lollirot pisze:Czy wy żyjecie w jakichś krajach Trzeciego Świata bez dostępu do bieżącej wody i mydła?
czasem mi sie wydaje, że inni tak. ale jak widze tłuste włosy co można łyżką zbierać to mnie odrzuca.
Moderator: modTeam

Wydaje mi się, że jeśli bym go kochała to jakoś i ten jego nikotynowy nałóg byłabym w stanie zaakceptować... Oczywiście bez negocjacji i pójścia na pewne ustępstwa mógłby być dym ... <walka> <starwars> <miotaczognia>lollirot pisze:Czy wy żyjecie w jakichś krajach Trzeciego Świata bez dostępu do bieżącej wody i mydła?
Mnie od razu po oczach bije bo w ogóle nie rozumiem jak można z domu wyjść bez perfum i jakiejś formy makijażu, a co mówić bez umycia się. Są jednak niechluje i czasem tak bywa, że niechlujom się spodobasz. Niesympatyczne jest to bardzo.Gosia... pisze:Właśnie ! Nie potrafiłabym być z palaczem. To jest dla mnie takie no obleśne, niezdrowe, niehigieniczne. Niee
Dlatego wierzę Księżycówce, że jej niepalący przeszkadzają.
Szu pisze:Co wg. Was dyskwalifikuje dziewczynę/chłopaka już na starcie??

dla mnie to fajne jak sie 2 osoby ucza tego ze soba i sie kontroluja.
nakręcałam.

Junak pisze:U mojego faceta, OWSZEM, jak u każdego mogą zdarzać się dni, że roznosi go energia
Porywczość nie jest tylko domeną mężczyzn, wiem z doświadczeniaI jeżeli chodzi o tą dziedzinę, to wydaje mi się, że rozkład pomiędzy panami i paniami to mniej więcej 50/50
Teraz już w mniejszym stopniu (na szczęście), jednak nadal jest jedną z moich największych wad ... Nie oszukujmy się, aby takie coś zmienić potrzeba nieustannego wysiłku i pracy nad samym sobą... Nie wystarczy tylko chcieć...
Xavi pisze:larena napisał/a:
Jak ktoś ciągle mówi o sobie.
Nie ma planów na przyszłość, brak pomysłów na życie.
Gdy nie ma żadnych zainteresowań ( człowiek inteligentny zawsze się czymś interesuje )
Porównuje mnie do swojej mamy, bo ona jest ideałem kobiety i ja tez powinnam taka być.
Gdzie ty takich ludzi spotykasz?
Gosia... pisze:Właśnie ! Nie potrafiłabym być z palaczem. To jest dla mnie takie no obleśne, niezdrowe, niehigieniczne. Niee

lecter pisze:A najgorsze to jak dziewczyna ma np.23 lata,a ja przebywając z nią mam wrażenie jakbym byl z 16-stka.Straszne....niektore w ogole nie dorastaja:)
W trzeciej klasie gimnazjum zmieniłem szkołę(ciężko znoszę zmiany, ale po jakimś czasie się dostosowałem). Było tam kilka dziewczyn, które chciały ze mną porozmawiać, ale ja się nie odzywałem i wolałem unikać ich towarzystwa (choć bywały dni, gdy zachowywałem się normalnie). Starałem się nie pokazywać po sobie, że się nimi interesuję i mam fantazje o nich. Nieodzywanie się trwało cały rok. W liceum(ta sama szkoła, co gimnazjum) przeszło mi, ale...
łem, że powiedziałem kilka niecenzuralnych słów i odszedłem bez słowa. Słyszałem z oddali, jak się ze mnie nabijały,
. W domu się wypłakałem w samotności
Może nie powinienem był postępować w ten sposób? Chciałem nawet naprawić swoje błędy, ale nic z tego, za każdym razem powracała nienawiść i nie odzywałem się dalej. Doprowadziło to do tego, że zacząłem dziwnie się zachowywać, odsuwałem się od kolegów, mówiłem od rzeczy.
ale nie może być też za ładna, bo będę miał zbyt wielu rywali <walka>
WM pisze:moja potencjalna partnerka nie może mieć za sąbą pierwszego razu wcześniej niż ja, MUSI BYĆ DZIEWICĄ, bo jak nie, niech się do mnie nie odzywa
WM pisze:nie może mieć też znajomych, bo ja ich nie mam <smutny2>
WM pisze:-całą resztę stawiam na drugim planie
pozbawionych wyobraźni...
no masz rację w tej kwestii, skoro kobiety i tak sa emocjonalnie bardziej dojrzałe to nie może być starsza do Ciebie...WM pisze:-nie zwiążę się też z dziewczyną starszą ode mnie nawet o dzień![]()
WM pisze:-muszę być dla niej pierwszym chłopakiem, bo jak nie, niech się do mnie nie odzywa
aha. moglibyście mieć współnych. Po za tym mało jesto kobiet na świecie, które nie mają w ogóle znajomych.WM pisze:nie może mieć też znajomych, bo ja ich nie mam <smutny2>
Tzn, że jak mam 23 lata to muszę chodzić w garsonce, butach na obcasie i torebką ze skóry aligatora, na nosie mieć okularki, a na głowie poważny kok upitolony? ;>
WM pisze:-jestem niższy niż większość moich rówieśników(170cm), więc nie będę oglądałsię za dziewczynami wyższymi od siebie, a niższe wymagają co najmniej 180cm
WM pisze:-moja potencjalna partnerka nie może mieć za sąbą pierwszego razu wcześniej niż ja, MUSI BYĆ DZIEWICĄ, bo jak nie, niech się do mnie nie odzywa
WM pisze:-muszę być dla niej pierwszym chłopakiem, bo jak nie, niech się do mnie nie odzywa
WM pisze:-nie może być też brzydka, bo będą się ze mnie śmiali, ale nie może być też za ładna, bo będę miał zbyt wielu rywali
WM pisze:-nie może mieć też znajomych, bo ja ich nie mam
WM pisze:-nie ma już porządnych dziewczyn-wszystkie szukają chłopaka z dużą kasą, super samochodem, willą i na wysokim stanowisku, a ja do takich nie należę
Twoje myślenie jest bardzo płytkie...WM pisze:całą resztę stawiam na drugim planie
WM pisze:A żeby nie wyjść na idiotę, będę zadawał dziewczynom na samym początku znajomości pytania:
-Czy miałaś przede mną chłopaka? Ilu?
-Czy masz znajomych?
-Czy jesteś dziewicą?
-Czy wolałabyś, gdybym był bogaty?
Od odpowiedzi na te pytania zależy, czy będę kontynował znajomość.
WM pisze:wszystkie szukają chłopaka z dużą kasą, super samochodem, willą i na wysokim stanowisku
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
WM pisze:nie może być też brzydka, bo będą się ze mnie śmiali,ale nie może być też za ładna, bo będę miał zbyt wielu rywali
WM pisze:nie może mieć też znajomych, bo ja ich nie mam
WM pisze:A żeby nie wyjść na idiotę, będę zadawał dziewczynom na samym początku znajomości pytania
WM pisze:-Czy masz znajomych?
-Czy jesteś dziewicą?

eng pisze:WM, smutne to co piszesz.
A ta Twoja lista żądań to sposób na odreagowanie dotychczasowych negatywnych doświadczeń...ale nie tędy droga.
Z tego co widze to trafiałeś na nieciekawe panienki i towarzystwo, a sam masz za mało dystansu do siebie, uczuć i związków - tego sie musisz jeszcze nauczyć.
Swoją drogą straszne buractwo i prymitywy w tym liceum ...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1139 gości