Nie chcę być traktowany jak krawężnik

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Incognito
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Incognito » 22 lip 2007, 22:58

Jovazec powiem Ci tylko tyle ,ze wiekszość tych rad co dostastales to możesz o kont d...y potlo/uc. <wazne>
Spojrz w lustro i sobie odpowiedz kim jestes? FACETEM czy cipką-jak tym drogim to faktycznie „znotuj”(normalnie lepiej niż Miodek ;p) <diabel> sobie w swoim malym kapowniczku wszystko czego się dowiedziales i testuj . BUHAHA chociaz dostarczysz rozrywki osobom postronnym, ale licz się z tym ze zostaniesz do konca taką malą cipką.
Jak chcesz być FACETEM to Pamiętaj „Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie” i zacznij zachowywać się tak jak ona! <pijak>
Zacznij ja olewać....nie witaj się z nią...nie rozmawiaj...masz do niej pytanie czysto zawodowe....to wal „Magda/Iza/Alojzy/Bąbel/ew. per Pan Wąski zapytajcie się X o...(coś tam)... bo mnie może jeszcze zle zinterpretować i do krtani się rzucić ”,”Ja jakoś nie potrafię z nią rozmawiac ”, ” normalnie jakas przepasć intelektualna nas dzieli” itp. Gupi nie jestes cos wymyslisz - mow to z ironią i <regulamin> ZAWSZE...ZAWSZE w wiekszym gronie.
Masz po prostu stworzyc taką otoczke w jobsie ze to ona jest winna tych dziwnych zachowac wobec ciebie a nie ty i tak mają wszyscy o tym myslec.
Wtedy jak zostanie już sama na „placu boju” to zmieknie i nie zdziw się jak ktoregos dnia przyjdzie sama do Ciebie i będzie chciala porozmawiać (Bo nie wie o ssszzzo chozzzi?) <pijaki>

To będzie na tyle ide trzezwiec

Ps. Tym co napisalem nie chcialem nikogo obrazic a jak tak się stalo to przepraszam ale tak sobie poczytalem troche tych waszych problemów/wypowiedzi i niektórym naprawde należy się takie poządne pier...... w krzyż przez los żeby oczy otworzyli. Blazej to i ciebie się tyczy bo jestes niezly przechooj <browar>
"zycie to szambo i nigdy perfumerią nie bedzie"

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”