Jestem dziwny
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
PFC pisze:homoseksualiści pomyśleli o wszystkim. Nie wymrą, bo będzie stały dopływ nowych obywateli ze świata, a oprócz tego pedały mają dawać nasienie lesbijkom, żeby w ten sposób nowych członków państwa "rekrutować"...
Nie jestem pewna, czy to da się zrobić. Wpływ reakcji środowiska na akceptowalność danych zjawisk jest ważna, ale czy naprawdę da się wmówić komuś, kto urodził się hetero, że powinien z tą samą płcią?
Mati_00 pisze:która jest dobra dla ogółu...
Aha. Bo poprzednio napisałeś "jakiejś", więc podbudówka hitlerowców i stalinistów też się łapała. A pozwól, że zapytam. Jakie kryteria przyjąłeś? Tzn. jakie czynniki przesądzają o tym, że dana ideologia może być uznana za dobrą dla ogółu?
Mati_00 pisze:A zatem jako alergik powinieneś biegać z gilem do pasa bo środki odczulające są nienaturalne, a więc złe, tak jak homosexualizm i powinno się je wytępić ;d
to są 2 inne rzeczy...
Wcale nie.
Te badziewie jest mi potrzebne do normalnego funcjonowania
Ahaa, czyli jak Ci coś jest osobiście potrzebne, to argument dotyczący tego, że nienaturalność jest ZŁA, przestaje obowiązywać?
Okay, skoro tak wykręcasz kota ogonem.... istota ludzka, by funkcjonować poprawnie, potrzebuje realizować się erotycznie. Mówiąc wprost, potrzebuje sexu, bliskości z innym ciałem, którego pożąda. Jasnym więc jest, że homosexualiści potrzebują innych homosexualistów i że praktyki homosexualne są im potrzebne. A zatem nienaturalność się tu kasuje i tak jak w przypadku środków odczulających awansuje do rangi DOBRA ;d
Mati_00 pisze:może kiedyś, coś mi strzeli do głowy, wspomnę Twoje słowa i Ci przyznam racjęktórą być może masz, ale ja jej nie dostrzegam, tudzież (jak ja lubię to słowo xD ) nie chcę jej dojrzeć, gdyż mimo wszystko homoseksualiści wywołują u mnie nie smak...
Czyli wszystko, co wywołuje w Tobie niesmak, jest złe i należy to tępić? Bo wiesz, wielu ludzi mogłoby powiedzieć, że niesmak wywołuje w nich chłopaczek z gilem do pasa, pociągający nosem bez przerwy i ułomny na tyle, że musi łykać odczulacze, żeby "normalnie funkcjonować".... mogliby powiedzieć, że razisz ich poczucie estetyki, więc należy Cię zwalczać i tępić.... co Ty na to?
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
(Zbigniew Herbert)TedBundy pisze:To Ty mi powiedz. Może żeby poczuć się tak bardzo inteligentnym?
pozostawię to bez komentarza
Olivia pisze:Ale masz rację, nie lubię Cię. I będę pisała, co mi się podoba.
to daruj sobie odpowiedzi na moje posty...
tank girl pisze:Jakie kryteria przyjąłeś? Tzn. jakie czynniki przesądzają o tym, że dana ideologia może być uznana za dobrą dla ogółu?![]()
taka, która nie razi po oczach jakąś szczególną rzeczą...i która przysłuży się dla dobra wszystkich.
tank girl pisze:co Ty na to?
ale dla mnie, medykamenty, a homoseksualiści to 2 różne sprawy...
tank girl pisze:niesmak wywołuje w nich chłopaczek z gilem do pasa, pociągający nosem bez przerwy i ułomny na tyle, że musi łykać odczulacze, żeby "normalnie funkcjonować".... mogliby powiedzieć, że razisz ich poczucie estetyki, więc należy Cię zwalczać i tępić....
ale ja nie robię marszów by pokazać, że jestem alergikiem i domagam się TEGO, TEGO i TEGO...
shaman pisze:Poczytaj, pogadamyPrzyjeżdżam po wakacjach, zdążysz?
może coś łyknęFuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Mati_00 pisze:taka, która nie razi po oczach jakąś szczególną rzeczą...i która przysłuży się dla dobra wszystkich.
