Ja wolnoDzindzer pisze:edni szybko inni wolno
Stanowczo nie. Moze jak wchodzili na rynek. Teraz lepsze buty bazar oferuje niz oni...Marissa pisze:ak dla mnie ccc to to samo co daichman![]()
Ja jestem chora jak mam kupowac: buty, spodnie bądź biustonosz. Cholera mnie bierze...Marissa pisze:ak już mam kupować buty, to jestem chora, pomimo że uwielbiam buty.
Mnie nie. Moze dlatego ze ja nie wiem co jest modne i mnie czy moda czy nie to ciezko dopasowac. Poza tym wiekszosc ciuchow mam dosc unikalnych choc zwyczajnych i prostych jesli chodzi o kolory czy kroje.Dzindzer pisze:mnie ostatnio zaczynaja obchodzic takie rzeczy
Czyli ja si enie lansuje wychodzi akurat. Bo ja zawsze wynajde cos co posluzy za grosze. Np dzis jestem w golfie kupionym za 18 złTedBundy pisze:rzywiązaniem do metkowości i brakiem umiejętności kupienia trwałego ciucha w niższej cenie
A te eleganckie za nie tak dlugi czas beda praktycznie codziennie. Czesciowo juz sa.
krójDzindzer pisze:kruj

Ja jeszcze do takich nie doszlam. Za spodnie z ktych ktore mam wiecej niz 65 zl nie dalam, za golf dalam 80 zł najwiecej. Swetry w cenach ok 30-40 zł a wiekszosc bluzek ze szmateksu wiec za grosze w sumie. Z takich kupionych to gora 30 zł. Jedyne za co moge dawac wiecej i na czym nie oszczedzam to bielizna. Ale tez nie kupuje stanikow za np 500 zł. Najdrozsze rzeczy jakie mam poza nia to raczej te do pracy - np marynarka.Dzindzer pisze:Kiedys miałam takie powiedzmy granice cenowe za spodnie max 200 zł, za bluzke 150
Tak jak ja. N o i co wypadaosze to, co mi sie podoba i to w czym sie dobrze czuje.
[ Dodano: 2007-05-09, 17:22 ]
Z tym ze ja wolno niszcze rzeczy.
[ Dodano: 2007-05-09, 17:23 ]
A i dbac o nic nie potrafie do tego wiec wnioskuje ze tak fatalnej jakosci nei kupuje.

Żadne wdzianko za 500 zł nie dałoby mi tyle frajdy.
Najdziwniejsze jednak jest to, że na koniec zawsze na złość przeciwnościom losu triumfuję, bo znajduję leleganckie gustowne buciki, o których cenę i pochodzenie pyta co druga moja kumpela <duma rozpierająca>
a ja mam na razie 2 sklepy gdzie czesto jest cos w moim rozmiarze i jeszcze w miare taniego i ladnego. Bo niestety zwykle sklepy odpadaja 
bo ja mam to samo kupienie fajnego stanika z miseczką D co by się nie wrzynał w ramiona i fajnie trzymał cycki graniczy z cudem 

i tak juz rozmiarowo zeszlam troszke, W spodnie M sie mieszcze bez problemu