Czemu tak jest?????????????
Moderator: modTeam
Czemu tak jest?????????????
Zauważyłem kilka rzeczy:
Jeśli pewnej dziewczynie podoba sie jakis chłopak, ta mówi o tym swojej przyjaciółce. Przyjaciółka wie o tym, czasem powie dalej. I wszyscy czekają by ten chłopak sam jak ksiaże na białym koniu przyjechał do tej dziewczyny. Jednak nikomu do główki nie przyjdzie, że ten chłopak może nie wiedzieć o tym, że wpadł komus w oko. Może po prostu tego nie zauważył. I tu moje pytanie: Czemu tak się dzieje, że jak komuś sie ktoś podoba itp, to dowiaduje sie o tym jako ostatni, lub nigdy. Tak samo jest z oczekiwaniami nawet już w związkach.
Mam nadzieję, ze wiadomo o co mi chodzi.
pozdrawiam....
Jeśli pewnej dziewczynie podoba sie jakis chłopak, ta mówi o tym swojej przyjaciółce. Przyjaciółka wie o tym, czasem powie dalej. I wszyscy czekają by ten chłopak sam jak ksiaże na białym koniu przyjechał do tej dziewczyny. Jednak nikomu do główki nie przyjdzie, że ten chłopak może nie wiedzieć o tym, że wpadł komus w oko. Może po prostu tego nie zauważył. I tu moje pytanie: Czemu tak się dzieje, że jak komuś sie ktoś podoba itp, to dowiaduje sie o tym jako ostatni, lub nigdy. Tak samo jest z oczekiwaniami nawet już w związkach.
Mam nadzieję, ze wiadomo o co mi chodzi.
pozdrawiam....
Bo każda dziewczyna oprócz feministek może (chociaz nie wierze ze one tez by tak nie chciały), chyba jednak wolałaby, aby to on na nią w jakieś sytuacji zwrócił uwage. Zeby to było piękne, romantyczne i przedewszystkim spontaniczne, niezaplnowane, a czasem bywa też tak, że dziewczynie sprawia frajde samo mówienie o jakies osobie, bo to daje wiele emocji i tak naprawde podświadomienie koniecznie zalezy jej , aby do czegoś doszło, bo potem czar pryska przeważnie.
Chcesz przeczyć mój artykuł o poduszkach ortopedycznych? Zapraszam tutaj: http://www.sissel.com.pl/webpage/korzysci-ze-stosowania-poduszki-ortopedycznej.html.
To też zależy od zachowania dziewczyny. Wstydliwa, może czekać na twój ruch. Niektóre można też zauważyć po zachowaniu przy tobie a przy koleżankach. Jeszcze inne mogą to tobie same powiedzieć, ale gdy już poradzą się ze 10 osób
A co do twojego pytania to: Ponieważ chcą o tym z kimś porozmawiać, poradzić się, czasami zapytać o jej lub jego zdanie o tobie...
Faktycznie dziewczyny czekaja na reakcje ze strony chłopaka.
Jesli on nie okaze zainteresowania to kicha, ona wtedy tez nic nie zrobi nobo poco
skoro chlopak sie nia nie interesuje.
Jedna rada:
zawsze trzeba sprobowac dziewczyne soba zainteresowac, zaprosic gdzies, a nie siedziec cicho w koncie i czekac az sie dowiemy od kolezanki co mysli omnie dziewczyna ktora mi sie podoba.
Dlatego lepiej sprobowac cos zrobic i potem tego zalowac niez tego nie zrobic i zalowac.
I mowic: "a mialo byc tak pieknie" :mrgreen:
A to ze nie zauwazyl ze dziewczynie wpadl chlopak w oko to jest malo spostrzegawczy
pozdro
Jesli on nie okaze zainteresowania to kicha, ona wtedy tez nic nie zrobi nobo poco
skoro chlopak sie nia nie interesuje.
Jedna rada:
zawsze trzeba sprobowac dziewczyne soba zainteresowac, zaprosic gdzies, a nie siedziec cicho w koncie i czekac az sie dowiemy od kolezanki co mysli omnie dziewczyna ktora mi sie podoba.
Dlatego lepiej sprobowac cos zrobic i potem tego zalowac niez tego nie zrobic i zalowac.
I mowic: "a mialo byc tak pieknie" :mrgreen:
A to ze nie zauwazyl ze dziewczynie wpadl chlopak w oko to jest malo spostrzegawczy
pozdro
-
chrumcia
pakuR pisze: Jednak znam taki przypadek, kiedy to dziewczyny "szaleja" za takim chłopakiem, a On totalna "olewka".
wlasnie, powiedzcie jak to jest. czy mezczyzni nie przepadaja za kobietami ktore przejmuja inicjatywe ? to oni wola je podrywac? z drugiej jednak strony czytajac to forum widze ze czesto mezczyzna "potrzebuje" tego od kobiety.
wlasnie, powiedzcie jak to jest. czy mezczyzni nie przepadaja za kobietami ktore przejmuja inicjatywe ? to oni wola je podrywac? z drugiej jednak strony czytajac to forum widze ze czesto mezczyzna "potrzebuje" tego od kobiety.
ja tam lubie
to raczej kobiety nie lubia przejmowac inicjatywy uwazaja to za niezgodne z tradycja czy czyms 
Dvorak pisze:ja tam lubieto raczej kobiety nie lubia przejmowac inicjatywy uwazaja to za niezgodne z tradycja czy czyms
tak tak zgadzam sie, sama wyznaje taka zasade chociarz z drugiej strony jesli podoba mi sie jakis mezczyzna, po prostu nie moge sie powstrzymac. jednak chamuje sie, wole nie wyjsc "na latwa" chociarz nie robie nic zlego. jestem za surowa dla siebie ;)
oj panowie, sama jestem kobietą i czasem trudno mi zrozumieć nasze "pokrętne" myslenie. to naprawdę ogromna tajemnica.
przykład odmiennego myslenia:
facet: ale pada
kobieta: no tak, i to pewnie moja wina że mokniemy bo nie wzięłam parasola.
hehehe
a facet po prostu chciał powiedzieć że pada deszcz, nic nadto. ehh kobiety, kobiety :mrgreen:
przykład odmiennego myslenia:
hehehe
a facet po prostu chciał powiedzieć że pada deszcz, nic nadto. ehh kobiety, kobiety :mrgreen:
foxy uwielbiam takie sytuacje czesto sama tak robie i jak mi moj chlopak da to do zrozumienia to potem razem sie z tego smiejemy.
Tylko kobiety sa zdolne do czegos takiego
zle tylko jak rzeczywiscie takie rzeczy sa powodem do wszczynania kłótni. Dziekuje mojemu chlopakowi ze mi to uswiadomil i nauczyl sie z tego smiac
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”