Tzn. jaka? I co przesądza o tym, że można ideologię uznać, za "służącą dobru wszystkich"?
Mati_00 pisze:ale dla mnie, medykamenty, a homoseksualiści to 2 różne sprawy...
No i się mylisz. Bo jedno i drugie jest "nienaturalne" według Twoich kryteriów ;d
Mati_00 pisze:ja nie robię marszów by pokazać, że jestem alergikiem i domagam się TEGO, TEGO i TEGO...
Bo wszystkie te prawa masz, więc nie musisz. A jak tam, sprawdziłeś już w Necie o co chodzi ze związkami partnerskimi? Czy nadal będziesz powtarzał bezmyślnie, że osoby postulujące legalizację takich związków chcą mieć prawa do adopcji dzieci?
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
(Zbigniew Herbert)Mati_00 pisze:czyli codzienne LEGALNE msze, własne radio, telewizje itd. itp...to tylko żart oczywiście...
a po co to satanistom?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mati_00 pisze:czyli powinniśmy również zaakceptować to, że niektórzy ludzie pożądają swojego pieska?? ...
widzisz subtelną różnicę między związkiem dwojga świadomych ludzi a wykorzystywaniem istot nie w pełni świadomych (zwierzęta, dzieci)? czy normy większości tego nie przewidziały i przegapiłeś to?
Mati_00 pisze:martwi mnie to, że mam zderzenie poglądów i nie wiem jak sobie z tym poradzić
heh, na przestrzeni całej dyskusji jasno widać, że przede wszystkich NIE MASZ poglądów
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
tank girl pisze:I co przesądza o tym, że można ideologię uznać, za "służącą dobru wszystkich"?
taka która jest dobra dla większości danej grupy ludzi...
tank girl pisze:Bo jedno i drugie jest "nienaturalne" według Twoich kryteriów ;d
ale to są leki i dla mnie są w osobnych grupach...
Marissa pisze:nie umiejac wyargumentowac swoich racji/swojego widzenia na dana sprawe.
bo ciężko jest wyjaśnić co to jest "normalność" ... hm?
[ Dodano: 2007-06-24, 16:05 ]
lollirot pisze:że przede wszystkich NIE MASZ poglądów
mam i to aż za dużo na dany temat...
bo stoję po mojej stronie, ale jednocześnie po części zgadzam się z Tank Girl...
lollirot pisze:widzisz subtelną różnicę między związkiem dwojga świadomych ludzi a wykorzystywaniem istot nie w pełni świadomych (zwierzęta, dzieci)? czy normy większości tego nie przewidziały i przegapiłeś to?
chodzi o akceptacje tego co kto chce...
[ Dodano: 2007-06-24, 16:08 ]
zresztą...dyskusja miała na celu wyjaśnienie na czym polega zderzenie tych poglądów...a Wy uczepiliście się pedałów
[ Dodano: 2007-06-24, 16:08 ]
jak rozumiem, w celu przekonania mnie na jedną z tych stron i wyjaśnienie dylematu dotyczącego homoseksualistów...
Fuck it all! Fuck this world!...
Mati_00 pisze:coś jest normalne, albo nie jest - rozumiem to, ale ciężko jest powiedzieć co to jest ów normalność...
Dla mnie normalnoscia jest to, ze homo maja miec te same prawa co hetero
Dla mnie to sa normalni ludzie, zaslugujacy na odrobine spokoju, zrozumienia.
Dla mnie nienormalne jest to, ze jest w Polsce dyskryminacja ze wzgledu na orientacje, kolor skory, wyznanie.
