ja nie mam się w co ubrać
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Bardzo ładne, pani Minister
Jak na Ryłka, to w całkiem dobra cena.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- pani_minister
- Administrator

Ryłko ostatnio z tonu spuścił, bo większość butów w sklepie miała ceny zupełnie nie takie, jakie pamiętałam choćby sprzed roku.
Yas, spoko, drugie, zwykłe czarne, były tańsze
Choć miałam chrapkę i na droższe jedne z jakiejś dziwnej firmy, bo przecudne były i chyba z jakiegoś niewinnego koźlęcia zarżniętego, niewypowiedzianie mięciutkie - ale na szczęście dla mojego portfela okazało się, że pęciny mam zbyt grube i zamek dopinał się tylko przy użyciu sporej siły (choć pani w sklepie z determinacją usiłowała mi wmówić, że na pewno ta skórka cudowna się rozejdzie, a zamek sama gotowa była poświęcić, żeby mi tego buta na łydce dopiąć... co tylko świadczy o tym, że cena buta z księżyca była i trudno jest je sprzedać
).
Yas, spoko, drugie, zwykłe czarne, były tańsze
).chciałam pokazać zdjęcie, ale nie mogę znaleźć ani na stronie ryłko, ani na allegro. w każdym razie czarne szpileczki peep-toe.
nałaziłam się dziś tyle, że ledwo żyję, ale skompletowałam wszystko, czego mi brakowało. będzie tak: czerwona satynowa sukienka do kolan i czarne dodatki: buty, torebka, koraliki i długie rękawiczki. mierzyłam przed chwilą całość i i jestem zadowolona
nałaziłam się dziś tyle, że ledwo żyję, ale skompletowałam wszystko, czego mi brakowało. będzie tak: czerwona satynowa sukienka do kolan i czarne dodatki: buty, torebka, koraliki i długie rękawiczki. mierzyłam przed chwilą całość i i jestem zadowolona
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
loli Ty tez ryłko? ja wybitnie nie lubie butow od nich. Wyjatkowo nieciekawe fasony, ale materialy za to bardzo trwale.
[ Dodano: 2007-11-28, 20:23 ]
brzmi fajnie
[ Dodano: 2007-11-28, 20:23 ]
będzie tak: czerwona satynowa sukienka do kolan i czarne dodatki: buty, torebka, koraliki i długie rękawiczki. mierzyłam przed chwilą całość i i jestem zadowolona
brzmi fajnie
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Nola pisze:mi się kozaki od nich podobają często, a z letniej oferty większośc butów brzydka.
ja mam jedne, z zeszlorocznej kolekcji wiosna/lato wlasnie. sliczne, ale plaskie... ubralam raz
ale model naprawde ladny.Marissa pisze:Ale jakąś parę butów na zimę trzeba kupić...
ja mam dwie upatrzone, ale czekam na przecene, bo czym chodzic mam, ale chcialabym ewentualnie kupic cos bardziej wyjsciowego. a 319zl to rozsadna cena za wysokie skorzane buty. moje jedne-brazowe kosztuja 370, drugie czanrne 330.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
-
złotooka kotka
- Weteran

