Nola pisze:ja żrę jak 2 facetów wręcz i przy takim jedzeniu chudnięcie jest jednak trochę dziwne
Może masz tasiemca
Ale co się martwisz, ja bym tak chciała. Bo ja jestem wiecznie głodna i muszę poskramiać apetyt.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Andrew pisze:dlatego wole kino domowe
Andrew pisze:dokladnie - bo jak komus zadzwoni telefon , to nie z informacją , ze mu pietruszka w ogrodzie wzeszla a jesli z taka to sie rozłaczy, jak dzwoni , a ktos odbiera , to znaczy ze musi ! bo widzi kto dzwoni, a jak nie to słyszy w sluchawce o co chodzi .
księżycówka pisze:Ze obejrzalam juz wszystko co wyszlo z drugiej serii Naruto i dopiero pod sam koniec pojawil sie moj ulubieniec. Sa w trakcie walki, a ja nie moge dalej obejrzec bo kolejn <42> odcinek wchodzi dopiero 10 stycznia

A ja sie tak cieszylam jak zginal. Poza Konohamaru i spolka chyba go najbardziej nie znosilam ;DD A teraz nie lubie tego calego Yamato. Ciapowaty i zaskok jak u Augusto ;PMartinoo pisze:ja tam wole 3 hokage
Taki fajny wężul noMartinoo pisze:orochimaru jest kiepski
Bo można być chamem.

Mam nadzieję, że jutro będzie awizo i w sobotę sobie odbiorę, bo do poniedziałku nie wytrzymam! 

lollirot pisze:Wkurza mnie, że wczoraj wysłali mi priorytetem serwetki do decu i dziś jeszcze nie przyszłyMam nadzieję, że jutro będzie awizo i w sobotę sobie odbiorę, bo do poniedziałku nie wytrzymam!

Wkurza mnie, że ktoś robi z mojej gęby cholewę.
Umawia mnie na spotkanie a potem nie podaje mi szczegółów gdzie i z kim. A dowiedzieć się tego sama też nie mogę bo dzwonił z zastrzeżonego nr i nie wiem skąd. Zanim zdążyłam się dopytać skończył połączenie <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
Tez czasem uzywam ;DDYasmine pisze:Kiedyś już to pisałam, bo Mati nagminnie używał, a mnie się to kojarzyło z trzynastolatkami.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 341 gości