I co? Jak teraz nazwiesz "normalnosc"
dobra...
pobiliście mnie w argumentach...i może faktycznie, geje i lesbijki powinni mieć prawo związków itd. itp. etc. ble ble ble...
ale muszę się do tego przekonać sam i może ich kiedyś zrozumiem...
pozdrawiam i dziękuję szczególnie Tank Girl, za miłe przekazanie tego, że nie mam racji...
nie wszyscy to umieją
pobiliście mnie w argumentach...i może faktycznie, geje i lesbijki powinni mieć prawo związków itd. itp. etc. ble ble ble...
ale muszę się do tego przekonać sam i może ich kiedyś zrozumiem...
pozdrawiam i dziękuję szczególnie Tank Girl, za miłe przekazanie tego, że nie mam racji...
nie wszyscy to umieją
Czasami tak siedzę i się zastanawiam, o co mi chodzi...sprawa wygląda tak:
Uważam, że ...
martwi mnie to, że mam zderzenie poglądów i nie wiem jak sobie z tym poradzić ...
tank girl pisze:A dlaczego kastrujesz bogactwo ludzkich odczuć i motywów do biologii tylko? Człowiek, to nie tylko biologia. Nie wspominając o tym, że z punktu widzenia biologii powinno się exterminować gatunek ludzki, jako że przynosi porażające szkody ekostystemowi
A szczególnie homo. Nie dość, że będą działac jak "biały człowiek" (czyli niszczyć), to jeszcze nic nie spłodzą konkretnego... grupa zgubna z definicji.
Życie tej planety to biologia! Szkoda, że nie wszyscy to kumają
Tankująca... dalej jesteś nieczytalna

KOCHAJ...i rób co chcesz!
Mysiorek pisze:A szczególnie homo. Nie dość, że będą działac jak "biały człowiek" (czyli niszczyć), to jeszcze nic nie spłodzą konkretnego... grupa zgubna z definicji.
nie płodzą od wieków i jakoś żyjemy. i płodzimy. co Ci przeszkadza?

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
lollirot pisze:wobec tego dlaczego posługujesz się pojęciem, którego nie rozumiesz?
Żeby zrozumieć?
Normalne jest to co jest naturalne.. naturalne jest poczęcie dziecka przez parę mężczyzna + kobieta.
Nie jest normalnym wychowanie dziecka przez homoseksualistów, w tym kierunku zmierzają.I temu mówię nie.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Marissa pisze:Dla mnie normalnoscia jest to, ze homo maja miec te same prawa co hetero![]()
Ależ im się naprawdę żadna krzywda nie dzieje... Nie mają w życiu większych problemów od zwyczajnych ludzi. W naszym pięknym kraju bywa się dyskryminowanym za najróżniejsze rzeczy, tak więc homoseksualiści do jakiś wielkich cierpętników moim zdaniem nie należą... Nawet te wszystkie ich marsze i demonstracje świadczą tylko o tym, że powodzi im się coraz lepiej.
A co do tych praw... Tak naprawdę w Polsce mają już wszystko oprócz kwestii spadkowych (które mogą i tak realizować poprzez testamenty), prawa do zawieranie małżenstw oraz wychowywania dzieci... Ten ostatni postulat jest moim zdaniem nie do przyjęcia i powiem Ci dlaczego... Otóż homoseksualiści wybrali sobie specyficzny tryby życia (już bez oceniania czy dobry, czy zły), w którym to spłodzić dziecka nie są w stanie. To samo tyczy się samotnych osób heteroseksualnych - one również dzieci nie mają, gdyż zwyczajnie ponoszą konsekwencje swych życiowych wyborów. Jeżeli ktoś chce być z osobą tej samej płci to dobrze, to wprost świetnie, lecz musi pogodzić się z pewnymi ograniczeniami fizjologicznymi, jakie to ze sobą niesie... Można argumentować, że ktoś się już taki urodził, itp... Takiemu człowiekowi mogę tylko powiedzieć: "sorry, ale masz pecha. życie jest okrutne"... Przecież dzieci też nie są temu winne, że dwóch panów nie może się realizować we własnym zakresie, czyż nie? Dzieci nikt by nawet o zdanie nie pytał...
