Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Olivia pisze:Nadal wkurza mnie wciąż niedziałające gg.
mi tez szankuje.
dzis wszystko mnie wkurza. kazdy dorbiazg, kazda pierdola.
internet mnie wku.rwia, wielu rzeczy sie mozna dowiedziec ciekawych, na ktore nie ma sie wplywu
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
wkurza mnie(chociaż w zasadzie to bardziej śmieszy) pewna laska. za każdym razem kiedy ją spotykam , świdruje mnie wzrokiem z góry na dół,przechodzi na drugą stronę chodnika jeśli ja po nim idę, jakoś tak śmiesznie prycha i robi jeszcze parę innych rzeczy, żebym tylko ją zauważyła ;DD ani razu z nią nie rozmawiałam, mamy tylko wspólnych znajomych. nie odbiłam jej faceta, nie zabiłam nikogo z rodziny ani nie spaliłam domu i dlatego nie rozumiem za bardzo skąd ta ogromna niechęć,heh.
Chaos is a friend of mine
Nola pisze:pewna laska. za każdym razem kiedy ją spotykam , świdruje mnie wzrokiem z góry na dół,przechodzi na drugą stronę chodnika jeśli ja po nim idę, jakoś tak śmiesznie prycha i robi jeszcze parę innych rzeczy, żebym tylko ją zauważyła ;DD ani razu z nią nie rozmawiałam, mamy tylko wspólnych znajomych. nie odbiłam jej faceta, nie zabiłam nikogo z rodziny ani nie spaliłam domu i dlatego nie rozumiem za bardzo skąd ta ogromna niechęć,heh.
mam identycznie z pewną laską. Tylko ja podejrzewam dlaczego ona tak na mnie reaguje. Ale też mnie to wkurza, szczególnie to mierzenie z góry na dół.
Wkurza mnie, że muszę jutro wstać o 6.00 .
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
że musiałam wstać o 6, bo jakaś popier.dolona szefowa z Warszawy z Nicorette zażyczyła sobie, żeby jej wysłać stoisko całe przesyłką konduktorską o 8 rano. Nie dość, że musiałam wysłać za swoje pieniądze, bo nas straszyła, że załatwi nam, że nas ze studiów wywalą ( ) i cytuję "jakaś jedna mała dziewczynka z Opola nie będzie nam zawalać całej promocji" , to jeszcze pieniądze, które wpłaciła niby wczoraj na moje konto za tą przesyłkę jakimś cudem jeszcze nie doszły
Następna rzecz to taka, że byłam rano tak zaspana i usiadłam dzisiaj na pomidorze i jedne spodnie do prania. Założyłam drugie i po powrocie do akademika okazało się, że moje szajskie buty yeti zakupione na allegro (nigdy więcej nie kupię nic na allegro !) farbują i zafarbowały mi drugie spodnie. Też poszły do prania. Dobrze,że na urodziny idę dziś w spódnicy, bo bym nie miała co ubrać.
Jestem niewyspana i chce mi się płakać .
Następna rzecz to taka, że byłam rano tak zaspana i usiadłam dzisiaj na pomidorze i jedne spodnie do prania. Założyłam drugie i po powrocie do akademika okazało się, że moje szajskie buty yeti zakupione na allegro (nigdy więcej nie kupię nic na allegro !) farbują i zafarbowały mi drugie spodnie. Też poszły do prania. Dobrze,że na urodziny idę dziś w spódnicy, bo bym nie miała co ubrać.
Jestem niewyspana i chce mi się płakać .
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Gosia... pisze:Wiem dlaczego nie dziwisz się, że jesteś sama
Nie jesteś jedyny w tej opinii. Panuje nawet zdanie, że jestem chłodna w odbiorze. Trudno.
I wkurza mnie, że sobota wieczorem, ważny mecz, a ja siedzę w domu.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivia pisze:jedyny
Wkurza mnie, że Olivia zwraca się do mnie w rodzaju męskim
Olivia pisze:Panuje nawet zdanie, że jestem chłodna w odbiorze.
Ja uważam Ciebie za bardzo wrażliwą osobę. A ten chłód to forma chronienia siebie przed bólem i rozczarowaniem. Szkoda, bo wiele osób traci przez to możliwość zaprzyjaźnienia się czy związania z taką osobą, jak Ty.
- ksiezycowka
- Weteran
Urodziny mojeYasmine pisze:czemu akurat za 2 tygodnie
Po raz kolejnyMnie wkurza niewyspanie.
[ Dodano: 2007-11-18, 14:07 ]
Ze juz jest niedziela, a dopiero co byl piatek!
I jeszcze ze chcialam jutro przed praca podskoczyc do bylej firmy, ale nie da rady, bo musze jechac na 8godzinne szkolenie na jakas durna Sadybe
Wróć do „Wszystkie inne tematy”