Kazdy mi to mowi co mu mowie ze kupilam sobie mam doscMati_00 pisze:chciałoby się rzec: "pokaż"![]()
Cieszy mnie blogi spokoj jaki mam

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

księżycówka pisze:Kazdy mi to mowi co mu mowie ze kupilam sobie mam dosc![]()
księżycówka pisze:i sukowatosc ujawnilam.

A spadaj zberezniku!Mati_00 pisze:hmm...coś musi w tym być...więc poka poka
Moja podstawowa cecha charakteru. ;PMati_00 pisze:a co to takiego jest?
Ja w sumie tez.Mati_00 pisze:cieszy mnie to, że mamy już zaplanowanego sylwka ^^
księżycówka pisze:zberezniku!![]()
księżycówka pisze:Moja podstawowa cecha charakteru. ;P
księżycówka pisze:Ja w sumie tez.![]()
księżycówka pisze:prace semestralna oddalam.
księżycówka pisze:W koncu podlaczyli mi neta. Jak mozna odlaczyc komus w piatek wieczor neta na caly wolny weekend?
. Uczę się od 13 i mnie głowa o dziwo nie boli 
No jakmnie nie ma tyle na forum to moze znaczyc tylko dwie rzeczy- wyjechalam gdzies albo stalo sie cos zlego <np neta mi zabrali>Yasmine pisze:Zastanawiałam się gdzie moon od dwóch dni <boje_sie>
Byciem wredna suka? ;DD Mati nie zadawaj glupich pytan, pliz!Mati_00 pisze:a czym się objawia?![]()
A czemu mialabym nie wrocic?Mati_00 pisze:hmm...wrócisz na forum w styczniu?? ;DD
Tez niby wolne mam, ale sesja sie powoli zbliza i sie okaze czy ja zaliczeMati_00 pisze:akutalnie mam wolne i że raczej zdam
księżycówka pisze:Byciem wredna suka? ;DD
księżycówka pisze:Mati nie zadawaj glupich pytan, pliz!
księżycówka pisze:A czemu mialabym nie wrocic?
księżycówka pisze:Tez niby wolne mam, ale sesja sie powoli zbliza i sie okaze czy ja zalicze

No i?Mati_00 pisze:no wiesz...sylwester ;DD
Co roku jest. Taka tam impreza. 05/01/08, 19/01/08 i sama sesja 01/02/08-08/02/08.Mati_00 pisze:mów kiedy mam trzymać kciuki
Mati_00 pisze:no ale co to znaczy "być wredną suką"![]()
księżycówka pisze:No i?Co roku jest. Taka tam impreza.
księżycówka pisze:05/01/08, 19/01/08 i sama sesja 01/02/08-08/02/08.
księżycówka pisze:Pomysl o jakiejs wrednej nauczycielce odczuwajacej przyjemnosc z zadawania cierpienia psychicznego innym ludziom - cos w ta strone tylko bardziej.![]()
JAK MOŻESZ?!?! <boje_sie> a ja Cie miałem za miłą dziewczynę...
Mati_00 pisze:odejdź zły demonie!!!JAK MOŻESZ?!?! <boje_sie> a ja Cie miałem za miłą dziewczynę...

Yasmine pisze:Chyba zapomniałam jak mój dom wygląda. Miesiąc temu tam byłam
lollirot pisze:Pozostawię bez komentarza ;DD
lollirot pisze:Mimo że w sferze duchowej mnie to zupełnie nie dotyczy, to całe to zamieszanie jest bardzo miłe
Yasmine pisze:Już się nie mogę doczekać jak będę mogła spacerować po MOIM rynku.
ee mi nielollirot pisze:Zdecydowanie milej spaceruje mi się po moim rynku, kiedy robię to raz na pół roku ;PP
Yasmine pisze:A propos grzańca, to czy może ktoś wrzucić w topicu o gotowaniu albo o nocnym rozmowach (no bo gdzie to można jeszcze wrzucić) jak zrobić takiego dobrego, sprawdzonego grzańca. Chodzi za mną od dawna. Bo ja wiem, że tylko goździki, ale jak i co i kiedy to nie wiem.
Właśnie taki dziś piłam i był cudowny, a do tego odpowiednie towarzystwo lollirot pisze:do tego wrzucam suszone owocki i pomarańczę
Dzindzer pisze:a jakie pomarańcze, znaczy skórke czy takie kawałeczki
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 467 gości