Pegaz pisze:Nie jest normalnym wychowanie dziecka przez homoseksualistów, w tym kierunku zmierzają.I temu mówię nie.
<browar> Zapomniałeś jeszcze dodać, że wspiera ich ruch Wolność-Rówńość-Różnorodność.

Szczecin Floating Garde 2050 Project.
Homoseksualiści stosują taktykę małych kroków.. i to mi się nie podoba.. Żyjemy w Polsce nie w Szwecji i całe szczęście..
Nie odmawiam im prawa do związku ich sprawa..A cały rwetes w tej sprawie jest wywoływany przez kilku oszołomów którzy robią z Polski kraj homofobów.
Dla rozjaśnienia Homofob to ktoś kto się boi homoseksualistów. Nie znam nikogo kto by się bał homoseksualistów i kto by ich dręczył z powodu tej fobii poza nimi samymi.
Nie odmawiam im prawa do związku ich sprawa..A cały rwetes w tej sprawie jest wywoływany przez kilku oszołomów którzy robią z Polski kraj homofobów.
Dla rozjaśnienia Homofob to ktoś kto się boi homoseksualistów. Nie znam nikogo kto by się bał homoseksualistów i kto by ich dręczył z powodu tej fobii poza nimi samymi.
Tylko małe wtrącenie
Samotna heteroseksualna osoba może starać się o adopcję (jest to cholernie trudne ale możliwe), a osoby o orientacji homoseksualnej nie mają takiej szansy.
I proszę mi nie zarzucać, że jestem za pomysłem adoptowania przez homoseksualistów dzieci, nic takiego nie napisałam. Za mało wiem na ten temat żeby się wypowiadać (badania psychologiczne itp. ) Po prostu zwracam uwagę na tą różnicę.
PFC pisze:To samo tyczy się samotnych osób heteroseksualnych - one również dzieci nie mają, gdyż zwyczajnie ponoszą konsekwencje swych życiowych wyborów.
Samotna heteroseksualna osoba może starać się o adopcję (jest to cholernie trudne ale możliwe), a osoby o orientacji homoseksualnej nie mają takiej szansy.
I proszę mi nie zarzucać, że jestem za pomysłem adoptowania przez homoseksualistów dzieci, nic takiego nie napisałam. Za mało wiem na ten temat żeby się wypowiadać (badania psychologiczne itp. ) Po prostu zwracam uwagę na tą różnicę.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Pegaz pisze:Nie odmawiam im prawa do związku ich sprawa.
Też bym in tego nie odmawiał, gdybym miał pewność, że nie jes to tylko kolejny krok do adopcji dzieci... Zresztą myślę, że można by tutaj zastosować rozmaite możliwość prawne, które dawałyby im prerogatywy do wspólnego nazwiska (ewentualnie łączenia), dziedziczenia, opodatkowania, ale związek heteroseksualny - IMHO powinien pozostać "pierwszym wśród równych" z wyłącznym prawem do wychowywania dzieci.
Pegaz pisze:Dla rozjaśnienia Homofob to ktoś kto się boi homoseksualistów.
Dodaj jeszcze, że nigdy nie będzie ich więcej, jak 5%, więc bać się naprawdę nie ma czego.
Zwłaszcza, że wszechpolaków zawsze znajdzie się z drugie tyle jeszcze.
[ Dodano: 2007-06-25, 13:27 ]
Elspeth pisze:Samotna heteroseksualna osoba może starać się o adopcję (jest to cholernie trudne ale możliwe),
No ale ile jest takich przypadków
Zapewne są one najczęściej związane z jakimiś tragediami, w których giną rodzice albo połowa rodziny... Zresztą osoba heteroseksualna w zasadzie może mentalnie zagwarantować dziecku to samo, co dwóch homoseksualistów, bo zauważ, że ta jedna osoba może być wzorcem mataki lub ojca a dwóch mężczyzn tylko ojca, podobnie jak dwie kobiety - tylko matki (a oszczędza mu za to wielu przykrych doświadczeń, np. niechęć rówieśników)... No chyba, że mamy do czynienia z babotonami lub kobietonami, jak to się w moich stronach mawia. 
