co zrobic z prezerwatywa po stosunku
Moderator: modTeam
co zrobic z prezerwatywa po stosunku
witam
zglaszam sie z pewnym problemem, troche "technicznym". Pewnie dla wiekszosci z was wyda sie on blachy i nic nie znaczacy, dla mnie jednak jest dosc istotny.
A wiec co zrobic z prezerwatywa po odbytym stosunku ? czy odrazu po nim zdjac ja, odlozyc albo odrzucic na bok(oczywiscie zabezpieczajac przed jakims wylaniem) i jak najszybciej przytulic sie do wybranki. A moze po prostu przeprosic i szybko wyjsc do toalety ? w tym drugim wypadku co jesli swobodne wyjscie z pokoju jest troche ograniczone ?
zglaszam sie z pewnym problemem, troche "technicznym". Pewnie dla wiekszosci z was wyda sie on blachy i nic nie znaczacy, dla mnie jednak jest dosc istotny.
A wiec co zrobic z prezerwatywa po odbytym stosunku ? czy odrazu po nim zdjac ja, odlozyc albo odrzucic na bok(oczywiscie zabezpieczajac przed jakims wylaniem) i jak najszybciej przytulic sie do wybranki. A moze po prostu przeprosic i szybko wyjsc do toalety ? w tym drugim wypadku co jesli swobodne wyjscie z pokoju jest troche ograniczone ?
Re: co zrobic z prezerwatywa po stosunku
ihatepink pisze:witam
Witaj
Ściągnać, owinać np. w husteczkę higieniczną, odłożyć i wtulić się w wybrankę, koniecznie! <browar>
"Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu."
LauRKa
LauRKa
ja proponuję, żebyś ją odłożył na bok, a potem powiesił sobie nad łóżkiem...
a tak na serio to przecież zdejmowanie jak i zakładanie gumki nie jest czymś dziwnym i nienormalnym...po "końcu" powoli wyjdź z dziewczyny, zdejmij prezerwatywę, wsadź w chusteczkę, jak coś to wytrzyj jeszcze "sprzęt" i już
a tak na serio to przecież zdejmowanie jak i zakładanie gumki nie jest czymś dziwnym i nienormalnym...po "końcu" powoli wyjdź z dziewczyny, zdejmij prezerwatywę, wsadź w chusteczkę, jak coś to wytrzyj jeszcze "sprzęt" i już
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
Albo udać się z okapturzonym ciągutkiem do łazienki, tam owinąć prezerwatywę w papier i wyrzucić do kosza, a długiego umyć i wrócić. W przeciągu 60 sekund jesteś z powrotem.
Racja:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ight=potem
Przypomniałam sobie, co ostatnio wymyśliliśmy z Promyczkiem: chcemy mieć w sypialni szerokie łoże ze złotą poręczą u wezgłowia. Na tej poręczy wisiałyby prezerwatywy w najróżniejszych smakach, kolorach kształtach i każdego dnia wybieralibyśmy, której użyjemy. Oczywiście, na poręczy przydałaby się króciutka zasłonka przesuwana, żeby nic nie było widać.
I w ogóle taki temat już był gdzieś.
Racja:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ight=potem
Przypomniałam sobie, co ostatnio wymyśliliśmy z Promyczkiem: chcemy mieć w sypialni szerokie łoże ze złotą poręczą u wezgłowia. Na tej poręczy wisiałyby prezerwatywy w najróżniejszych smakach, kolorach kształtach i każdego dnia wybieralibyśmy, której użyjemy. Oczywiście, na poręczy przydałaby się króciutka zasłonka przesuwana, żeby nic nie było widać.
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
-
- Weteran
U nas jak akurat uzywamy gumki, to najczesciej ja ja zdejmuje, zawiazuje etc. Moj jak zaczyna swoimi duzymi paluchami przy tym majstrowac, to sie niecierpliwie, ze dlugo, wiec wole sama.
Normalna rzecz gumka. Trzeba bylo zalozyc to i zdjac nie problem
Normalna rzecz gumka. Trzeba bylo zalozyc to i zdjac nie problem
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- jamaicanflower
- Maniak
U nas jak akurat uzywamy gumki, to najczesciej ja ja zdejmuje, zawiazuje etc.
