Czemu tak jest?????????????

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Czemu tak jest?????????????

Postautor: mariusz » 30 sty 2004, 08:04

Zauważyłem kilka rzeczy:

Jeśli pewnej dziewczynie podoba sie jakis chłopak, ta mówi o tym swojej przyjaciółce. Przyjaciółka wie o tym, czasem powie dalej. I wszyscy czekają by ten chłopak sam jak ksiaże na białym koniu przyjechał do tej dziewczyny. Jednak nikomu do główki nie przyjdzie, że ten chłopak może nie wiedzieć o tym, że wpadł komus w oko. Może po prostu tego nie zauważył. I tu moje pytanie: Czemu tak się dzieje, że jak komuś sie ktoś podoba itp, to dowiaduje sie o tym jako ostatni, lub nigdy. Tak samo jest z oczekiwaniami nawet już w związkach.

Mam nadzieję, ze wiadomo o co mi chodzi.

pozdrawiam....
Awatar użytkownika
Bańka
Bywalec
Bywalec
Postautor: Bańka » 30 sty 2004, 09:17

Bo każda dziewczyna oprócz feministek może (chociaz nie wierze ze one tez by tak nie chciały), chyba jednak wolałaby, aby to on na nią w jakieś sytuacji zwrócił uwage. Zeby to było piękne, romantyczne i przedewszystkim spontaniczne, niezaplnowane, a czasem bywa też tak, że dziewczynie sprawia frajde samo mówienie o jakies osobie, bo to daje wiele emocji i tak naprawde podświadomienie koniecznie zalezy jej , aby do czegoś doszło, bo potem czar pryska przeważnie.
Chcesz przeczyć mój artykuł o poduszkach ortopedycznych? Zapraszam tutaj: http://www.sissel.com.pl/webpage/korzysci-ze-stosowania-poduszki-ortopedycznej.html.
Sabcio
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Sabcio » 30 sty 2004, 19:59

To też zależy od zachowania dziewczyny. Wstydliwa, może czekać na twój ruch. Niektóre można też zauważyć po zachowaniu przy tobie a przy koleżankach. Jeszcze inne mogą to tobie same powiedzieć, ale gdy już poradzą się ze 10 osób :P A co do twojego pytania to: Ponieważ chcą o tym z kimś porozmawiać, poradzić się, czasami zapytać o jej lub jego zdanie o tobie...
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 30 sty 2004, 20:53

Tak samo jest z oczekiwaniami nawet już w związkach.

racja i ja znalazlem na to rozwiazanie ;) jestem blizej z jej przyjaciolkami niz ona sama ;P i one mi wiekszosc mowia :P
Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 31 sty 2004, 17:10

Po wczorajszej sesji z towarzyswem, wiem wiecej o sobie a także o innych.Często daje to bardzo wiele.
Trzeba wiedzieć do kogo jednak się zwrócić, boo można poważnie zbładzić :wink:
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 31 sty 2004, 19:25

ciekawy temat...

a dlaczego tak jest? bo ludize lubia rozmawiac z innymi ale nie sa odwazni ....
przykre to jest..
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 31 sty 2004, 20:28

Przecieżto jest paradoks, bo jeżeli chcą rozmawiać to będąto robić a my tu mamy na myśli coś poważniejszego niż

bla bla o chmurkach...
Awatar użytkownika
Sylwia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sylwia » 01 lut 2004, 01:41

Dziewczyny czesto wola czekac na reakcje chlopaka..
albo wstydza sie same zareagowac...
albo proboja i im to nie wychodzi;)
... i cały Wszechswiat jest za tym, by Ci się to udało...
Awatar użytkownika
Tomi20
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tomi20 » 02 lut 2004, 14:09

Faktycznie dziewczyny czekaja na reakcje ze strony chłopaka.
Jesli on nie okaze zainteresowania to kicha, ona wtedy tez nic nie zrobi nobo poco
skoro chlopak sie nia nie interesuje.

Jedna rada:
zawsze trzeba sprobowac dziewczyne soba zainteresowac, zaprosic gdzies, a nie siedziec cicho w koncie i czekac az sie dowiemy od kolezanki co mysli omnie dziewczyna ktora mi sie podoba.

