Co Was cieszy?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
że znalazłam rasowe ślimaki, wypas
że jutro jest piątek
że wymyśliłam sposób, żeby mi świniak nie rozsypywał trocin na twarz jak spię
że większość sąsiadów to faceci i nie zajmują łazienki
że rodzina biednej studentce przyśle w poniedziałek pieniądze
że istnieje słodzik albo lodzik, kto co woli
że byłam tak pełnosprytna i wypożyczyłam książki w ciemno i dzięki temu mam wszystkie potrzebne książki
i że Opole fajne jest
że jutro jest piątek
że większość sąsiadów to faceci i nie zajmują łazienki
że rodzina biednej studentce przyśle w poniedziałek pieniądze
że istnieje słodzik albo lodzik, kto co woli
że byłam tak pełnosprytna i wypożyczyłam książki w ciemno i dzięki temu mam wszystkie potrzebne książki
i że Opole fajne jest

tarantula pisze:Yasmine pisze:że wymyśliłam sposób, żeby mi świniak nie rozsypywał trocin na twarz jak spię
<zdziwko>
już tłumaczę. Klatka jest na biurku, biurko jest zaraz koło łóżka. Jak śwince censored to skakała i rano się budziłam w trocinach. Teraz wycięłam taki karton zabezpieczający , który jest wysoki na 1/4 klatki i jest oki
- kot_schrodingera
- Weteran

czy tylko ja miałem wizję świniaka sypiącego łapkami trociny przez kratkę a jak się Yasmine budzi to udaje głupiego, patrzy w sufit i gwiźdzeYasmine pisze:tarantula napisał/a:
Yasmine napisał/a:
<zdziwko>
już tłumaczę. Klatka jest na biurku, biurko jest zaraz koło łóżka. Jak śwince censored to skakała i rano się budziłam w trocinach. Teraz wycięłam taki karton zabezpieczający , który jest wysoki na 1/4 klatki i jest oki.

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
tarantula pisze:Bo juz mialam wizje Yas spiacej w ramach praktyk studenckich w korytku z prosiakiem
To i tak dobrze, bo kumpel z roku myślał, że jestem chora na świnkę ;DD
Blazej30 pisze:czy tylko ja miałem wizję świniaka sypiącego łapkami trociny przez kratkę a jak się Yasmine budzi to udaje głupiego, patrzy w sufit i gwiźdze![]()
![]()

Olivia pisze:Tak, prosiak w korytku z trocinami...
I co sie oburzasz dziolcha...kazdy trzyma swoja swinie w czym chce ;P
Poza tym dalej ciesze sie ,ze jutro piatek

"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Mati_00 pisze:wybacz, myślałem, że masz szkołę w weekendy...
A w jaki sposób szkoła w weekendy z pracą w tygodniu może kolidować? Tak postępuje spora część społeczeństwa.
I nie mówcie mi, że reforma edukacji nie pozostawiła piętna na naszej młodzieży szkolnej.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivia pisze:A w jaki sposób szkoła w weekendy z pracą w tygodniu może kolidować? Tak postępuje spora część społeczeństwa.
eee...chodziło mi o to, że smuci Cie szkoła w weekend...nie myślałem, o tym, że potem w tygodniu pracujesz...
Olivia pisze:I nie mówcie mi, że reforma edukacji nie pozostawiła piętna na naszej młodzieży szkolnej.
a Ty od razu wszystko na ministerstwo zwalasz
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran

Mnie cieszy to, że idę do teatru. Cieszy mnie, ze idę do tego teatru z mężczyzną, która ma pasję. Cieszy mnie to, że kiedy o niej mówi a jego oczach zapalają się takie urocze iskierki. Cieszy mnie to, ze ów męzczyzna jest szarmancki, męski, zdecydowany a przy tym wszystkim zabawny i uroczy. Cieszy mnie, że ładnie pachnie, że dobrze wygląda, że jest ambitny, że ma plany, aspiracje, że czyta, że lubi dobre kino.... cieszy mnie, że jest ;-)
i ten teatr.... żaden facet mnie jeszcze do teatru nie zaprosił. Cieszę się normlanie jak małe dziecko
i ten teatr.... żaden facet mnie jeszcze do teatru nie zaprosił. Cieszę się normlanie jak małe dziecko

"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Wróć do „Wszystkie inne tematy”