Kobieta-skarb
złotooka kotka pisze:Trzeba bylo zalozyc to i zdjac nie problem
A dodatkowo zakładanie prezerwatywy może być fajną zabawą i potęgować podniecenie u faceta.
// Life is...
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
Myslalam Jamaica, ze bedzie w tej historii ze obok lozka bedzie stal od razu kosz, zeby prezerwatywy zuzyte wyrzucac..
W mojej sypialni beda dwie szafki nocne, w mojej beda ksiazki i gazety a w Jego prezerwatywy i akcesoria
ale coby ot nie robic:P obojetne czy na chwilke wyjdziesz z pokoju aby wyrzucic prezerwatywe czy rzucisz obok lozka, wazne zebys zaraz po tym byl przy ukochanej i ja tak jak sam pisales przytulil. Ja bym poszla od razu wyrzucic, bo potem mogloby sie zapomniec
W mojej sypialni beda dwie szafki nocne, w mojej beda ksiazki i gazety a w Jego prezerwatywy i akcesoria
ale coby ot nie robic:P obojetne czy na chwilke wyjdziesz z pokoju aby wyrzucic prezerwatywe czy rzucisz obok lozka, wazne zebys zaraz po tym byl przy ukochanej i ja tak jak sam pisales przytulil. Ja bym poszla od razu wyrzucic, bo potem mogloby sie zapomniec
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- jamaicanflower
- Maniak
A wiesz, jak kosz by mógł wygladać? Na ścianie za naszymi głowami byłby niby załącznik światła, a tak naprawdę po naciśnięciu on by się otwierał, wkładałoby się tam zużytki , potem domykało, a zawartość spadała do zsypu na dół. W mojej wyobraźni wygląda to całkiem logicznie, aczkolwiek nie jestem pewna, czy ktokolwiek jest w stanie to sobie zwizualizować.
// Life is...
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
Masz tak bujna wyobraznie jak ja:) w sumie to nawet praktyczne by bylo, bo by nie stalo to wszytsko na wierzchu i dyskretnie tak jakos;)jamaicanflower pisze:madziorka.m pisze:kosz
A wiesz, jak kosz by mógł wygladać? Na ścianie za naszymi głowami byłby niby załącznik światła, a tak naprawdę po naciśnięciu on by się otwierał, wkładałoby się tam zużytki , potem domykało, a zawartość spadała do zsypu na dół. W mojej wyobraźni wygląda to całkiem logicznie, aczkolwiek nie jestem pewna, czy ktokolwiek jest w stanie to sobie zwizualizować.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
jamaicanflower pisze:A dodatkowo zakładanie prezerwatywy może być fajną zabawą i potęgować podniecenie u faceta.
true true ... ja tego nigdy nie robię
jamaicanflower pisze:W mojej wyobraźni wygląda to całkiem logicznie, aczkolwiek nie jestem pewna, czy ktokolwiek jest w stanie to sobie zwizualizować.
albo taki robocik mógłby przyjeżdżać po naciśnięciu guziczka i zabierać gumkę od Was
Fuck it all! Fuck this world!...
- jamaicanflower
- Maniak
madziorka.m pisze:Masz tak bujna wyobraznie jak ja:) w sumie to nawet praktyczne by bylo, bo by nie stalo to wszytsko na wierzchu i dyskretnie tak jakos;)
<browar> Czy jest na forum jakiś aranżator wnętrz, bo ja w przyszłości chętnie zleciłabym zamontowanie takiego załącznika-prezerwatywnika w sypialni
// Life is...
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
zdjąć i wywalić do kosza. Co za problem ?
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- jamaicanflower
- Maniak
Odpowiedź autora:
ihatepink pisze:Pewnie dla wiekszosci z was wyda sie on blachy i nic nie znaczacy, dla mnie jednak jest dosc istotny.
ihatepink pisze:w tym drugim wypadku co jesli swobodne wyjscie z pokoju jest troche ograniczone ?
No to chyba oczywiste, że pierwsze rozwiązanie. Choć nie bardzo rozumiem, na czym owe ograniczenie miałoby polegać
// Life is...
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań