masaż prostaty
Moderator: modTeam
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
- Entuzjasta
thor2 pisze:Witam,
mam pytanie czy słyszeliście o masażu prostaty
ostatnio o tym usłyszałem ale nie mogę nigrze nic na ten temat znaleźć
prosze o jakieś podpowiedzi
Na jednym z forum miła pani opisała to tak
/////////////////////////////////////////////
Praktyka polega na tym, żeby uwolnić mężczyznę od zbędnego ciężaru w postaci jego spermy, ale bez przyjemności płynącej z orgazmu. Krótko ujmując wytrysk bez orgazmu.
Zabieramy się do tego w ten sposób, że wkładamy lateksową rękawiczkę, nacieramy środkiem nawilżającym, palec wskazujący (lub 2 palce) wkładamy do odbytu. Następnie należy wyczuć, gdzie znajduje się prostata i delikatnie, choć konsekwentnie masować odbyt w tym miejscu. Już po kilku minutach dochodzi do wytrysku nasienia bez orgazmu.
To jest w szczególności zabawne, gdy obieca się mężczyźnie wytrysk za zrobienie czegoś. Mężczyzna kojarzy, że wytrysk = orgazm i chętnie zgadza się na zabawę. Jakże miłe jest rozczarowanie, gdy okazuje się, że po takim masażu sperma płynie, a zadowolenia nie ma
//////////////////////////////////
gdzie poszukajcie
-
- Entuzjasta
Uśmiałem sie do łez czytając ten topik Moja partnerka lubi eksperymenty więc chyba ja o to poproszę. Ale mam jedna wątpliwość: w topiku o seksie analnym była mowa że kobieta musi sobie zrobić lewatywę żeby było higieniczne. Czy w tym wypadku niema takiej potrzeby u faceta? Nie chcę żeby dziewczyna doznała szoku po wyjęciu brudnego paluszka
Złoty pisze:w topiku o seksie analnym była mowa że kobieta musi sobie zrobić lewatywę żeby było higieniczne.
chyba czegoś nie doczytałeś. bo częściej była mowa o tym, że nie musi. podręcznik od biologii polecam (albo posty runeko ).
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
A fakt, sorki. ,,Może" a nie ,,powinna".
http://www.agnieszka.com.pl/sex_analny/anal_higiena.htm
http://www.agnieszka.com.pl/sex_analny/anal_higiena.htm
Oczywiscie ze najlepiej sie wczesniej wyczyscic robiac lewatywe - no oczywiscie chyba ze ktos ma inne upodobania. ja sobie sprawilem z partnerka masażer prostaty nexus glide - to takie specjalne urządzenie zaprojektowane do masowania prostaty.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez andrru, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”