złotooka kotka pisze:ze wlosy po nim gorzej sie rozczesuja.
no gorzej, gorzej, dlatego ja tak od połowy włosów nakładam odzywkę
Ja teraz próbuję wszystkiego co może kondycję włosów polepszyć. Prostowałam je przez 3 lata i farbuje od 6 lat <boje_sie>
Moderator: modTeam

Yasmine pisze:no gorzej, gorzej, dlatego ja tak od połowy włosów nakładam odzywkę
Dzindzer pisze:ja farbuje od jakis 12 w tym wiekszosc zycia na blond![]()
Dzindzer pisze:gorszym rozczesywaniem sie nie przejmuje
złotooka kotka pisze:Nie uznaje uzywania samego szamponu, bez odzywki, wiec nie sprecyzowalam.
Ale ja mam straszna traume z czesaniem wlosow, a ze bardzo mi sie koltunia, sa dlugie i bardzo geste, wiec produkty do wlosow musza wspierac rozczesywanie

Yasmine pisze:Ojej to rzeczywiście muszą być straszne do rozczesnia, jak tyle tego trzeba nakładać <boje_sie>
Yasmine pisze:nakładam przed myciem na pół godziny olejek rycynowy i jest lepiej
Yasmine pisze:U mnie najważniejsze jest to, żeby włosy były nawilżone dobrze, wtedy kręcą się bardziej i bardziej. I z każdym myciem coraz bardziej![]()
złotooka kotka pisze:Dlatego kazdy koltunek doprowadza mnie do pasji.
Chociaz nozyczki juz pare razy w ruch szly.
Dzindzer pisze:Tylko boje sie, że włosów nie doczyszcze po tym
Dzindzer pisze:zazdroszcze, ja zawsze chciałam miec takie fajne fale

księżycówka pisze:wiec jakos w tygodniu chyba znow farbowac bede musiala

Mnie po takich szamponach włosy bardzo matowieją.lollirot pisze:kupiłam dziś. zobaczymy, co będzie
Jawka pisze:lollirot napisał/a:
kupiłam dziś. zobaczymy, co będzie
Mnie po takich szamponach włosy bardzo matowieją.
lollirot pisze:za 3zł mogę zaryzykować, najwyżej się pozbędę ;-)

Dzindzer pisze:tez lubie ich cienie, mam obecnie kilka, używam od dawna i jestem bardzo zadowolona
pani_minister pisze:Ja kupiłam, poużywałam i zakochałam się. W tym podkładzie. J
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 370 gości