i że w piątek mam 3 zajęcia i 1 okienko między nimi. i oczywiście masę rzeczy do zrobienia

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Yasmine pisze:mnie o 7 rano wkurza przesuwanie łóżka, gotowanie wody w najgłośniejszym czajniku, takie szorowanie zębów, że zastanawiam się czy to ja sobie czasem ich nie szoruje, zapalenie światła nade mną, chociaż ma lampkę obok łóżka, otwieranie okna, trzaskanie talerzami, przesuwanie krzesła, podśpiewywanie. Generalnie dzień nie zaczął się dobrze. Mam nadzieje, ze pieniądze na koncie poprawią mu humor ;DD

Wujo Macias pisze:A Ty jej nie mozesz powiedziec "Czy Ciebie przypadkiem nie pie.rdoli na glowe?"? I to doslownie tak, dodajac potem wyliczanke z czym moglaby sie wstrzymac ze wzgledu na to,ze mieszkacie razem.

Kobiety wbrew pozorom tak czesto robiaSir Charles pisze:widziałeś kiedyś, żeby kobieta wybrała najprostsze, najbardziej logiczne, natychmiast narzucające się rozwiązanie jakiegokolwiek problemu?
Yasmine pisze:Postanowilam, ze teraz przeczekam jeszcze, ale od nowego semestru juz sie nie dam.
Yasmine pisze:ale ona jest taka "dobra" i święta i spokojna i miła i ułożona, że mi to przez gardło nie przejdzie.
każdy coś ode mnie chce i zamiast robić swoją robotę kończy się na tym, że załatwiam zupełnie coś innego i zostaję po godzinach pracy
Nola pisze:niestety dalej tak będzie, jak nie będziesz o tym mówić![]()
.Yasmine pisze:paradoksalnie łatwiej mi opierdolić najlepsza przyjaciółkę, powiedzieć bez ogródek, że chyba jej coś na głowę upadło,
albo kompletnie nieznajomą kasjerkę w sklepie.
, gdzie ta wzajemna uprzejmość jest tak naprawdę sztuczna i wymuszona, bo w rzeczywistości za sobą nie przepadamy. wkurza mnie to często.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 376 gości