Pokaż mi Avatar a powiem ci kim jesteś???
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
-
soulvibrates
- Pasjonat

extraho pisze:nie wiem, czy głębię ale jak dla mnie kogoś o mrocznej osobowości, dziwnych, pokręconych poglądach i dylematach na pewno nie w stylu "kotlet utłuczony i okrągły czy grubiutki i trójkątny?".
to co mam sobie tłuczek do mięsa dać?
extraho pisze:Coś weselszego do Ciebie pasuje, coś bardziej "młodzieżowego". Coś jak Twój ulubiony wokalista lub aktor
no to było to powiedzieli, że śmieszne
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Mi osobiście rzucają się w oczy i podobają avatarki:
Olivii - taka młoda czarownica
podpatrzy, coś wykombinuje, wymyśli, pójdzie własną drogą
Mony - za całokształt, lekkość, oddech, mądrość, realizm
jakoś tak wszystko mi do niej pasuje i jest zawarte w obrazku
pani_minister - avek klasyczny, babka ułożona i spokojna, ale jakby zawsze miała mieć ostatnie słowo do powiedzenia
Dzindzer i mrt - taka ostra babka, zawsze wie którędy iść i tak zrobi
Elspeth - taka bajkowa, niecodzienna, magiczna
to tak z kobietek
Troszkę mi nie pasuje avatarek Yasmine i moon to ich stylu pisania. - ale to moje zdanie
Pozdrawiam
Olivii - taka młoda czarownica
podpatrzy, coś wykombinuje, wymyśli, pójdzie własną drogą Mony - za całokształt, lekkość, oddech, mądrość, realizm
pani_minister - avek klasyczny, babka ułożona i spokojna, ale jakby zawsze miała mieć ostatnie słowo do powiedzenia
to tak z kobietek
Troszkę mi nie pasuje avatarek Yasmine i moon to ich stylu pisania. - ale to moje zdanie
Pozdrawiam
Po zachodzie bywa najprzyjemniej...
Mati_00 pisze:znalazłem go jak miałem klimaty "slayero-behemotho-vadero podobne"
Dla mnie to z jakims marnym hip-hopem sie kojarzy...
Yasmine pisze:extraho, Twoj mi pasuje do Runeko. Cos w stylu " ja Wam kur.wa pokaze"
Wybitnie nienawidze tej pozy i calego ruchu 'kobiet budujacych Ameryke' (bo to stad wziete). Jest to dla mnie obskurne.
Sun pisze:pani_minister - avek klasyczny, babka ułożona i spokojna, ale jakby zawsze miała mieć ostatnie słowo do powiedzenia
Mae West nigdy nie pocalowala zadnego ze swoich filmowych partnerow na ekranie. Co innego w zyciu osobistym. Wiec troszke nietrafiony opis.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
runeko pisze:Dla mnie to z jakims marnym hip-hopem sie kojarzy...
ehh...posłuchałabyś, a potem się wypowiadała. OK?
Marissa pisze:A nie nie, bo on to napisał jak miał innego avka. Zmienia częściej niż tu zagląda
tak już mam...zmieniam avy równie często jak kobiety kiecki
Sun pisze:Mi osobiście rzucają się w oczy i podobają avatarki:
Olivii - taka młoda czarownicapodpatrzy, coś wykombinuje, wymyśli, pójdzie własną drogą
Mony - za całokształt, lekkość, oddech, mądrość, realizmjakoś tak wszystko mi do niej pasuje i jest zawarte w obrazku
to tak z kobietek![]()
Ale wazelina.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
I dobrze, więcej Xerxika zostanie dla mnie!
A serio; w zasadzie, do fanek piercingu nie należę, i na dodatek jeszcze rzadko kiedy w ogóle jakikolwiek facet mi się podoba, ale przyznam, że Xerxik, przy całej swojej erotycznej niejednoznaczności, piekielnie gorrrący jest!
A serio; w zasadzie, do fanek piercingu nie należę, i na dodatek jeszcze rzadko kiedy w ogóle jakikolwiek facet mi się podoba, ale przyznam, że Xerxik, przy całej swojej erotycznej niejednoznaczności, piekielnie gorrrący jest!

I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
(Zbigniew Herbert)- pani_minister
- Administrator

Tank girl ma w awatarze faceta? Świat się kończy. W ostateczności kangur-mutant mógłby być, ale zakolczykowany, komiksowy tyran?
Ostatnio zmieniony 25 maja 2007, 18:49 przez pani_minister, łącznie zmieniany 1 raz.
Yasmine pisze:tank girl pisze:że Xerxik, przy całej swojej erotycznej niejednoznaczności, piekielnie gorrrący jest!
Taaa i te jego piekne wydepilowane i wymalowane brwi. Kwestia gustu <zmieszany>
Jak już wspominałam, Xerxes jest niejednoznaczny. I taki ma właśnie być, jako władca dekadenckiej, zepsutej, perversyjnej Persji [vide scena w namiocie].
Jako facet, jest bardzo niepokojący, jako kobieta, byłby absolutnie bezbłędny ;P
Wydepilowane brwi nie przeszkadzają mi w najmniejszym stopniu. Już prędzej te kolczyki na twarzy, bo by mu się pewnie, bidulkowi, pourywały przy pierwszym sexie
No i, nie ukrywam, troszkę za wysoki jest, jak na mój gust. Ale gdyby tak skrócić go do 175 cm, byłby idealny.....

pani_minister pisze:Tank girl ma w awatarze faceta? Świat się kończy.
Rzecz ludzka błądzić....