PFC pisze:Dodaj jeszcze, że nigdy nie będzie ich więcej, jak 5%
Więc jak mówię cały problem jest przereklamowany.. gdyby tak się troszczono o niepełnosprawnych albo o osoby starsze.. lub dzieci z domów dziecka.. ale to są problemy niemedialne.. Dlatego nasze wszelkie telewizje wolą trąbić o problemie który jest de facto marginalny.
[ Dodano: 2007-06-25, 13:37 ]
Elspeth pisze:Samotna heteroseksualna osoba może starać się o adopcję (jest to cholernie trudne ale możliwe), a osoby o orientacji homoseksualnej nie mają takiej szansy.
Dlatego że żyją najczęściej w związkach nieformalnych z wygody i własnego wyboru i taki casus umożliwiłby im adopcję dzieci a to już byłby problem.
Mati_00 pisze:taka która jest dobra dla większości danej grupy ludzi...
Aha, to już teraz tylko danej grupy, tak? A dobro której grupy powinno być nadrzędne? I co to jest Twoim zdaniem dobro grupy? Co o tym przesądza?
Mati_00 pisze:ale to są leki i dla mnie są w osobnych grupach...
A zatem jesteś niekonsekwentny. Bo w zasadzie leki są mniej naturalne od homosexualizmu, który jest zjawiskiem samoistnym. Leki trzeba sztucznie wytwarzać. Naprawdę, powinieneś głęboko przemyśleć swoje argumenty, bo głownym kryterium jest tu dla Ciebie przydatność. To, co dla Ciebie przydatne = dobre. To, co nieprzydatne = niedobre. Strasznym infantylizmem tu wieje.
Mysiorek pisze:A szczególnie homo. Nie dość, że będą działac jak "biały człowiek" (czyli niszczyć), to jeszcze nic nie spłodzą konkretnego... grupa zgubna z definicji.
Nie na samym płodzeniu potomstwa polega działalność ludzka. Człowiek ma do zaoferowania innym znaczenie więcej, niż tylko swoje dzieci.
Pegaz pisze:Normalne jest to co jest naturalne..
To teraz zdefiniuj naturalność ;d
PFC pisze:Ależ im się naprawdę żadna krzywda nie dzieje... Nie mają w życiu większych problemów od zwyczajnych ludzi.
Mylisz się. Spróbuj sobie wyobrazić, jak to by było, gdyby z faktu, że ktoś Ci się podoba robiono wielką sensację. Jak Tobie wpadnie w oko Kryśka, nikt się tym nie zainteresuje. Jak Kryśce wpadnie w oko Baśka, to zaraz zboczenie i obraza boska!
Dodatkowo, pomyśl np. o problemie rozpoznawania się nawzajem les i homosexualistów. Dylematy typu: jest homo, albo chociaż bi..? Nie zerwie ze mną kontaktów, jak się zdradzę z tym, że coś do niej/ niego czuję...? To nie jest takie nic. A relacje osób nie-hetero z resztą sfołeczeństwa to temat zawierający znacznie więcej aspektów niż te dwa, które wymieniłam.
PFC pisze:A co do tych praw... Tak naprawdę w Polsce mają już wszystko oprócz kwestii spadkowych (które mogą i tak realizować poprzez testamenty), prawa do zawieranie małżenstw oraz wychowywania dzieci...
Niezupełnie. Bardzo ważnym elementem są procedury w razie wypadku i pobytu w szpitalu osoby, z którą się jest. Normalnie mogą taką osobę odwiedzać w szpitalu tylko członkowie rodziny i mąż/żona. Także nawet jeśli dwie kobiety żyją razem od 10-ciu lat, to w razie czego jednej do drugiej w szpitalu nie wpuszczą.
