Rany julek Tedziu - i ta Twoja kobieta , powiedz mi z iloma ona spala by sie w ogóle wypowiadac w tym temacie i powiedziec to co powiedziala !? a Ty .... ile miales kobiet by pisac to co piszesz i wreszcie na jakiej podstawie to robisz ? Wezmy takiego mnie ? niegrzeczny chłopczyk
Ja i ty rozmawialismy z kobietami na ów temat , tobie powiedzialy tak , mnie zas z kolei tak , a ja jestem od ciebie az o 20 lat starszy i takich rózmów przeprowadzilem zapewniam cie wiecej jak i z szerszym gronem kobiet , bo od lat 20 do lat prawie 50 -ciu
Teraz - mezczyzna , kobieta - skoro ja potrafił bym zrezygnowac z kobiety bo wpadłbym do niej jak do studni , to odwrotnie bedzie dokladnie tak samo ! to oczywiscie skrajny przypadek , ale mi znany , a naleze do tak zwanej Polskiej , czy europejskiej normy w kwesti rozmiarów .
Przyjemnosc - co to takiego ?
cos jest smieszne ? w jakim stopniu ?
i te dwie kwestie bym tu porównał ze soba , bowiem cos moze wywołac usmiech na twej twarzy , cos smiech , a coś wrecz atak smiechu i bóle róznych okolic z racji jego intensywnosci wystepowania .
Doznania sexualne podczas uprawiania sexu z kobietą ... jakie one bedą ? ano beda rózne , zas najwieksze beda wtedy kiedy to wymiarowo bedzie na początku granicy , ze juz wiekszy byc nie moze bo by bolało ! i odwrotnie - ciasniejsza byc nie moze - bo by bolało !
I tak Andrew przeszedł to wszystko , po - za ciasną i po - za luzną .
Oczywiscie jezeli ktos za sexem nie przepada albo ma libido jakie ma to tematu nie ma , tacy ludzie i bez sexu poradza sobie , ale nie mozesz Tych uznawac za madrych , a tych drugich , np. mnie za głupich
Wybór - człek wybiera wszystko w zyciu , jaki film ma ogladac , sztukę , ksiazke czytac . Tak samo w sexie moze dobrac sobie partnera , nie tylko pod wzgledem intelektualnym , ale tym sexualnym także .
Zas osoby które nigdy na "bangi" nie skakały , wypowiadac sie na wystepujacych tam odczuciach sie nie powinny , albo robic to troche inaczej .
Kobiecie dobrze bedzie z wieloma mezczyznami , ale owa jakosc tego "DOBRZE " uzalezniona jest od bardzo wielu czynników , a i od rozmiaru niestety też .