Dzindzer pisze:Ludzieeeee zamarzam
Idz wez goraca kapiel, a potem znow sie opatul porzadnie - mi to pomaga

Co prawda ma efekty uboczne bo obecnie wieczora bez goracej kapieli sobie nie wyobrazam, a to powoduje np takie cuda jak infekcje, ale i taknie zamierzam przestac
A i wkurza mnie ojciec, splaszczony tylek, infekcja, pierdzielnik w calym pokoju i to ze byly sie dzis do mnie odezwal. Niby tak niewinnie - kilka smsow wymienilismy, ale jakos tak dziwnie biorac pod uwage, ze myslalam, ze kontakt juz padl zupelnie, ze nie chce mnie widziec i w ogole.
[ Dodano: 2007-11-25, 11:51 ]Glupota ludzka kur.wa!
Wlasnie ojciec wrocil z naszym malenstwem od weterynarza. Przed nim byly 2 kobiety i straz miejska. Psa usypiali. Ojeciec potem sie weta pyta z ciekawosci czemu usypiali psiaka co przed nim byl. I sie okazalo, ze przez glupote ludzka.
Mamusia i corusia se wziely psa - mieszanka pitt bulla i amstafa. Zdrowy lat 2,5. Wychowac nie potrafily. Taki pies silnej reki potrzebuje, a nie jakis pind. Skoncylo sie tak ze pies zdominowal je, nawet kaganca nie chcial dawac sobie zalozyc i musialy straz miejska wzywac do tego. Rzucil sie juz pare razy na obie i postanowily uspic, bo on nie wiadomo czemu agresywny jest.

Noz kur.wa jakby sobie yorka czy innego jamnika wziac nie mogly do cholery. Wielkie zdziwienie ze taka krzyzowka agresywna jest, a nie jak jakis pudelek. Zdrowego, ladnego 2,5 rocznego psa uspily. <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>