I piegi <browar>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

pani_minister pisze:bo się tych tapet niektórych otwierać nie da

Zaq pisze:Czy tylko mi Ted kojarzy się z młodym Eltonem Johnem na tym zdjęciu?
http://img132.imageshack....hpim0167sb1.jpg
... Przyznam, że zdjęcia Teda pomogły mi bardzo zrozumień naturę niektórych jego poglądów, prezentowanych na forum. 

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pani_minister pisze:Śmiem założyć, że mam lepszy od Twojego, no offencea imageshack chodzi, jak chodzi
PFC pisze:To znaczy?...

a mnei zachwyca normalniemoon pisze:Wiesz wikszos cmoiw o pieknych w rozmiarze 34madziorka.m pisze:36/38 moze byc piekna!!)38 to za duzo dla nich. ;P
Mnie jakos uroda nie powala. ot zwykla tak kobitka.

kobiety '38' to moim zdaniem najladniejsze sa i najbardziej atrakcyjne... ale wiadomo, ze kazdy ma inny gustmoon pisze:Bo to juz w miare potezna kobieta obiektywnie mowiac. Do 40stki to znosnie jeszcze jest. Powyzej - zadko...madziorka.m pisze:38 to juz potezna kobieta

runeko pisze:TedBundy, masz usmiech Kubusia PuchatkaI pyszczek tez. Tylko sloiczek miodu Ci do lapki wlozyc.
Candy Killer pisze:tadam..co byscie sie za bardzo nie stesknili za mna;P:P
za zdjęciami jak zwykle pięknej, atrakcyjnej kobiety, jaką jest Ciasteczkowy Potwór Zaq pisze:Czy tylko mi Ted kojarzy się z młodym Eltonem Johnem na tym zdjęciu?
http://img132.imageshack....hpim0167sb1.jpg
moon pisze:Zaq napisał/a:
A to ja kiedy jeszcze miałem długie włosy:
No znow ktos kogo bym sie wystraszyla. Normlanie zakapior <boje_sie>
runeko pisze:Tak w ogole to gdzie AMX bo juz dawno nie niego nie mozna bylo popatrzec?Ja chce AMXa
madziorka.m pisze:a mnei zachwyca normalniea fakt, ze dla niektorych 36 czy 38 to juz potezna kobieta
PFC pisze:Tylko jakoś mi na neopogankę wygląda.Ted wiesz coś na ten temat?

PFC pisze:Ted wiesz coś na ten temat?

jamaicanflower pisze:nadal nie wiem jak wyglądasz, na każdym zdjęciu widzę inną osobę
jamaicanflower pisze:myślę, że 36 w żadnym razie nie jest rozmiarem dla masywnych kobiet
Ja na ten pociag nie wskakuje. jamaicanflower pisze:które atrakcyjniej prezentują się w większych ubraniach niż te w mniejszych

<browar>Na przyklad runeko w nowej sukienceMnie ponizej 38 nigdy nie uswiadczysz, teraz sie trzymam na 40-42.
jamaicanflower pisze:No właśnie się stęsknili!za zdjęciami jak zwykle pięknej, atrakcyjnej kobiety, jaką jest Ciasteczkowy Potwór
![]()
runeko pisze:Mnie ponizej 38 nigdy nie uswiadczysz, teraz sie trzymam na 40-42.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 474 gości