Jesli Wam cos "nie dziala" to...
Moderator: modTeam
Niestety, ale nei znam sie na tyle na asadzie dzialania systemow oraz forum, by moc cos zdiagnozowac na odleglosc. A nawet gdybym byl u Ciebie to i tak bym tylko probowal metoda prob i bledow to naprawic wiec niestety niewiele pomoge.
Mozesz sie jedynie zastanowic czy od czasu kiedy to dzialalo cos zmieniales w ustawieniach, instalowales lub czy moze jakies nowe bledy byly na kompie...
Mozesz sie jedynie zastanowic czy od czasu kiedy to dzialalo cos zmieniales w ustawieniach, instalowales lub czy moze jakies nowe bledy byly na kompie...
Hej dlaczego nie widac tak jak kiedys , kto z czego i jakiego adresu IP KLIKA , tylko kiedy wysłany , to jest nie wpożo ! tak zawsze wiedziałem kto sie dubluje na agnieszce ! teraz liicho wie czy z jednego IP nie klikaja dwie osoby o innych nikach , ta zmiana powinna byc zmieniona , adresy IP powinny byc widoczne !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Krzys, zwykly uzytkownik NIGDY nie widzial ip na tym forum. Nawet moderatorzy do niedawna nie widzieli (juz sie to za moja sprawa zmienilo). Zapewne chodzi Ci o to z jakiego systemu ktos pisze. wywalilem to bo jak byla dluga nazwa, to potem trzeba bylo przesowac strone w prawo, bo byla szersza niz monitor. A nadmienie ze mam rozdzielczosc 1024x768 czyli calkiem przyzwoita (zwlaszcza jak na monitor 15 calowy, ale trinitron rulez
).
Poza tym jezlei chodzi o dublowanie postow to ja sie tym zajmuje i moderatorzy. Jeden klik i widze jakie koles ma ip, z jakich innych ip pisal i kto pisal jeszcze z tego obecnego ip czyli pelnia danych
Poza tym jezlei chodzi o dublowanie postow to ja sie tym zajmuje i moderatorzy. Jeden klik i widze jakie koles ma ip, z jakich innych ip pisal i kto pisal jeszcze z tego obecnego ip czyli pelnia danych
Na innym kompie nie próbowałem, ale na innym forum działa,tzn. zalogowałem się raz i przy kolejnych wejściach jestem logowany automatycznie. Na tym forum do niedawna było podobnie, a teraz przy każdym wejściu muszę się logować. Może inni forumowicze się wypowiedzą czy u nich też tak jest...
Kochać i być kochanym
- ksiezycowka
- Weteran
Nie wiem na czym to polega ale po prostu czynnik psi (czytaj: windows) powoduje to ze na jakims komputerze nagle cos przestaje dzialac i to blizej niewiadomo dlaczego. Mnie np na moim kompie przy robieniu okreslonych czynnosci wylogowuje z forum. I to mimo przeroznych zmian w przegladarce. Moze jakbym sie na inna przezucil to byloby dobrze. Dla porownania jak wchodze na notebooka mamy to wszystko dziala i jest oki. Sa w windowsie i programach microsoftu rzeczy o jakich nie snilo sie naszym informatykom...
Wróć do „Sprawy techniczne forum”