księżycówka pisze:Unlucky sliczna jak zawsze![]()
dokładnie. Na Twoje fotki mogę patrzeć z wielkim zadowoleniem
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
to bardzo miłe DżinDzindzer pisze:Na Twoje fotki mogę patrzeć z wielkim zadowoleniem
unlucky_sink pisze:Byłam u fryzjerki, chciałam coś oryginalnego-zrobiła coś podobnego do irokeza-strasznie mi się podobało! tylko, że taka fryzura to jakieś 3/4 zawartości pojemnika lakieru na głowie,ale trzyma przez jakieś 2 dnia makijaż robiłam u makijażystki, gdybym zrobiła sama pewnie przez pół nocy biegałabym się poprawiać, a tak niczym nie musiałam się przejmować
studniówkalollirot pisze:Łał, a cóż to była za okazja?
tego który grał w graczykachtarantula pisze:shaman, przypominasz mi jakiegos aktora tylko nie moge sobie przypomniec jakiego
następnym razem poproszę o 2 kucyki i różowy błyszcykeng pisze:Unlucky - niepotrzebnie dodajesz sobie lat taką "stylizacją"
Olivia pisze:Kolejna ofiara.
może dlatego, że schudłam jakieś 6 kg ;pFotki fajne, ale buźka jakaś taka ...inna![]()
miło mi <zawstydzony>Unlucky, bardzo mi się podobasz na tych zdjęciach
Marissa pisze:Jaki zabawny, ma już u mnie za to plusa.
Mikro czarnuch pisze:dziewiczy na tym forum topic i specjalnie na cześć Omena zatytułuję go "pokaż swoje wnętrze"
pani_minister pisze:To forum dawno rozprawiczone zostało.
Ot, proszę dowód:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=11720
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 254 gości