[ Dodano: 2006-08-29, 22:35 ]
Zle mi imie wybrali chyba
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

pedanci(praktycznie zawsze!), konkretni i stanowczy

To troche tlumaczy dlaczego nigdy sie nie dogadamy ;DDNola pisze:odpycha od strzelców.
Na wagi kiedys straszliwie ... "leciałam" ? Nie wiem. Zawsze jak mi sie jakis facet spodobal to sie okazywalo, ze to waga. Z zadna za to nie bylam. Strasznie zarozumiale sa.Nola pisze:nie jestem w stanie powiedzieć czegokolwiek o wagach, wodnikach

księżycówka pisze:Nola napisał/a:
odpycha od strzelców.
To troche tlumaczy dlaczego nigdy sie nie dogadamy ;DD
księżycówka pisze:Wodnika znam jednego

księżycówka pisze:Za to meskim Skorpion

Że sienie dogadamy juz wczesniej, teraz tylko przyczyn sie doszukuje ;DDNola pisze:stwierdziłaś to teraz czy już wcześniej?
Na krotka mete. Wiele osob z nimi wytrzymac nie umie dluzejNola pisze:męskie skorpiony cieszą się chyba sporym powodzeniem
A gdzie to sie sprawdza?Nola pisze:sprawdziłam sobie swój ascendent i mi się w jakiś 70% zgadza
Nola pisze:ryby - pokręcone, bujające w obłokach(ale to nie ja akurat)
Nola pisze:strzelce- znienawidzony znak; te, które znam były dla mnie zbyt energiczne i głupie, zakręcone na punkcie sportu
księżycówka pisze:Kobiety ktore znam spod tego znaku sa wspaniale po prostu bez wyjatku.

Yasmine pisze:Rak - Facet - romantyczny, ale fałszywy, milczący
Yasmine pisze:Baran - Znam tylko facetów i każdy ale to każdy jest niesamowitym kobieciarzem, lubi bajerować, ma duże poczucie humoru i zniewalający uśmiech. Bardzo lekko traktuje życie.
lollirot pisze:co niby znaczy pokręcone?
Yasmine pisze:Rak - Facet - romantyczny, ale fałszywy, milczący. Kobieta - romantyczna, nieśmiała, traktująca życie zbyt serio
Yasmine pisze:Panna - Facet - intelektualista, lubiący to co dobre, specyficzne kobiety, markowe ubrania, uwielbia mieć pieniądze, ciężko się z nim żyje.
Yasmine pisze:Ryby - Ludzie z pasjami. Uparci, ale trochę lekko podchodzący do życia.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 456 gości