Paskudne są.
Ostatnio kupuje buty na obcasach. Pewnie będę tego żałować, ale cóż
Pewnie nikomu się nie spodobają, ale takie kupiłam:
http://www.fablook.pl/zdjecia_allegro/m ... rown_2.jpg
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

A moje sie spodobaja? Polowa kobiet nie wyobraza sobie chyba kozaka bez obcasa. (tak to wyglada patrzac po sklepach). Ja zas sobie nie wyobralam lazic w zimie po oblodzonych chodnikach w obcasach. Najwazniejsze zeby samemu sobie czlowiek podobal i dobrze czul.Marissa pisze:Pewnie nikomu się nie spodobają, ale takie kupiłam:
Marissa pisze:http://www.fablook.pl/zdj...805_brown_2.jpg
moon pisze:Marissa napisał/a:
Pewnie nikomu się nie spodobają, ale takie kupiłam:
A moje sie spodobaja? Polowa kobiet nie wyobraza sobie chyba kozaka bez obcasa. (tak to wyglada patrzac po sklepach). Ja zas sobie nie wyobralam lazic w zimie po oblodzonych chodnikach w obcasach.
moon pisze:Najwazniejsze zeby samemu sobie czlowiek podobal i dobrze czul.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

moon pisze:Marissa napisał/a:
Ale też czasem miło usłyszeć - ale ładną rzecz sobie kupiłaś
Oj toto to ja juz uslyszalam jak weszlam do domu, zalozylam i pokazalam![]()
moon pisze:Drugie pytanie bylo "To moge sobie wziac Twoje kozaki te poprzednie? ;DD "
moon pisze:Taki bardziej zabudowany obcas?
moon pisze:nie trawie w ogole jakichkolwiek botkow badz botkowatych.
Marissa pisze:. A ona nigdy ich nie niszczy i wyglądają jak nowe
ale ja jestem maniaczka szpilek, wiec coz 

Ja tez. Jak cos to tylko z mama sie wymieniam, ale ona jest szczuplejsza i tak ode mnie, wyzsza i ma mniejszy biust. No i nieco inny gust ma. Wiec tez nie wszystko dobrze lezy na nas obu.SaliMali pisze:zazdroszcze tym, ktorzy z siostra moga ciuchami sie wymieniac.
Mialam jakies 38/39 a teraz mam 37/38 ;DD Nie zadawajcie mi trudnych pytan,pliz ;DDMia pisze:no obcas to na pewno nie jest, gdzie masz tam obcas jakis?
Ja jesli chodzi o buty to z kolei nie lubie lekkich i robiacych takie wrazenie. Czasem mozna zobaczyc takie np sandalki czy pantofelki delikatne, waskie sznureczki itp - to tego nie lubie. Lubie masywniejsze obuwie. Choc i tak juz nie wymagam zeby moje buty mialy ok 3 kg razem wazone jak kiedys ;DDMia pisze:nie trawie koturn, klinow ani innych takich, moim zdaniem noga wyglada w tym klockowato, niezgrabnie
moon pisze:Lubie masywniejsze obuwie

lollirot pisze:co wy macie z tym słowem? ten koturn, tych koturnów

;
na takim małym śmiesznym obcasikumoon pisze:ze na czym?
Nepalczyk pisze:Przecież możesz odesłać jak coś nie tak.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 675 gości