Mia pisze:to ja znam jednak wiekszosc takich ktore przejmuja sie jak wygladaja

Ej ja tez. Ale tragedii nie robie ze mi fajna torebka nie pasuje do fajnych butow. Gdybym chciala zawsze chodzic tak zeby wszystko do wszystkiego pasowalo to bym musiala miec ze 2 garderoby chyba ciuchow, a to wiazalo by sie z kosztami, miejscem i lazeniem na zakupy
Mia pisze:wczoraj wpadl mi w oko komplet bielizny z H&M widzial ktos?
Ktory? Bylam dzis w tam i ogladalam bielizne. Bielizna mnie w ogole w sklepach zalamuje. Jesli juz widze fajna gore to dol to tylko i wylacznie stringi sa.

A ja nie chce stringow i mam troche dosc kupowania gory samej i latania po sklepach i szukania pasujacego dolu, bo od kompletu dol mi sie nie podobal
Za to h&m dzis sie popisal, bo kupilam u nich 2 pary spodni do pracy <maja przecene na takie brozowe, szare, paskowe, kratkowe w kant generalnie>

I drogo nie to koszmarnie nie wyszlo nawet bo za 2 pary zaplacilam ze 142 zł.
Widzilam jeszcze przeceniona bardzo fajna czarna koszule, ale 34 to jednak nie moj rozmiar jesli o gory chodzi koszulowe a tylko taki byl juz

I nawet material znosny (bo h&m ma koszmarne materialy koszul tak swoja droga).
[ Dodano: 2007-12-09, 23:14 ]A i torebki odebralam. Wzielam 1 i 4

Zadowolona jestem bo obie fajne. I 4 nie taka plaska znowu, ale jakby byla troche szersza bym sie nie obrazila
A i Pan przemily. Spoznilam sie chwile do niego,a czekal. Wszystko ladnie zapakowane w torbie mi dal, a do kazdej torebki pier,dolka dolaczona. Do jednej smycz mala a do drugiej bransoletka. Kicz ale milo ze ktos osobno to pakuje, doklada z karteczka z usmiechem milym i napisem "dziekujemy za zakupy u nas - Ania i Bartek"