TOPLESS
Moderator: modTeam
TOPLESS
pytanie to kieruje glownie to pan:D:D czy ktoras z was skusila by sie lezec na plazy topless??? u nas jest jeszcze malo tolerancji w tej kwesti ale za granica??? ja dodam od siebie ze od dwoch lat rozbieram sie na plazy ! nie lubie po prostu opalonego stanika. nie przeszkadza mi wzrok innych a co tam!!! niech sie patrza póki jest jeszcze na co:D:D:D
Ostatnio zmieniony 12 paź 2004, 22:34 przez cytrynka, łącznie zmieniany 1 raz.
noł problem. w polsce w sumie tez, ale nie na zatloczonych plazach w miedzyzdrojach, lebie, mielnie itp. uwielbiam miec opalone cale cialo
a faceci...hm bywa troche zenujace, jak ide sie wykapac, a starszy pan staje na brzegu i udaje, ze zbiera muszelki...
a faceci...hm bywa troche zenujace, jak ide sie wykapac, a starszy pan staje na brzegu i udaje, ze zbiera muszelki...
I would go to heaven cause of the climat, but I will go to hell cause of the company.
-
- Zaglądający
- Zaglądający
w sumie racja ale mi chodzi o to czy sie niewstydzice? czy ty bys pozwolis swojej dziewczynie na to???fireman pisze:Mysle, ze nie chcialbym zeby moja dziewczyna opalala sie topless.
A co do Pan, ktore sie opalaja w ten sposob - nie patrze na ich piersi, bo po co, jak moge sobie obejrzec na "specjalnych" filmach. Poza tym to jest zenujace - perfidnie sie gapic na piersi (to nie w moim stylu).
My mamy taką plażę (nad jeziorem), na której opalamy się i kąpiemy całkiem nago, przynajmniej potem nie ma opalonych staników, majtek i slipków. A jak zajdzie już słoneczko to i pokochać się można.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2004, 23:27 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
czy ty bys pozwolis swojej dziewczynie na to???
Nie. Ale prawda jest taka, ze gdyby sie uparla na maxa to mialbym niewiele do powiedzenia. Bo co mialbym powiedziec - jak bedziesz chodzila topless to z Toba zerwe - przeciez to logiczne, ze bym z nia nie zerwal. Ale daloby mi to duzo do myslenia. Jezeli nie szanuje mojego zdania w takich sprawach to czy jej na mnie zalezy? - Pytanie retoryczne
racja nikt nikogo do niczego nie namawia a jak kazdy robi to co mu sie podobafireman pisze:czy ty bys pozwolis swojej dziewczynie na to???
Nie. Ale prawda jest taka, ze gdyby sie uparla na maxa to mialbym niewiele do powiedzenia. Bo co mialbym powiedziec - jak bedziesz chodzila topless to z Toba zerwe - przeciez to logiczne, ze bym z nia nie zerwal. Ale daloby mi to duzo do myslenia. Jezeli nie szanuje mojego zdania w takich sprawach to czy jej na mnie zalezy? - Pytanie retoryczne
zgadzam sie calkowicieNie. Ale prawda jest taka, ze gdyby sie uparla na maxa to mialbym niewiele do powiedzenia. Bo co mialbym powiedziec - jak bedziesz chodzila topless to z Toba zerwe - przeciez to logiczne, ze bym z nia nie zerwal. Ale daloby mi to duzo do myslenia. Jezeli nie szanuje mojego zdania w takich sprawach to czy jej na mnie zalezy? - Pytanie retoryczne
i tak nie znoshe kiedy ktos sie gapi na mojego kociaka :[
(niestety ona to uwielbia )
a co do kompania sie nago to najlepiej est w nocy w jezioshe
atmosfera jest naprawde super i mala amplituda temperatur pshez co woda wydaje sie goraca
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Moja pani na cale szczescie na cos takiego sie jeszcze przez dluzszy czas nieodwazy . A co do innych pan paradujacych tak po plazach... jeszcze zadnej w polsce niespotkalem ^_^ (niestety). Natomiast w hiszpani sie to chyba powoli robi na pozadku dziennym ;>. Jestem stanowczo za o.O mile dla oka ;>, ale jak to ktos powiedzial perfidnie patrzec bym raczej niepotrafil ;P, nielepiej sobie pare razy katem oka wychwycic dwa sliczne pagorki ?, widok dosc zadki nad morzem ;>
a byles kiedys nad morzem?jeszcze zadnej w polsce niespotkalem
na wiekszosci polskich plazach sie znajdzie kilka takich
ponadto kcialbym zauwazyc she w polsce też sa plaze nudystoof
ja nie lubie skompego bikini mojej dziewczyny, a co dopiero bym powiedzial jak by bez stanika chodzila :[
mam wylacznosc i tyle
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
nad morzem jest pelno porozbieranych panienek!!!!moron pisze:a byles kiedys nad morzem?jeszcze zadnej w polsce niespotkalem
na wiekszosci polskich plazach sie znajdzie kilka takich
ponadto kcialbym zauwazyc she w polsce też sa plaze nudystoof
ja nie lubie skompego bikini mojej dziewczyny, a co dopiero bym powiedzial jak by bez stanika chodzila :[
mam wylacznosc i tyle
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”