Dlatego lepiej sprobowac cos zrobic i potem tego zalowac niez tego nie zrobic i zalowac.
I mowic: "a mialo byc tak pieknie" :mrgreen:

A to ze nie zauwazyl ze dziewczynie wpadl chlopak w oko to jest malo spostrzegawczy

pozdro
chrumcia

Postautor: chrumcia » 03 lut 2004, 18:12

mam dręczący mnie problem chce się kochać z moim chlopakiem ,ale niestety....nie wychodzi powód jest taki że chlopak wkłada członka ,a ja następnie ściskając wypycham go i nic nie wychodzi ,niebardzo wiem co robić prosze o jakąś radę :cry: :cry:
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 05 lut 2004, 09:06

pakuR pisze: Jednak znam taki przypadek, kiedy to dziewczyny "szaleja" za takim chłopakiem, a On totalna "olewka".

wlasnie, powiedzcie jak to jest. czy mezczyzni nie przepadaja za kobietami ktore przejmuja inicjatywe ? to oni wola je podrywac? z drugiej jednak strony czytajac to forum widze ze czesto mezczyzna "potrzebuje" tego od kobiety.
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 05 lut 2004, 09:09

wlasnie, powiedzcie jak to jest. czy mezczyzni nie przepadaja za kobietami ktore przejmuja inicjatywe ? to oni wola je podrywac? z drugiej jednak strony czytajac to forum widze ze czesto mezczyzna "potrzebuje" tego od kobiety.

ja tam lubie ;) to raczej kobiety nie lubia przejmowac inicjatywy uwazaja to za niezgodne z tradycja czy czyms ;)
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 05 lut 2004, 09:14

Dvorak pisze:ja tam lubie ;) to raczej kobiety nie lubia przejmowac inicjatywy uwazaja to za niezgodne z tradycja czy czyms ;)

tak tak zgadzam sie, sama wyznaje taka zasade chociarz z drugiej strony jesli podoba mi sie jakis mezczyzna, po prostu nie moge sie powstrzymac. jednak chamuje sie, wole nie wyjsc "na latwa" chociarz nie robie nic zlego. jestem za surowa dla siebie ;)
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 05 lut 2004, 10:01

o adorowaniu nie ma mowy, to w koncu facet nosi spodnie :wink:
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 05 lut 2004, 15:03

Może.. Ale sami za pewne wiecie, że sygnałki od kobiet jest czasem trudno dostrzec... Choć z wiekiem da sie tego nauczyć :wink:
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 05 lut 2004, 15:51

Sygnaly od kobiet wyczuwa sie bardzo latwo, ale bardzo trudno rozroznic czy to sygnal do czegos wiecej, czy sygnal do bycia przyjacielem czy to nie sygnal tylko kaprys kobiety ;)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 05 lut 2004, 16:12

Dobrze to uąłeś. Mam nadzieję, że jakaś pani sie wypowie na ten temacik :wink:
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 05 lut 2004, 16:44

<Uważaj nie zbliżaj sie...lubię cię, ale nic więcej> Nie lubie tego sygnału....
Zastanawiam się, jak często ja wysyłam taki sygnał...
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 06 lut 2004, 10:41

oj panowie, sama jestem kobietą i czasem trudno mi zrozumieć nasze "pokrętne" myslenie. to naprawdę ogromna tajemnica.
przykład odmiennego myslenia:
facet: ale pada
kobieta: no tak, i to pewnie moja wina że mokniemy bo nie wzięłam parasola.
hehehe
a facet po prostu chciał powiedzieć że pada deszcz, nic nadto. ehh kobiety, kobiety :mrgreen:
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 06 lut 2004, 16:58

facet: ale pada
kobieta: no tak, i to pewnie moja wina że mokniemy bo nie wzięłam parasola.

foxy uwielbiam takie sytuacje czesto sama tak robie i jak mi moj chlopak da to do zrozumienia to potem razem sie z tego smiejemy.
Tylko kobiety sa zdolne do czegos takiego :D
zle tylko jak rzeczywiscie takie rzeczy sa powodem do wszczynania kłótni. Dziekuje mojemu chlopakowi ze mi to uswiadomil i nauczyl sie z tego smiac :)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 06 lut 2004, 17:35

Mnie osobiście podoba się takie myslenie kobiet. Przeciez to jest takie urocze :wink: Bardzo dobrze, że kobiety myślą odmiennie od mężczyzn. Bo gdyby myślały tak samo to świat byłby strasznie nudny.
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 08 lut 2004, 01:26

Kiedys ze swoja przyjaciolka wysnulismy teze windowsa dla kobiet....
Czy chcesz zamknac system?
[TAK] [NIE] [MOZE] [POCZEKAJ CHWILKE] [wait TELEFON] [GLOWA MNIE BOLI] [HMM PRAWDOPODOBNIE MOGLBYS SIE ZAMKNAC] [POMYSLE JESZCZE NAD TYM]...................
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 01 kwie 2004, 00:17

Ech od zawsze było wiadomo, że łatwiej jest powiedzieć coś przyjaciółce niż osobie, do którejś coś się ma! To chyba jakieś naleciałości nieśmiałości ;-)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”