ben. pisze:Co się z wami dzieje dziewczyny?
to raczej z Toba cos nie tak, skoro zadna nie chce, nie pomyslałes o tym
ben. pisze:czy desperat niedługo może i tak... ale nie daje po sobie poznać.
samo sie daje poznac bardziej niz myslisz. wiekszośc kobiet wieje przed takimi, ja raczej tez.
ben. pisze:Za kilka lat bedzie mnie stać na Audi q7 i te problemy pewnie się skończa... tylko to jest obrzydliwe.
no takie podejscie to obrzydliwe, na audi stac bedzie to i uwage kobiety sie kupi
Marissa pisze:Nienawidze takiego typu ludzi jak Ty...
mnie meczy natomiast i troche zniesmacza. Problem lezy w tobie, nie w tkance tłuszczowej bynajmniej. znam pary gdzie partner jest niejajchdszy, moja dobra kolezanka ma grubszego, swietny facet.
ben. pisze:a po w dresach prędzej

jak Cie taka widzi w dresie to sie nie dziw, ze nie patrzy łaskawym okiem
ben. pisze:nienawidzisz mnie? przecież mnie nie znasz, ale twoje prawo:)
napisala o typie ludzi a nie o tobie
ben. pisze:lansował się też nie będe i żelu na włosy nakładał żeby małolaty piszczały

od kiedy to na widok zelu małolaty piszcza. a własnie to czemu dbanie o fryzure kojazysz z robieniem wrazenia na jakis małolatach

ben. pisze:Pewnie zaraz mi się oberwie że szowinistyczna świnia, ale co tam dawać drogie panie

a co mnie obchodzi, czy ty swinia czy nie, to Ty masz takie podejscie i to Ty jestes sam
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
madziorka.m pisze:phi. censored ktos tu jest chyba
raczej zdesperowany i pełen kompleksów. wiesz jak ktos jako wartosc posiada tylko kase to na niej bazuje, no na czyms trzeba
ben. pisze:Ale jak są pieniążki to dla 98% kobiet kończa się wszystkie problemy, doświadczone empirycznie
powiedzial ekspert który nigdy na prawde kobiety nie mial
joj_sport87 pisze:stary... kiedys sie taka trafi co Cie do ceni... nie ma nic na sile.
jasne
jak cos z soba zrobi to moze i doceni, jak nie cenia to cos jest nie ta. Nad soba sie pracuje a nie mysli jestem jaki jestem niech mnie teraz jakas ceni, co ja sie bede zmieniał, jakas sie trafi