Gosia... pisze:- jeśli ludzie się kochają to naprawdę ważne, że są razem i ... właściwie to się tylko liczy.
Piszesz powaznie

bo jesli naprawde tak myslisz , to nie mam sie tu co wysilac , tylko "ze są razem" sie liczy ?
a babochlopowiesniaka - skomentowanie tego juz sobie podaruję ...
Gosia... pisze:Chciałam tym wykazać, że nie trzeba silić się, jak autor, który nie grzeszy kreatywnością i wyobraźnią, na sztuczne gesty
No Gosiu ...faktycznie , jak bys sie tak miala silic na jakies gesty romantycznosci , to bynajmniej ja bym Ci podziekowal za takowe , i chyba wiesz co mam na mysli to piszac , jak i ze zle pojmujesz caly ten temat jak i ROMANTYCZNOSC
Gosiu - romantycznosc , to wszystko to , co robi partner, a co wywołuje w Tobie wzruszenie , lub podobne temu uczucie .Jesli Ci Twój partner powie , ale ty jestes piekna - bo tak cie odbiera ! a nie ze sie sili na takowe stwierdzenie ... to Tobie jest przyjemnie , zas on jest w jakim tam stopniu w tym momencie romantyczny (kwestia jeszcze jak to wyrazi ) jesli takie cos Ci nie potrzebne , to coś z Tobą nie jest tak ... i chyba teraz sie ze mna zgodzisz . <browar>
Bo nie chodzi tu o próżność

która i tak w kazdym z nas w jakims tam stopniu jest , tylko mi nie napisz iż Ciebie to nie dotyczy