Marissa pisze:Ale jakąś parę butów na zimę trzeba kupić...
Ano trzeba. Dlatego ide, pewnie jutro, kupic zwykle, klasyczne glany.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
to ja durne pytanie zadam
jak sie dba o buty
ja to je pastuje jak są brudne. Zamszowe tak raz na tydzień, dziesięc dni pryskam takim czyms ale ze mi sie naklejka popsuła to nie wiem co to, ale to ma mi but konserwowac miedzyinnymi. a i po sezonie wpycham gazety, a jak w sklepie dadza takie cus piankowe to to tez wciskam razem z gazetami
jak sie dba o buty
ja to je pastuje jak są brudne. Zamszowe tak raz na tydzień, dziesięc dni pryskam takim czyms ale ze mi sie naklejka popsuła to nie wiem co to, ale to ma mi but konserwowac miedzyinnymi. a i po sezonie wpycham gazety, a jak w sklepie dadza takie cus piankowe to to tez wciskam razem z gazetami
Ostatnio zmieniony 30 lis 2007, 01:26 przez Dzindzer, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzindzer pisze:jak sie dba o buty
ja wycieram wilgotna szmatka jak przychodze, codziennie, pastuje co 2 dni.
zamszowe czyszcze sczoteczka ta gumowa i pryskam impregnatem w sprayu tez wlasnie.
oprocz tego, te w ktorych nie chodze codziennie, wyszczysczone stoja zapakowane w karotniki z bibulka. wlasciwie chyba nic niezwyklego.
Mia pisze:ja wycieram wilgotna szmatka jak przychodze
tak tez robie
Mia pisze:pastuje co 2 dni.
a czułam, ze za rzadko to robie
Mia pisze:zamszowe czyszcze sczoteczka ta gumowa i pryskam impregnatem w sprayu tez wlasnie.
a tez mam taka szcoteczke. Własnie impregnator to sie nazywa
a wlasnie po zimie przed schowaniem porzadnie pastuje, nie wiem czemu ale wbiłam sobie do głowy, że musza byc tak dobrze napastowane
Mia pisze:sztrasznie mnie irytuje, jak nie mam jak/gdzie wyczyscic.
ja z brudnymi sie czuje jak łajza jakas
to kolejne pytanie z serii głupich. Czy obcasy sie wymienia
mam jedne sliczne, ale obcasy mi sie strasznie popsuły w wyniku bardzo niefortunnego upadku mojego
Ostatnio zmieniony 30 lis 2007, 01:34 przez Dzindzer, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzindzer pisze:a czułam, ze za rzadko to robie
ja mam wrazenie ze za czesto ;P ale naprawde nie lubie brudnych butow, a w taka pogode jak teraz to grr. zreszta jak sa napastowane, to pozniej nawet majac ze soba jakas sciereczke mozna szybko doprowadzic je do porzadku
[ Dodano: 2007-11-28, 23:02 ]
Dzindzer pisze:ja z brudnymi sie czuje jak łajza jakas
ja tez
Dzindzer pisze:to kolejne pytanie z serii głupich. Czy obcasy sie wymienia
mam jedne sliczne, ale obcasy mi sie strasznie popsuły w wyniku bardzo niefortunnego upadku mojego
bez problemu u szewca, za jakies 15zl z fleczkami
Ostatnio zmieniony 30 lis 2007, 01:34 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
Mia pisze:to foto prosimy, tez popatrze
może jutro przy dziennym świetle będzie cokolwiek widać na fotce z komórki - przy tym nie masz szans. a mój aparat dalej jest martwy, gdyby nie był, to od razu dałabym fotę
Mia pisze:ech. fajnie masz z ta mala stopa
no. może i kupowanie rozmiaru 35 nie jest najwygodniejsze, ale małe stópki jednak wyglądają bezkonkurencyjnie.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

dobra, wracajac do temtu, kupilam sobie sportowa kurteczke, wlasciwie to dla mnie kazda kurtka jest sportowa, bo zwykle chodze w plaszczach, ale ta jest nawet fajna.
taka niby modna teraz, krotka, dopasowana. chcialam czerwona, ale w rezultacie zdecydowalam sie na czarna. z vero mody, jak ktos tam kupuje, to wie jaka, bo tylko jeden model jest
taka niby modna teraz, krotka, dopasowana. chcialam czerwona, ale w rezultacie zdecydowalam sie na czarna. z vero mody, jak ktos tam kupuje, to wie jaka, bo tylko jeden model jest

- pani_minister
- Administrator

Ostatnio zmieniony 30 lis 2007, 01:07 przez pani_minister, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wujo Macias
- Maniak