hej, dzięki za tak liczny odzew... większość postów podpowiada to samo rozwiązanie - i chyba macie rację - to najlepsze (choć niekoniecznie najłatwiejsze...)
pisaliście też, żeby koniecznie z nim porozmawiać.. ale czy jest sens, gdy jestem absolutnie pewna jego uczuć do siebie i raczej nie próbuję się łudzić...?
dzięki jeszcze raz
Ag
trwać czy nie?
Moderator: modTeam
-
soulvibrates
- Pasjonat

Ag, w moim odczuciu zanim od niego odejdziesz powinnaś z nim porozmawiać. Nie odchodzi się od kogoś bliskiego z dnia na dzień. Zresztą nawet jesli miałoby to tylko potwierdzić to o czym już wiesz, będziesz czuła sie znacznie lepiej.
Lepiej jest spróbować i żałować, że się nie udało niż załować, że się nie spróbowało.
Poza tym zawsze istnieje choć odrobina nadzei, ze być może on też myśli o tym aby między wami było coś więcej, tylko bał się Twojego zdania.
Pozostanie w tej realacji nie ma najmniejszego sensu. Nawet jesli miałoby to być tylko koleżeństwo. Z dnia na dzień, widując go i utrzymując kontakt nie wyleczysz się z tego uczucia.
Lepiej jest spróbować i żałować, że się nie udało niż załować, że się nie spróbowało.
Poza tym zawsze istnieje choć odrobina nadzei, ze być może on też myśli o tym aby między wami było coś więcej, tylko bał się Twojego zdania.
Pozostanie w tej realacji nie ma najmniejszego sensu. Nawet jesli miałoby to być tylko koleżeństwo. Z dnia na dzień, widując go i utrzymując kontakt nie wyleczysz się z tego uczucia.
"Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Dzisiaj mnie pragniesz, jutro się wstydzisz"
Dzisiaj mnie pragniesz, jutro się wstydzisz"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”