unlucky_sink pisze:mi się nie podoba, co to za materiał?
mi też ani trochę, paskudny.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
unlucky_sink pisze:mi się nie podoba, co to za materiał?

Jawka pisze:inaczej być śpiewał gdyby Twoja kobieta coś takiego na siebie załozyła...

Mia pisze:i ładnie leży

pani_minister pisze:Mam nadzieję, bo na zdjęciu wygląda jakby zupełnie spłaszczył biust.

złotooka kotka pisze:na pewno laptop tam sie zmiesci?

nawet kupiłamMia pisze:a spódnice z wysokim stanem gdzieś widziałyście? bo ppoluję

Wiem, wiem poszlam na zakupy 20 stycznia czyli koncza sie juz przeceny, ale zawsze no!

To nie badz. To pic jestYasmine pisze:Pierwszy raz w życiu. Jaka byłam dumna.
ja zawsze biore ze sobą dwa rozmiary- ten ktory nosze oceniam czy bedzie dobry i biore albo mniejszy albo wiekszyksiężycówka pisze:Pomijam juz fakt, ze jak ide sama do sklepu to nikt i do kabiny nie przyniesie mniejszego rozmiaru wiec trzeba sie w kolko ubierac i wracac po wieszak z czyms mniejszym. Dzieki Bogu tym razem zadnych kolejek nie bylo

nie przymierzam nigdy.księżycówka pisze:2 majtek

e nie, bo pognieciona jest ;p http://www.echofashion.pl/ taka jak na 10 zdjęciu w kolekcji, tylko czarna i z wysokim stanem ;punlucky dawaj fotkę
SaliMali pisze:nie przymierzam nigdy.
księżycówka pisze:Bo fajnym by bylo wlasnie pojsc do sklepu i wejsc w xs/s tak po prostu bo sie schudlo,
.
chyba masz więcej, bo ja mam 169,a ty sporo wyższa jesteśYasmine pisze:bo mam 170 cm,
ale np z zary ostatnio w 36 nie umiałam się dopiąć i jak nic musiałabym mieć 38.
przykładając do siebie spodnie mark: h&m i zara można zobaczyć sporą różnicęlollirot pisze:Ja tam kupuję 34, jak gdzie indziej.
mi też dużo się podoba, do tej pory kupiłam sobie bluzkę i spódnicę. Jeśli coś mi się bardzo podobało to już nie było mojego rozmiaru, tam bardzo szybko wszystko co warte uwagi się sprzedajeDzindzer pisze:unlucky_sink w tym sklepie do którego lika podawłas duzo rzeczy mi sie podoba, szkoda, że u mnie nie ma takiego sklepu

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 454 gości