runeko pisze:No przysiegam, jak dziecko.
A sam powiedziales cos na temat? Nie? To po co smiecisz?
Bo gdybys poczekała, to bys miala to co chcesz - czyli na temat ale nie - ty zakładasz , ze andrew posta skonczył pisac i piszesz te swoje wypociny - nie na temat zresztą
Twój post wlecial w momencie gdy ja swojego jeszcze nie skonczyłem - i nie interesuj sie jak i dlaczego i nie ucz mnie postów pisac by sie tak nie działo , bo bede to robił tak jak MNIE pasuje !
teraz na temat - bedzie - czekac.
Cóz Ci tu napisac droga koleznako , byc moze jest tak, iz uwazaja ci wszyscy wokół cie za zbyt atrakcyjną , ze nie mają szans u ciebie , zes za ładna dla nich itd. tak byc moze , ale i nie musi . Moze spróbuj zmienic swój styl ubierania sie , na bardziej skromny (jesli ubierasz sie modnie i bardzo kobieco , wyzywajaco)
Jesli Ci sie ktos spodoba , to zawsze też mozesz złowic sama takiego goscia , wystarczy troche własnej inicjatywy i checi , a nie czekac aż ta osoba to zrobi . Pytasz , jak u was to było .... u mnie moja Myszka złowiła mnie wlasnie , i mimo iż sie broniłem - to jej sie udało .
PRZYP[OMINAM INNYM O REGULAMINIE , BY NIE POWIELALI MOJEGO TU POPELNIONEGO BłEDU
jak by mnie wywalili , to - narazie trzymajcie sie ! <browar>