Żalozenie pikne. Sama takie robilam kilka razy. I sie sprawdzalo przypoznawaniu nowych ludzi. Byly szanse, ale odpuszczalam. Niestety nie sprawdzalo sie w paru innych sytuacjach.Nola pisze:zrobiłam w głowie bilans zysków i strat - doszłam do wniosku, że bardziej mi się opłaca być sama niż z kimś.
Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
Mia pisze:srednio w to wierze, ze jakby pojawil sie ktos naprawde fajny
trudno mi powiedzieć, być może też nie spotykam fajnych
Mia pisze:Nola, czemu tak?
nie chce mi się na ten temat rozwlekać - po części z jakiejś niechęci do związków(od jakiegoś czasu), po części z przyzwyczajenia się do bycia singlem i jeszcze z paru innych powodów. jakoś nie mam ochoty na wynurzenia, wybacz
moon pisze:Niestety nie sprawdzalo sie w paru innych sytuacjach.
jakich, np?
w ogóle to mam wrażenie, że jesień mi upłynie pod hasłem jęczybulstwa, ratunku
Chaos is a friend of mine
- ksiezycowka
- Weteran
censored MNIE QUAKE!!!Wiekszego sobka i zapatrzonego w siebie usera dawno tu ni bylo.Jego racja to swieta racja-reszta debile.To po tu siedzisz...wypier skoro same glaby tu sa.
Wkurza mnie tez to ,ze ludzie karmia tego trola
Wkurza mnie tez to ,ze ludzie karmia tego trola
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
tarantula pisze:Wkurza mnie tez to ,ze ludzie karmia tego trola
Fakt. Dlatego od dawna mam na ignorze ten temat
I co mnie dzisiaj wkurza? To to, że mam beznadziejne paznokcie. Znów muszę zainwestować w jakąś naprawdę dobrą odżywkę.
I wkurza mnie to, że ktoś o mnie zapomniał.
I to, że nagromadziło się we mnie dzisiaj negatywnej energii.
I że nie umiem stąd odejść.
1. To, że ciągle albo boli mnie serce albo jakoś tak kołacze. A wszystko przez to, że chyba nie dbam o zdrowie i jestem przemęczona.
2. To, że nie mam się komu wyżalić i wypłakać, a tak wiele spraw mnie gryzie.
3. To, że nawet gdyby była taka osoba, i tak pewnie nie skorzystałabym ze sposobności wyżalenia się.
4. I to, że jestem sama. Przydałoby się teraz wtulić w jakieś męskie ramiona.
2. To, że nie mam się komu wyżalić i wypłakać, a tak wiele spraw mnie gryzie.
3. To, że nawet gdyby była taka osoba, i tak pewnie nie skorzystałabym ze sposobności wyżalenia się.
4. I to, że jestem sama. Przydałoby się teraz wtulić w jakieś męskie ramiona.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran
Nie to samo co meskie, ale zawszeOlivia pisze:2. To, że nie mam się komu wyżalić i wypłakać, a tak wiele spraw mnie gryzie.
Wkurzaja mnie biblioteki akademickie i moje lenistwo - polowa pazdziernika, a ja dopiero szukam ksiazek i materialow do sesji, ktorych nigdzie jak zwykle znalezc nie moge! <wsciekly>
Marissa pisze:Fakt. Dlatego od dawna mam na ignorze ten temat
ee a ja nie wiem o co chodzi. powiedzcie
Marissa pisze:I że nie umiem stąd odejść.
a czemu mialabys odchodzic?
Olivia pisze:2. To, że nie mam się komu wyżalić i wypłakać, a tak wiele spraw mnie gryzie.
polecam sie, w prawdziw witrualnie, ale zawsze
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:Marissa napisał/a:
Fakt. Dlatego od dawna mam na ignorze ten temat
ee a ja nie wiem o co chodzi. powiedzcie
Jest taki koleś, który wie lepiej od wszystkich. Założył temat, nie żeby poprosić o radę, a w sumie nie wiem, żeby się pochwalić swoimi przekonaniami, inteligencją, tym że jest od nas lepszy, że my jesteśmy burakami?
Naprawdę, tam nie widać żadnego problemu u niego - w jego oczach, więc nie wiem po co założył temat.
Mia pisze:Marissa napisał/a:
I że nie umiem stąd odejść.
a czemu mialabys odchodzic?
Ciężko to wyjaśnić. Bo tak czuje i już.
- ksiezycowka
- Weteran
lollirot pisze:wrrr, pan powiedział, że na pizzę godzinę muszę czekać ale to najlepsza dowożona pizza w krakowie, więc poczekam, o.
a ja właśnie pochłonęłam swoją własną
[ Dodano: 2007-10-20, 20:42 ]
Dzindzer pisze:że ponoc sery podrozały nawet o 50% tak w tv mówili.
to prawda zauważyłam przy zakupach właśnie
Chaos is a friend of mine
- ksiezycowka
- Weteran
Ze siedze skanuje durny kwestionariusz. 16 stron kuzwa, jestem w polowie dopiero. Wkurza mnie ten skaner, bo z pol h ustawialam zeby bylo to kurcze czytelne, bo taka jakos dostalam ze ała a i skaner super-truper nie jest. No i mialam nadzieje dzis zaczac to przeliczac (480 pytan i 16 skal - im szybciej zaczne tym szybciej skoncze! ), ale nawet pewnie dzis nie dostane tego wypelnionego, bo mi obekt badawczy gdzies polazl no, a ze 2 h nad tym przysiasc trzeba.
