Nola pisze:ale kobaltowy i indygo to to samo?
nie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

mrt pisze:Troszkę tandetnie ten but wygląda. Znaczy wygląda na but za 3 dychy, że się tak wyrażę. No ale może ja się nie znam.

mrt pisze:I w wymienionym zestawie będzie wyglądać... przerażająco? Szkoda tej koszuli
mlodszym sie koncepcja podoba. a ja ja musze sprawdzic w realu, czerwona torebke jeszcze bym dodala
mrt pisze:Ale są jeszcze takie ciuchy, co to niby kolor mi obojętny, a akurat w tym wydaniu jest idealny.
mrt pisze:Chyba że jakiś bury.
mrt pisze:I w ogóle oczojebne zestawy odpadają,
mrt pisze:z pomarańczem np.
Nie ma znaczenia, chociaż mi jakoś lepiej z chłodnym wygląda.Dzindzer pisze:kurcze tylko czy to lepiej pasuje do ciepłych czy chlodnych brazów. Ja mam jeszcze problem z tym cieły zimny odcień
mrt pisze:Aha. 4, za to porządnie
mrt pisze:Ewentualnie fiolecik z żółcią np.?
lollirot pisze:straszne te żółte buty

mrt pisze:I w ogóle oczojebne zestawy odpadają, bo tak to się w pierwszy dzień wiosny w podstawówce ubierał człowiek. Teraz jeden oczojebny kolor wystarczy, na pewno nie w zestawach. Co za dużo to niezdrowo i paciejów wychodzi.
No szkoda wielka, żebym się ubierała, jak projektanci na wybiegach pokazują - przecież chodzi tylko o podkreślenie trendów. Nawet jak kiecki dla gwiazd przygotowują, to już tacy odważni nie są. Co najwyżej formą zabijają, ale zestawami kolorystycznymi nie bardzo.Mia pisze:projektanci by sie z Toba nie zgodzili
Myślę, że gdybyś mi dała projektanta, to byśmy się jakoś dogadali. A zdanie "kreatorek" street fashion średnio mnie obchodzi.Mia pisze:projektanci by sie z Toba nie zgodzili
W sklepie dla plastyków. Drogie jak cholera, ze 3 stówy kosztuje.Dzindzer pisze:bardzo bym chciała takie cos, tylko gdzie to kupic
mrt pisze:No szkoda wielka, żebym się ubierała, jak projektanci każą
mrt pisze:Myślę, że gdybyś mi dała projektanta, to byśmy się jakoś dogadali. A zdanie "kreatorek" street fashion średnio mnie obchodzi.
Dzindzer pisze:Coraz bardziej sie przekonuje do czerwonego
mrt pisze:A ja zielony to tak nie za bardzo. Chyba że jakiś bury.
mrt pisze:nawet ostatnio naszyjnik z dużymi turkusami mam i zamierzam nosić do brązów.
Nola pisze:to kolor, którego najbardziej nie lubię. a najbardziej to już nie trawię butelkowej zieleni.
Nola pisze:mnie zestaw brąz+turkus strasznie mdli. jakieś 2,3 lata temu co druga na ulicy tak łaziła i i mi się opatrzyło.
no ale juz plaszczyk czerwony 
Dzindzer pisze:ja nie moge miec tego koloru przy twarzy. dodatki to juz u mnie inna sprawa
Mia pisze:ja od jakiegos czasu kocham sie w szarosciach.

Nola pisze:ja ostatnio nabyłam jeden szary golf, bliźniaka i szarą spódnicę może wrzucę nawet, ale zaraz ktoś powie, że zbyt nudne i stonowane
tarantula pisze:Jesli chodzi o laczenie tych kolorow to wzoruje sie na...jadowitych zwierzatkach
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 433 gości