Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wujo Macias
- Maniak

Mia- to po prostu nie to. Postaraj sie odpuscic. Ja wiem, latwo sie mowi stojac z boku. Ale to az przykro czytac Twoje posty dotyczace sytuacji miedzy Toba a nim.
A teraz...
No zesz censored w censored! O kant dupy taki dzien. Spodziewalem sie, ze w pracy niewiele uda nam sie zrobic, ale deadline jest jutro popoludniu a my wciaz w lesie, przy malinach...
9h zapieprzania a efekty znikome.
Do tego ogromne, soczyste "wy.pierdalac" dla firmy Profmetkol z Gdyni. Z tymi qtasami nigdy sie nie lubilem, ale dzis po raz kolejny pokazali, ze nie wszedzie jeszcze wesoly klimat "obsluga klienta a'la PRL" znikl, a w niektorych miejscach trzyma sie cokolwiek niezle.
Oby bylo juz "za 24h"
A teraz...
No zesz censored w censored! O kant dupy taki dzien. Spodziewalem sie, ze w pracy niewiele uda nam sie zrobic, ale deadline jest jutro popoludniu a my wciaz w lesie, przy malinach...
9h zapieprzania a efekty znikome.
Do tego ogromne, soczyste "wy.pierdalac" dla firmy Profmetkol z Gdyni. Z tymi qtasami nigdy sie nie lubilem, ale dzis po raz kolejny pokazali, ze nie wszedzie jeszcze wesoly klimat "obsluga klienta a'la PRL" znikl, a w niektorych miejscach trzyma sie cokolwiek niezle.
Oby bylo juz "za 24h"
- ksiezycowka
- Weteran

Ostatnio zmieniony 17 sie 2007, 22:16 przez desire86, łącznie zmieniany 1 raz.
niesmak mozna zabic.....Afrodyzjakami
))
a jaki to ma związek z moonowym organizmem
juz niema nic wspulnego
poprawiałam sie ihiih narka <hiphop>
[ Dodano: 2007-08-17, 22:23 ]
[quote="Gosia..."]piszesz z dwóch kont
wkurza mnie, że cykl nie chce mi się wyregulować.[/quote
radze nie brac tabletek na regulacje ja miałam po nich gorzej i tak nicmi nie pomogły
no ale taka moja rada mała pozdrwaiam
juz niema nic wspulnego
[ Dodano: 2007-08-17, 22:23 ]
[quote="Gosia..."]piszesz z dwóch kont
wkurza mnie, że cykl nie chce mi się wyregulować.[/quote
radze nie brac tabletek na regulacje ja miałam po nich gorzej i tak nicmi nie pomogły
no ale taka moja rada mała pozdrwaiamniesmak mozna zabic.....Afrodyzjakami
))
-
Grace
Gosia... pisze:Odstawiłam tabletki pół roku temuTo przez nie mam nieregularny cykl, zawsze było wszytsko ok. Nigdy więcej hormonów.
a masz racje ja tez mam nieregularny
i to tez przez to miały pomóc a nie pomogły
( moze kiedys sie unormuje
a co teraz masz zamiar prubowac czego??/ jesli tak to podpowiedz cos byłam u lekarza ale znowu proponował tabletki ale podziekowałam.. niechce tego brac w niczym nie pomaga moj cykl jest sobie jak chce raz tak raz tak normalna chustawka
eh pozdrawiamniesmak mozna zabic.....Afrodyzjakami
))
-
Grace
Ja poczekam jeszcze trochę. Jeśli samo mi nie przejdzie, to poproszę moją ginekolog o przepisanie mi takich ziołowych, homeopatycznych tabletek na wyregulowanie okresu (kiedyś mi się zatrzymał i rozregulował). Jedno opakowanie mi pomogło. Nazwy nie pamiętam.
A wkurza mnie, że jest taaak gorąco ! i że już prawie 23.
A wkurza mnie, że jest taaak gorąco ! i że już prawie 23.
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

- Weteran

- Maniak

moon pisze:A mnie wkurza ze jestem generalnie, ale czasem nie umiem byc i powiedziec "nie, dziekuje. nie lece na Ciebie, nie chce z Toba byc. fuck off! ".
A poza tym to co robie i chce zrobic. Moralnosc lezy i kwiczy
Przestan pisac takie rzeczy, Tedowi serce siadzie z nerwow
Powazniej- nie, ze popieram jakies szczegolne "rzopasanie" imprezowo-seksualno-emocjonalne ale wydaje mi sie, ze tai etap w zyciu tez trzeba przejsc. Bez przesadyzmu, ale tez bez zalu potem.
- ksiezycowka
- Weteran

Wiem. Pomyslalam juz o tym rano jak to pisalam, ale stwier.dzilam ze musze pare rzeczy z siebie wyrzucic, a o 6 rano poza ludzi, ktorych to wsystko dotyczy nie mialam z kim gadacWujo Macias pisze:Przestan pisac takie rzeczy, Tedowi serce siadzie z nerwow
Wkurza mnie, ze powinnam sie powazyc, pomierzyc a mi sie nie chce i sie boje. I ze dzis nie ma slonka

- Candy Killer
- Uzależniony

wkurza mnie ze znowu na rano robie...ze jest zimno..obudzil mnie strasznie glosny grzmot bo burza jakas byla i teraz boli mnie glowa:/
zwolnie sie z pracy wczesniej i wracam tu spac bo nie wyrobie dzisiaj...takze...i'll be back at 11
zwolnie sie z pracy wczesniej i wracam tu spac bo nie wyrobie dzisiaj...takze...i'll be back at 11
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
Wróć do „Wszystkie inne tematy”