lollirot pisze:wkurza mnie, że ludzie używają słowa ignorant w znaczeniu ten, który ignoruje.
albo ci którzy używają tak śmiało używają powiedzenia "nie wchodzi się do tej samej rzeki" do przestrogi niektórych biednych forumowiczów

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
lollirot pisze:wkurza mnie, że ludzie używają słowa ignorant w znaczeniu ten, który ignoruje.

Olivia pisze:Nie znoszę leżeć, w tv też nie ma nic ciekawego. A jak chciałam dziś trochę posprzątać, to nie mam sił i musiałam przerwać. Jedyne, co dam radę, to wstawić pranie, bo rozwiesić też nie wiem czy zdołam.
) I jeszcze mnie wkurza, ze bede musiala nowa kupic, a nie mam za co. I, ze ciagle nie dostalam moich pieniedzy. I ze jestem marudna w czasie choroby.
Yasmine pisze:Dzindzer pisze:co Ci sie stało![]()
No właśnie nie wiem. Chyba za dużo jabłek jem, bo mi wyżarło
Wujo Macias pisze:Trzeba bylo sluchac madrych rad Wuja panno Yasmine. Pamietam te czasy, jak Yasmine miala kilka latek, bralem ja na kolanka i udzielalem dobrych rad -> "jak kupujesz procenty od babulinki na bazarze, to pierw daj sie napic innym i obserwuj","nie wszystko co ma piersi to kobieta" itd.
Widze, ze moje nauki poszly w las. Czuje sie jak Obi-Wan.

kurzy cycek z pomidorami (z puszki) + makaron.lollirot pisze:jaki?
I to mnie wkurza, ze mam jakas zachciewajke. Cos bym zjadla, ale nie wiem co. Obiad sprobowalam tylko i ostatecznie zjadl mezu. Zaczelam jogurt - blee. Normalnie jestem glodna, a nie wiem co dalabym rade zjesc 

<wsciekly>
lollirot pisze:wkurza mnie, że mierzyłam dziś cuuuudną spódnicę i nie było xski

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 455 gości