middleweight pisze:przed chwilą nie wiedziałeś czy to afgan, czy irak, więc się zdecyduj.
wiedziałem cały czas, tylko przez chwilę zwątpiłem...tak więc spoko oko
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Lies pisze:Mati, ile avatarów masz jeszcze w zanadrzu?![]()
Lies pisze:Myślałem, że masz animację w gifie, ale okazało się, że po prostu tak często zmieniasz avatarki

(Zbigniew Herbert)tank girl pisze:A Twój jest strasznie jobtwajumać, co mi zupełnie nie pasuje do Twojego stylu pisania i zdjęć, jakie zamieszczałaś
tank girl pisze:Mój ma się kojarzyć z bisexualnym, dekadenckim, wygolonym na zero, zakolczykowanym, niejednoznacznym erotycznie tyranem ;d

tank girl pisze:Mój ma się kojarzyć z bisexualnym, dekadenckim, wygolonym na zero, zakolczykowanym, niejednoznacznym erotycznie tyranem
No... może facet zakolczykowany nie był i wyglonoy też, ale wszystko inne się zgadza... A Twój Kserkses taki troszkę naciągany, zwłasza, że oryginał był nędznego wzrostu i raczej kiepskiej postury. 
tank girl pisze:Ee, jak nie wygolony na zero, to nie chcę
Nawet do Twego obecnego avatara podobny, a jaki temperamentny i żywiołowy człowiek to był. Założę się też, że gdzieś był też przekuty
Popatrz tylko na niego, toż to prawdziwy domon wszlekiego rodzaju dekadencji.

Bo to ta sama seria. Tez mialam jednego z tej serii zreszta swego czasu.soulvibrates pisze:Av Yas kojarzy mi sie a avatarem Olivii
Nie znasz siemiddleweight pisze:okropny

Moj avatar jest wycinkiem z bardzo popularnej mangi yaoi akurat. Nie mam bladego pojecia co to jest "emo" i chyba nie chce wiedziec.middleweight pisze:wój avatar kojaży mi się z jakimś emo dzieckiem, które sobie wkręca jaki to świat zły i siedząc w konciku swego złego pokoju tnie rączkę stłuczonym szkłem.
Kojarzy mi sie z emu - takim zwierzatkiem ;DD No wiesz co?Olivia pisze:Kiedyś lubiłam ten avatar moon, a teraz mi się nie podoba.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 392 gości