Mój chłopak....
Moderator: modTeam
-
Anecia:):)
- Zaglądający

Kochani,nie wiem czy był już taki temat na forum,bo jestem tu nowa. Jestem ze swoim Kochaniem ponad siedem miesięcy,jestem z nim bardzo szczęśliwa i on ze mną chyba też. jest tylko jeden problem mieszkamy daleko od siebie i widujemy sie tylko 1 w tygodniu.Ciągle się boję że może sobie znależc inna panienkę,chociaż cały czas mi pisze i mówi że jestem dla niego wszystkim. Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Was miał taki problem(o ile to można nazwać problemem)???
Odpiszcie szybko.Dzięki
P.S,ja mam 16 lat on prawie19.
Odpiszcie szybko.Dzięki
P.S,ja mam 16 lat on prawie19.
-
- Zaglądający

jezeli bylaby to byloby tez zaufanie i pewnosc, ze on nikogo sobei nie znajdzie, ze jestes jedyna i ze tylko z Toba chce byc. Jezeli na pewno bylaby to prawdziwa milosc porozmawialabys z nim szczerze i nie musialabys pytac na forum. Nie mowie ze sie nie kochacie, bo ja tam nie wiem jak to z Wami jest, ale skoro tak twierdzisz to wiecej zaufania proponujeAnecia:):) pisze:i to raczej jest prawdziwa miłość...
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
-
- Zaglądający

- Weteran

Dopiero. Co to jest 7 miesiecy ;PAnecia:):) pisze:le jesteśmy już ze sobą ponad 7 miesięcy.
Madziorka ma racje.
Milosc moze i tak, ale zwiazek niekoniecznie.Mychola pisze:Prawdziwa miłość przetrwa wszystkie przeciwności losu, także dużą odległość
Jesli mu ufasz a Wasz zwiazek ma solidne podstawy to w czym problem?Skad te obawy?
Sa zwiakzi na odleglosc ale przterwaja zazwyczaj tylko te o solidnych podstawach, duzym zrozumieniu i zaufaniu.
-
- Zaglądający

Ufam mu i to bardzo,ale wiem że panienki się za nim uganiaja,bo mi o tym mówił i boję się że któraś mi go kiedyś odbierze...
Zeby nie bylo czasem zupelnie odwrotnie
zycie lubi bywac przewrotne i byc zupelnie inaczej niz pozornie sie wydaje. Pozatym chlopcy w tym wieku lubia duzo mowic
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2007, 20:38 przez TFA, łącznie zmieniany 1 raz.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
-
- Zaglądający

no ale skoro on Cie kocha i jestes tego pewna, skoro mu ufasz, to nie powinnas sie bac. Przeciez do tanga trzeba dwojga, czyli nawet jak panienki sie za nim uganiaja(skromny jest, swoja droga) a on nic nie bedzie chcial to nadal bedzie z Toba. nikt nie mowi, ze Twoj zwiazek na pewno sie rozpadnie, ale takie obawy to jest jakis sygnal tego, ze mu nie ufasz. ot co.Anecia:):) pisze:Ufam mu i to bardzo,ale wiem że panienki się za nim uganiaja,bo mi o tym mówił i boję się że któraś mi go kiedyś odbierze...
Andrew, a Myszke tez kochasz? to tak samo jej facet moze kochac ja i jeszcze jakas
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Andrew pisze:no i co z tego , ze pierwszyja swa zonę kocham do dzis , a to też pierwsza miłosc była .....
No to gratuluję
no właśnie miłość...a ja się o związek pytałam, przecież istnieje wiele związków bez miłości...
A z ciekawości zapytam; ile mięliście lat jak się poznaliście?
Anecia jeśli mu ufasz to skąd aż taka obawa? Rozumiem zazdrość (tylko nie zaborczość) ale strach?
-
- Zaglądający

madziorka.m pisze:to pierwszy byl w jakim wieku? i ile trwal? i dlaczego juz nie jestescie razem? Wiesz, to, ze nie jest to Twoj pierwszy zwiazek nie znaczy, ze juz jestes dojzala i ze kochasz..Anecia:):) pisze:to nie jest mój pierwszy związek...
Popieram <browar>
Anecia jesteś jeszcze młoda, podejżewam, że słabo jeszcze znasz siebie, życie i masz niewielkie doświadczenie w związkach. Skoro teraz masz 16 lat, jesteś z chłopakiem 7 miesięcy to Twój poprzedni związek był jak miałaś 14 czy 15 lat? Ja wiem, że teraz dziewczyny coraz wcześniej myślą, że są dojżałe...ale moim zdaniem bardzo się mylą.
[ Dodano: 2007-04-12, 20:51 ]
A skąd wiesz, że teraz jest prawdziwa?
-
- Zaglądający

- Zaglądający

- Zaglądający