runeko pisze:Nie wiem czego chcecie od facetów, czego chcecie od kobiet. Nie zmienicie nikogo, każdy ma swoją głowę
runeko pisze:Wszędzie będzie ktoś, kto się nam nie będzie podobał -i co zrobisz? Nie ma obowiązku przebywania, a tym bardziej wiązania się z ludźmi, którzy nam nie pasują. Więc o co chodzi? Chcesz zmieniać świat?
c-f pisze:ludzie nadal będą się zdradzać, puszczać na prawo i lewo, i to nigdy się zmieni. ja bym po prostu radziła niektórym skupić się na sobie i swoim najbliższym otoczeniu, a nie sączyć jad i dopatrywać się u wszystkich upadku moralnego.
a juz myslalem ze wszyscy zatracili sie w naprawie swiata i propagowaniu wielkich wartosci. nie kumam jeszcze tylko oburzenia "w jakim towarzystwie sie kto obraca"
co ma na celu tworzenie tych przykazan? jak ktos jest inteligentny to sam je wyznaje i tylko dla wlasnej rozrywki decyduje sie na ich zlamanie. a jak ktos jest glupi to i tak nie skuma i bedzie sie wsluchiwal w wypowiedzi osob dzwoniacych do miecugowa
nie czarujmy sie, na swiecie potrzebni sa i profesorowie i puste blondi z ich kwadratowymi facetami, nikt nie karze sie komus z nimi zadawac ale tworza pewien koloryt 

Debilizm trzeba tępić na każdym kroku. <walka>![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Wygląd jest pewną podstawą, punktem wyjścia, a często i dalszego odniesienia. Nie można tego tak po prostu zignorować. 

A co do reszty, to odsyłam do Runeko. Dobrze prawi dziewczyna. <browar>