dziwne
Moderator: modTeam
dziwne
mój facet w ogóle nie rozmawia ze mna o sexie i ja własnie nie rozumiem dlaczego nawet kiedy juz zaczynam te rozmowe to on ja szybko konczy wiec konczy sie na tym co ja powiedziałam dlaczego tak jest? jestem dziewica wiec trudno mi o nim z tym rozmawiac kiedy jeszcze tego nie robiłam pomocy z góry dziekuje za odpowiedzi
paula16
Faktycznie, dziwne... Moze go nie pociagasz? Moze jest gejem? Moze go to nie interesuje? Moze on tez tego nie robil i nie ma w tej kwestii nic do powiedzenia? Mozliwosci jest mnostwo!
Skad mamy wiedziec? Moze po prostu GO ZAPYTAJ? Najwazniejsza jest rozmowa. Niekoniecznie o seksie, ale o waszych relacjach.dlaczego tak jest?
-
- Pasjonat
a on ma 22 lata
Tym bardziej dziwne
Jesli Ty chcesz rozmawiac a on szybko te rozmowy konczy,zaznacz wyraznie ,ze zalezy Ci na rozmowie chcesz rozwiac jakies swoje obawy i watpliwosci ,i zebyscie wszystkimi swoimi przemysleniami sie dzielili a nie kazdy sobie rzepke skrobie.O to chyba chodzi w zwiazku.O innych sferach zycia tez nie rozmawiacie?Jesli tak to chyba cos nie tegez jest w waszym zwiazku.Jesli nie to moze on sie wstydzi albo co innego ciezko powiedziec nikt tu z forum nie zna Twojego chlopaka,ale az dziwne zeby facet w tym wieku wstydzil sie rozmawiac ze swoja dziewczyna na tematy badz co badz dotyczace ich obojga
_Marcin_ pisze:Może się krępuje rozmawiać z Tobą na ten temat
No dokladnie.. chociaz patrzac na wiek to troche dziwne... Ale naprawde o takie cos lepiej zapytaj jego xD a nie ludzi na forum
Ja do tej pory jakos nie mialem z tym problemu.. tylko czasami trzeba było dziewczyne bardziej za jezyk ciagnac.. bo niektore mogly o tym godzinami .. a niektore lakonicznie po slowku
może Ty go wypytujesz o to co robił z byłymi partnerkami?
nie wypytuje go o jego byłe
hmmm ile razy chcialas z nim o tym porozmawiac?
szczerze to wiele razy a on nadal nic rozmawiam z nim w niedziele czasami nawet nie wiadomo praca ale ma dla mnie czas tylko jakos z tym tematem jak zaczne mówic o sexie to milknie i nic trzeba zmienic temat
nie wypytuje go o jego byłe
hmmm ile razy chcialas z nim o tym porozmawiac?
szczerze to wiele razy a on nadal nic rozmawiam z nim w niedziele czasami nawet nie wiadomo praca ale ma dla mnie czas tylko jakos z tym tematem jak zaczne mówic o sexie to milknie i nic trzeba zmienic temat
paula16
- Candy Killer
- Uzależniony
no w sumie jak mamy Ci pomoc skoro znamy tylko wasz wiek.
moze on wczesniej nie mial partnerki seksualnej? moze nie chce jeszcze z Toba bo za mloda jestes..nie wiem kurde bo jak dla mnie to dziwne zeby facet nie rozmawial o tym:)moze zle zaczynasz..moze od wyrzutow jakis...ciezko mowic jak nic nie wiemy
moze on wczesniej nie mial partnerki seksualnej? moze nie chce jeszcze z Toba bo za mloda jestes..nie wiem kurde bo jak dla mnie to dziwne zeby facet nie rozmawial o tym:)moze zle zaczynasz..moze od wyrzutow jakis...ciezko mowic jak nic nie wiemy
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
-
- Początkujący
- Początkujący
Właśnie niech wyjaśni o co chodzi, czemu nie chce rozmawiać. Seks jest jednym z tematów na które w zwiazku trzeba rozmawiać. Mój były tez początkowo nie chciał gadać o seksie mimo, że ze sobą sypialiśmy. Nie naciskałam aż pewnego dnia sam zaczął rozmowę. Od tej pory to on inicjował rozmowy i mówił tyle ile chciał powiedzieć. Może rzeczywiście twój facet ma jakiś kompleks?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”