Poszlam z moja M. do sklepu. Miala kupic fajki i zarcie dla kota, ale zakupila tez Nutelle. I przy kasach bylo multum slodyczy tych co lubie.Olivia pisze:A teraz na spokojnie mi wytłumacz ciąg skojarzeń między nutellą i dietą a kupnem torebki.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Poszlam z moja M. do sklepu. Miala kupic fajki i zarcie dla kota, ale zakupila tez Nutelle. I przy kasach bylo multum slodyczy tych co lubie.Olivia pisze:A teraz na spokojnie mi wytłumacz ciąg skojarzeń między nutellą i dietą a kupnem torebki.

moon pisze:Poszlam z moja M. do sklepu. Miala kupic fajki i zarcie dla kota, ale zakupila tez Nutelle. I przy kasach bylo multum slodyczy tych co lubie.Nie moglam wystac w tej kolejce z nia i masa slodkosci w kolo wiec poszlam do stoiska przy wyjsciu gdzie maja jakies tam spinki, torebki, szaliczki, figurki itd. I sobie wylukalamja i zakupilam za 30 zł

moon pisze:<zalamka> Mati ti stoisko jest zrobione jako normalny sklep. Nie jakies rozstawiane badziewie.
)

moon pisze:Nowa klawiatura od mojego

patrycja07 pisze:Cieszę się, że jest taki temat. Zmusi mnie to do zastanowienia się nad tymi pozytywnymi rzeczami a ni e nad tym co mnie boli.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 350 gości