Wiek a początek współżycia..
Moderator: modTeam
Wiek a początek współżycia..
Czesc, moja dziewczyna chce zacząć się ze mną kochać. Tylko, że Ona ma 16 lat ( ja mam 21) i niewiem jak mam się zachować. Poradzcie mi..
Skoro zwiazales sie z 16-latka to wiedziales co robisz.
Jezeli ona chce to w czym widzisz problem. Nie zapomnij o zabezepieczeniu.
Moze, ze problem jest w Tobie. Robiles "to" kiedys??
Ja mam 18 lat i chce sie umowic z 15-latka, ktora ma opory, a to wcale nie glupia dziewczyna.
P.S. Uwazaj na prokuratora
Jezeli ona chce to w czym widzisz problem. Nie zapomnij o zabezepieczeniu.
Moze, ze problem jest w Tobie. Robiles "to" kiedys??
Ja mam 18 lat i chce sie umowic z 15-latka, ktora ma opory, a to wcale nie glupia dziewczyna.
P.S. Uwazaj na prokuratora
no chyba prokurator sie ciebie nie czepi to juz chyba wiek dozwolony hmmm jesli dziewczyna sama to zaproponowala to chyba czas z reguly dziewczyny sa niesmiale i czekaja na decyzje faceta ale jak ona zaproponowala to pierwsza to chyba jest oki no chyba ze ty nie chcesz
a gumki podczas waszych zabaw mile widziane
pozdr :564:
a gumki podczas waszych zabaw mile widziane
pozdr :564:
Ptaszniki to Moja Pasja I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Re: Wiek a początek współżycia..
ja mialam 16 a moj chlopak 19 jak zaczelismy wspolrzycbartolek pisze:Czesc, moja dziewczyna chce zacząć się ze mną kochać. Tylko, że Ona ma 16 lat ( ja mam 21) i niewiem jak mam się zachować. Poradzcie mi..
to wszystko zalezy od tego jak to traktujecie i czy jestescie na to gotowi
ja tego nie zalowalam
Ej no wydawalo mi sie ze to jest cos w rodzaju "choroby" ze to sie ma od zawsze a nie nabywa ale moze sie mysle, chociaz jestem tego pewien Tak jak ktos sie rodzi gejem, inny sie rodzi seksoholikiem ma to juz w sobie tylko moze o tym nie wiedziec. Zreszta ktos z was jest? Bo moze czujesz to od np 15 czy 16 roku zycia i masz ochote sie tentego na lewo i prawo
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Nie no wlasnie o to chodzi o to ze ja rozumiem pojecie seksoholik(i z tego co wiem to nie trzeba zaczac zeby to czuc) za takie cos, co ma sie w sobie od urodzenia... Tak mi sie zdaje, seksoholikiem nie jestem chyba :F a moze to trzeba sprobowac zeby wiedziec nie wiem ja jeszcze togo nie robilem
Ale slyszalem o seksoholikach, a dokladnie o takiej pannie co robi to chyba z\ kazdym facetem z jakim ma okazje i nie dlatego ze lubi sie krwic ale dlatego ze nie moze bez seksu wytrzymac, najwazniejsza rzecza dla niej jest seks tak jak dla cpuna narkotyki.
Trudna sprawa, na pewno ciezko z tym zyc... dobrac sie z partnerem seksoholikiem to pewnie nie problem, ale tez licza sie inne rzeczy niz seks i z tym moze byc ciezko
Ale slyszalem o seksoholikach, a dokladnie o takiej pannie co robi to chyba z\ kazdym facetem z jakim ma okazje i nie dlatego ze lubi sie krwic ale dlatego ze nie moze bez seksu wytrzymac, najwazniejsza rzecza dla niej jest seks tak jak dla cpuna narkotyki.
Trudna sprawa, na pewno ciezko z tym zyc... dobrac sie z partnerem seksoholikiem to pewnie nie problem, ale tez licza sie inne rzeczy niz seks i z tym moze byc ciezko
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
o prokuratora nie mash sie co martwic (yba she jej rodzice cie bardzo nie lubia)
do 15 roku zycia prokurator tzyma obie raczki na dziewczynie
potem już tylko jedna - tzn she tylko ona i jej rodzice moze cie do sondu podac
ale i tak radze ci poczekac jeszcze
nie napisales ile jestescie razem
i czy ona to już robila
przy tej decyzji te informacje maja bardzo dushy wplyw
do 15 roku zycia prokurator tzyma obie raczki na dziewczynie
potem już tylko jedna - tzn she tylko ona i jej rodzice moze cie do sondu podac
ale i tak radze ci poczekac jeszcze
nie napisales ile jestescie razem
i czy ona to już robila
przy tej decyzji te informacje maja bardzo dushy wplyw
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
O tych sprawach sie nie gada tylko robi je ! jezeli dziewczyna chce sexu i parterowi o tym mówi to trzeba to zrobic , bo moze mbyc tak iż poszuka sobie innego partnera by ją zaspokoił a nie tylko gadał z nią ! wszystko zalezy od tego jaka to dziewczyna , On zaś wie najlepiej czy Ona tego chce czy tylko sobie tak gada ! ale z doswiadczenia wiem ze jak juz dziewczyna o tym mówi to tego chce !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Tak Krzyś chyba dobrze mówi ale i tak najpierw porozmawiam z Nią. Ja jestem jeszcze prawiczkiem a ona dziewicą. Napisze coś więcej: więc jakiś czas temu byliśmy sami (rodzice wyjechali) było bardzo milutko i jakoś tak nad ranem razem się obudziliśmy i powiedziała że chce się ze mną kochać.. tylko ja nie miałem prezerwatyw, po prostu nigdy nie myślałem o tym. jak opadły troche emocje, tak naprawdę dopiero wtedy zaczełem się zastanawiać. No i właściwie to nie wracasliśmy w rozmowach do tamtej chwili a może właśnie warto z nią o tym porozmawiać.
A czy ona wie, że jesteś prawiczkiem? bo może myśli, że jak spotkała starszego, to i doświadczonego, który to zrobi bezboleśnie (tego młode dziewice obawiają się najbardziej). Ja bym też jednak radził porozmawiać i podczas rozmowy wypytać, czy już na tyle zna swoje ciało i wie o antykoncepcji, że jest na to gotowa, bo sama chęć to chyba w tym wieku to za mało. A swoją drogą, to gratulacje dla ciebie za odpowiedzialność i poważne podejście do sprawy.
Kochać i być kochanym
Co za czasy gdy dziewczyna musi mówic chłopakowi iz chce sie z nim kochać ! i jeszcze tego nie dostaje , potem sie dziwicie iz was dziewczyny zucaja !! :564: :564: nie no po prostu nie mogę czytać takich zeczy , za stary jestem czy co , chyba mi czas isć do lekaza bo sie zbyt denerwuje :547: :547: :547: :547: ale oki ...przechodzi mi !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”