W ostateczności kangur-mutant mógłby być, ale zakolczykowany, komiksowy tyran?
Jak szaleć, to szaleć, nie?

Ostatnio zmieniony 25 maja 2007, 19:05 przez tank girl, łącznie zmieniany 1 raz.
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
(Zbigniew Herbert)- pani_minister
- Administrator

Mi ten awatar w ogóle Yasmine nie przypomina, kojarzy się z nowymi nabytkami forumowymi, które nie miały jeszcze szansy jakoś swej obecności zaznaczyć i piszą ileś postów w sumie o niczym, co nie pozwala ich zapamiętać i wyodrębnić z tłumu. Nawet awatarowo.
A Twój, Mati_00, kiepskawy jest. Już poprzedni był lepszy. W tym jakoś nie wiadomo o co chodzi i totalnie mi do Twoich postów nie pasuje.
A Twój, Mati_00, kiepskawy jest. Już poprzedni był lepszy. W tym jakoś nie wiadomo o co chodzi i totalnie mi do Twoich postów nie pasuje.
- pani_minister
- Administrator

Wiesz, chociażby w takiej kulturze tybetańskiej, kwadrat jest przypisany żywiołowi ziemi, więc w sumie, poprzez skojarzenie ze wszystkim co przyziemne i cielesne, trudno się tamtemu facetowi dziwić.
A już niebieski kwadrat, to motyw erotyczny do, nomen omen, sześcianu! Wszak niebieski to "mrok, który stał się widzialny", czyli de fuckto, praktyczna realizacja nieuświadomionych pragnień... i tak dalej, w tym stylu... długo można by
Natomiast erotyczne podtexty broni palnej to temat iście gargantuiczny pod względem zasięgu i bogactwa odniesień. Żeby nie przynudzać, powiem tylko, że nie trzeba Freuda, ani niewyżytego maniaka, aby dostrzec, że sam kształt broni palnej przywodzi na myśl członek męski.
Co więcej, proces, w wyniku którego pocisk opuszcza lufę, jest tak bliski ejakulacji, że terminu "strzał" zaczęto używać na określenie emisji nasienia w bardzo wielu językach - ot, chociażby znane użytkownikom angielskiego, cum-shoty.
Jeśli zaś jeszcze dorzucimy do powyższego fakt, że orgazm zwie się często Małą Śmiercią, to już w ogóle nekrofilicznie się nam zrobi do reszty!
A już niebieski kwadrat, to motyw erotyczny do, nomen omen, sześcianu! Wszak niebieski to "mrok, który stał się widzialny", czyli de fuckto, praktyczna realizacja nieuświadomionych pragnień... i tak dalej, w tym stylu... długo można by
Natomiast erotyczne podtexty broni palnej to temat iście gargantuiczny pod względem zasięgu i bogactwa odniesień. Żeby nie przynudzać, powiem tylko, że nie trzeba Freuda, ani niewyżytego maniaka, aby dostrzec, że sam kształt broni palnej przywodzi na myśl członek męski.
Co więcej, proces, w wyniku którego pocisk opuszcza lufę, jest tak bliski ejakulacji, że terminu "strzał" zaczęto używać na określenie emisji nasienia w bardzo wielu językach - ot, chociażby znane użytkownikom angielskiego, cum-shoty.
Jeśli zaś jeszcze dorzucimy do powyższego fakt, że orgazm zwie się często Małą Śmiercią, to już w ogóle nekrofilicznie się nam zrobi do reszty!

(Zbigniew Herbert)
(Zbigniew Herbert)pani_minister pisze:A Twój, Mati_00, kiepskawy jest. Już poprzedni był lepszy. W tym jakoś nie wiadomo o co chodzi i totalnie mi do Twoich postów nie pasuje.
ale on przedstawia moje zainteresowania i to co lubię...wojna, broń itp.
a przedstawia żołnierza

widzisz!! Yas mi tez jakos malo Ciebie przypomina i jak juz pisalam dla mnie malo 'Twoj' jest, ale skoro Tobie sie podoba, to i ja oko przyzwyczaje;)Yasmine pisze:pani_minister pisze:Mi ten awatar w ogóle Yasmine nie przypomina,
no ej no
[ Dodano: 2007-05-25, 20:28 ]
a moze poszlabys z tym sie dzielic w innym temacie? ten te,at jest o avatarach. i tak duzo ot tutaj. mi sie zdazy czasem jakis ot jak kazdemu, ale Ty chyba troche przeginasz....tank girl pisze:Wiesz, chociażby w takiej kulturze tybetańskiej, kwadrat jest przypisany żywiołowi ziemi, więc w sumie, poprzez skojarzenie ze wszystkim co przyziemne i cielesne, trudno się tamtemu facetowi dziwić.
A już niebieski kwadrat, to motyw erotyczny do, nomen omen, sześcianu! Wszak niebieski to "mrok, który stał się widzialny", czyli de fuckto, praktyczna realizacja nieuświadomionych pragnień... i tak dalej, w tym stylu... długo można by Obrazek
Jeśli zaś jeszcze dorzucimy do powyższego fakt, że orgazm zwie się często Małą Śmiercią, to już w ogóle nekrofilicznie się nam zrobi do reszty! Obrazek
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wróć do „Wszystkie inne tematy”