- Ty chodź tu
- Co??
- Bardzo mi sie podobasz i chce wiedzieć jakie mam u ciebie szanse ...
Chciałem spytać co o tym sądzicie i jak byście zareagowały/li na taki tekst
Moderator: modTeam
- Ty chodź tu
- Co??
jest za bardzo otwarty, dosadny, szczery... Jesli powiesz do dziewczyny taki tekst jestes od razu skreslony.- Bardzo mi sie podobasz i chce wiedzieć jakie mam u ciebie szanse ...
To jakis dialog?? Bo ja nie wiem o co chodzi.
skreślenie za txt "ty chodź tu"...
A tak w ogóle myślę że to pytanie jest bardzo bezpośrednie i mogło by zaskoczyć wiele dziewczyn, a niektóre nawet wystraszyć, chociaż mógłbyś się im podobać...
Kobieta lubi być zdobywana, więc nie lubi mówić co sądzi o facecie... Jak się facet stara, rośnie jego szansa. No chyba, że kobieta na starcie da mu do zrozumienia, że szkoda jego czasu na starania... To wtedy lepiej dać sobie spokój
Kobieta lubi być zdobywana, więc nie lubi mówić co sądzi o facecie... Jak się facet stara, rośnie jego szansa. No chyba, że kobieta na starcie da mu do zrozumienia, że szkoda jego czasu na starania... To wtedy lepiej dać sobie spokój.
dla mnie to dialog jakby żywcem wyjęty z jakiegoś Rapu - a że całej tej muzy i sposobu bycia nie rozumiem, to...
Dla mnie ten tekst jest beznadziejny.
Ale taka bezpośredniość oszczędza czas i wysiłek. Obie strony wiedzą na czym stoją. Mnie denerwują takie flirciki, gdzie nigdy nie wiadomo o co chodzi. Potem owszem, ale jak już wiadomo czego można oczekiwać. A na samym początku niech jest wszystko jasne o co chodzi ... na niedomówienia bedzie czas potem .
hmm dziwne masz podejscie ,ale moze to dlatego ze jestes facetem
wyt jestecie po prostu nieskomplikowani i wszystko waszym zdaniem powinno takie byc
Adam pisze:Co sądzicie o sposobach zagadywania w stylu:
- Ty chodź tu
- Co??
Chciałem spytać co o tym sądzicie i jak byście zareagowały/li na taki tekst

Dziewczyna która poleci na coś takiego, tez za wiele sobą nie reprezentuje. Czy się mylę??
faceci ...trzeba sie bardziej wysilac niz isc na latwizne
A jeśli chodzi o stwierdzenie "Bardzo mi się podobasz" ... pasuje ono na początek rozmowy??

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 467 gości