Natomiast testament może obalić rodzina.
PFC pisze:homoseksualiści wybrali sobie specyficzny tryby życia
Wybrali sobie mniej więcej tak samo, jak Ty wybrałes swój heterosexualizm.
Pegaz pisze:Homofob to ktoś kto się boi homoseksualistów. Nie znam nikogo kto by się bał homoseksualistów i kto by ich dręczył z powodu tej fobii poza nimi samymi.
Reakcje agresywne uznaje się za zewnętrzną manifestację wewnętrznych lęków właśnie
(Zbigniew Herbert)
(Zbigniew Herbert)tank girl pisze:A dobro której grupy powinno być nadrzędne?
mówiąc krótko - tej większej...
tank girl pisze:I co to jest Twoim zdaniem dobro grupy?
gdy dana grupa jest zadowolona z przebiegu wydarzeń...
tank girl pisze:To, co dla Ciebie przydatne = dobre
tak
tank girl pisze:Naprawdę, powinieneś głęboko przemyśleć swoje argumenty, bo głownym kryterium jest tu dla Ciebie przydatność.
na siłę próbujesz porównać leki, które są potrzebne, do homoseksualistów i ich potrzeb...
Mati_00 pisze:mówiąc krótko - tej większej...
Upraszczasz. Bardzo upraszczasz. Bo w obrębie większej grupy są i grupy pomniejsze. Nie da się uszczęśliwić wszystkich. To, do czego się odwołujesz, to fikcja, utopia.
Mati_00 pisze:To, co dla Ciebie przydatne = dobre
tak
Okay, ale przyjmując Twoją logikę, Ty jesteś dla mnie całkowicie i kompletnie nieprzydatny. Czy to oznacza, że jesteś zły i że należy Cię tępić?
Mati_00 pisze:na siłę próbujesz porównać leki, które są potrzebne, do homoseksualistów i ich potrzeb...
I to jest doskonały kontrargument, gdy ktoś odwołuje się do naturalności. A Ty się do niej odwołałeś. Nienaturalne = złe. A więc leki są złe. I wiele innych przydatnych rzeczy też. To tylko jedna z wielu sprzeczności Twojego obecnego światopoglądu.
(Zbigniew Herbert)
(Zbigniew Herbert)tank girl pisze:Jak Tobie wpadnie w oko Kryśka, nikt się tym nie zainteresuje.
No, akurat w moim przypadku z pewnością byłaby to pewnego rodzaju sensacja dla ludzi, którzy mnie znają.
Ponadto powiem Ci, że wielokrotnie byłem świadkiem, kiedy to osoby heteroseksualne oceniały inne związki heteroseksualne używając właśnie słów, które przytoczyłaś. 
tank girl pisze:Dodatkowo, pomyśl np. o problemie rozpoznawania się nawzajem les i homosexualistów.
Badania naukowe wykazują, że homoseksualiście doskonale się rozpoznają.
tank girl pisze:Natomiast testament może obalić rodzina.
No, to już chyba dzisiaj takie proste nie jest
Zwłaszcza, że "zachówek" (?) zlikwidowali.tank girl pisze:Wybrali sobie mniej więcej tak samo, jak Ty wybrałes swój heterosexualizm.
No to wytłumacz mi, proszę, jak to jest z tymi wszystkimi ludźmi, którzy mają rodzinę, dzieci, itp. i nagle - niczym Budda - doznają olśnienia i stwierdzają, że jednak są homoseksualistami
I nie wykręcaj się tylko tym, że maskowali się ze względu na społeczeństwo, bo można się maskować poprzez bycie samotnym, a nie wchodzenie w długoletnie związki i płodzenie dzieci. 
tank girl pisze:Nie da się uszczęśliwić wszystkich
dlatego lepiej uszczęśliwić tych, których jest więcej...czyż nie?
tank girl pisze:Ty jesteś dla mnie całkowicie i kompletnie nieprzydatny.
podaj powód dlaczego
tank girl pisze:Czy to oznacza, że jesteś zły i że należy Cię tępić?![]()
jestem zły, owszem xD ... ale na poważnie - podaj powód dlaczego jestem zły i szkodliwy
tank girl pisze:A więc leki są złe.
ratują życie
Mati_00 pisze:dlatego lepiej uszczęśliwić tych, których jest więcej...czyż nie?
Kiedy właśnie się nie da. Bo tzw. większość jest podzielona na mniejsze mniejszości. Pisałam już przecież.
Mati_00 pisze:Ty jesteś dla mnie całkowicie i kompletnie nieprzydatny.
podaj powód dlaczego
Proszę bardzo - Twoje istnienie nie służy mi w żaden sposób. Jesteś zatem nieprzydatny. Całkowicie i kompletnie. Jak już stwierdziłam.
Mati_00 pisze:jestem zły, owszem xD
To Ci się tylko tak wydaje. Zły był Stalin. I Hitler. I Polpot. I np. jeszcze Charles Manson. A Ty jesteś młodym chłopakiem, któremu zło kojarzy się z siłą i imponuje. Cóż, niektórzy z tego nigdy nie wyrastają.
Mati_00 pisze:podaj powód dlaczego jestem zły i szkodliwy
Zaczynam odnosić wrażenie, że nie ogarniasz naszej skromnej korespondencji. Według Twojej własnej logiki, to, co nieprzydatne jest złe, więc należy to tępić. Tak samo z Tobą - jesteś dla mnie całkowicie nieprzydatny, jesteś więc zły i należy Cię tępić ;d
Mati_00 pisze:ratują życie
Może i tak. Ale są nienaturalne. A to, co nienaturalne jest złe według Ciebie. Więc albo zmień kryteria, albo zaakceptuj, że zgodnie z Twoją logiką leki to coś złego.
PFC pisze:Pegaz pisze:Więc gdzie te agresywne reakcje?
TG ma tu chyba na myśli reakcje kilkudziesięciu najczęściej członków ONR podczas różnego rodzaju parad.To jest naprawdę reprezentatywna próbka opinii narodu polskiego.
Polacy mają ogólnie problem z gejami i lesbijkami. Dowodem chociażby chryja z teletubisiami, zapędy naszego rządu, texty Teda, post inicjujący ten wątek i zawarte w nim stwierdzenie, że homosexualistów należy tępić.... naprawdę, nie jest tak słodko, jak Ci się wydaje.
(Zbigniew Herbert)
(Zbigniew Herbert)Kiedy właśnie się nie da. Bo tzw. większość jest podzielona na mniejsze mniejszości. Pisałam już przecież.
to zadowolić tylu ilu się da
tank girl pisze:A Ty jesteś młodym chłopakiem, któremu zło kojarzy się
z panią przedszkolanką xD
tank girl pisze:Tobą - jesteś dla mnie całkowicie nieprzydatny, jesteś więc zły i należy Cię tępić ;d
no i możesz mnie tępić
tank girl pisze:post inicjujący ten wątek i zawarte w nim stwierdzenie, że homosexualistów należy tępić
ja tylko napisałem co myślę...a Wy się uczepiliście gejów i lesbijek...temat był zupełnie o czymś innym
tank girl pisze:Polacy mają ogólnie problem z gejami i lesbijkami. Dowodem chociażby chryja z teletubisiami, zapędy naszego rządu, texty Teda, post inicjujący ten wątek i zawarte w nim stwierdzenie, że homosexualistów należy tępić.... naprawdę, nie jest tak słodko, jak Ci się wydaje.
Gdzie ich się tępi.. teletubisie to nie wymysł społeczny.
Również za Teda nie obwiniaj całego społeczeństwa.
Polacy nie mają problemu z gejami i lesbijkami z banalnej przyczyny ich jest bardzo mało a zadyma już zupełnie nie proporcjonalna do tej liczby.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”