Do tego telepocze sie z zimna jak glupia, rece mam skostniale i w ogole sie wkurzam na siebie, ze postanowilam byc dzielna i jakos zimnem sie oswoic. No a jak postanowie to sie jak glupia staram trzymac tego.
[ Dodano: 2007-10-20, 22:21 ]
To ze dalej i nie przerwanie telepie sie z zimna, glowa mnie boli. I Jego opis na gg noz kuzwa jak sobie takie cos i to jeszcze z literowka mozna tam wstawiac. Tym bardziej, ze on nie wstawia nigdy ot tak kawalkow tekstow piosenki co mu w ucho wpadly tak jak ja.
Do tego telepocze sie z zimna jak glupia, rece mam skostniale i w ogole sie wkurzam na siebie, ze postanowilam byc dzielna i jakos zimnem sie oswoic. No a jak postanowie to sie jak glupia staram trzymac tego.
[ Dodano: 2007-10-20, 22:21 ]
To ze dalej i nie przerwanie telepie sie z zimna, glowa mnie boli. I Jego opis na gg noz kuzwa jak sobie takie cos i to jeszcze z literowka mozna tam wstawiac. Tym bardziej, ze on nie wstawia nigdy ot tak kawalkow tekstow piosenki co mu w ucho wpadly tak jak ja.
Dzindzer pisze:że ponoc sery podrozały nawet o 50% tak w tv mówili.
jakie sery ? Białe <nicniewiem> ?
Wkurza mnie, że tak szybko weekend mija .
[ Dodano: 2007-10-21, 00:31 ]
księżycówka pisze:Do tego telepocze sie z zimna jak glupia, rece mam skostniale i w ogole sie wkurzam na siebie, ze postanowilam byc dzielna i jakos zimnem sie oswoic. No a jak postanowie to sie jak glupia staram trzymac tego.
Ja odpuściłam. Wole chodzić ubrana jak bałwan i nie marznąć niż się ciągle szczękać zębami.
- ksiezycowka
- Weteran
Ale wiesz mi to powoli przynosi efekty. Poza brakiem wygladu balwana ma tez to takie swoje plusy, ze w zimie nie bede az tak marznac i chorowac co tydzien.Yasmine pisze:Ja odpuściłam. Wole chodzić ubrana jak bałwan i nie marznąć niż się ciągle szczękać zębami.
Wkurza mnie to ze zajrzalam do planu na jutro i tak kichnie. Postanowilam sobie pojsc w koncu na psych. osobowosci na wyklad i na diagnoze psych., ale jutro wyglada to tak, ze wpierw 3 h osobowosci, potem denny wyklad z psychometrii na ktorym siedziec mi sie nie chce wiec se pewnie na obiad skoncze, a potem 6 h diagnozy i nie wiem czy wysiedze.
^&|(*%|$&$&^*#^*(#!!!!!!!!! <wsciekly>
jestem wściekła! pojechałam wczoraj wieczorem na dyżur lekarski - lekarza nie ma. ok, trudno. ch&%, że z cisnącym pęcherzem oddalenie się od łazienki na dłużej niż 5 minut to katorga. ch&%, że niepotrzebnie zmarzłam, siedząc po 15 minut na przystankach [weekend, hurra]. ch&%, że brałam leki, które miały mi pomóc, a przez które ledwo żywa się tam dowlokłam. ok, nie ma sprawy. ale jak dziś pojechałam tam na 9 a pani mi oświadczyła, że lekarka się rozchorowała i jednak znowu nie przyjmuje, to mi ręce i cycki opadły. nasza służba zdrowia naprawdę podupada, skoro w całej przychodni jest tylko jeden lekarz pierwszego kontaktu, którego nie ma kto zastąpić. uwielbiam wstawać w niedziele o 8, to takie moje, k%&$#, hobby.
<wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
jestem wściekła! pojechałam wczoraj wieczorem na dyżur lekarski - lekarza nie ma. ok, trudno. ch&%, że z cisnącym pęcherzem oddalenie się od łazienki na dłużej niż 5 minut to katorga. ch&%, że niepotrzebnie zmarzłam, siedząc po 15 minut na przystankach [weekend, hurra]. ch&%, że brałam leki, które miały mi pomóc, a przez które ledwo żywa się tam dowlokłam. ok, nie ma sprawy. ale jak dziś pojechałam tam na 9 a pani mi oświadczyła, że lekarka się rozchorowała i jednak znowu nie przyjmuje, to mi ręce i cycki opadły. nasza służba zdrowia naprawdę podupada, skoro w całej przychodni jest tylko jeden lekarz pierwszego kontaktu, którego nie ma kto zastąpić. uwielbiam wstawać w niedziele o 8, to takie moje, k%&$#, hobby.
<wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran
Dzindzer pisze:a mnie składanie mebli, już 4 razy sie waqlnęłam młotkiem w ten sam palec
kurcze, ja ostatnio zbijałem w robocie paletę i cholera jasna pare gwoździ wbiłem tą ostrzejszą stroną młotka nim zauwazyłem różnicę
no ale wczoraj przypadkiem się uderzyłem w wargę przez przypadek młotkiem.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”