wracając do tematu
skoro o autkach to jakie preferujecie? chodzi mi dokłądnie ilu drzwiowe... 3, 5...12?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati_00 pisze:peace
Peace Mati_00 pisze:skoro o autkach to jakie preferujecie? chodzi mi dokłądnie ilu drzwiowe... 3, 5...12?
Podwojny emblemacik

st4r pisze:Z ktorej strony Lexus jest podobny do Mercedesa? Przeciez Lexus to koncern Toyoty
Swoją drogą Merc może Lexusowi buty czyścić
Piękny, reprezentacyjny samochód, taki np GS 430TedBundy pisze:dokładnie, leżę i kwiczę
st4r pisze:Subaru Impreza WRX STi
hehest4r pisze:Chevrolet Camaro
st4r pisze:Honda CRX
to silnik montowany do calibry , nie wystepował seryjnie montowany w oplu astrze I-ce Chyba , ze sie myle , to prosze o jakis link do tematu .
ABT pisze:Haro,
Ja bym do takiego samochodu nie wsiadł jak pokazales na zdjeciach. Wolalbym isc na nogach.. Jak dla mnie pedalski wyglad, w dodatku bialy..
Skad wiesz ze 206 CC jest zrobiony jakby z tektury ? A ktora osobowka nie jest z niej zrobiona ? (pomijam volvo 240 i pare innych cudow techniki)
W zasadzie kazde auto poza BMW wyglada lepiej jako 3d
Ja bym do takiego samochodu nie wsiadł jak pokazales na zdjeciach. Wolalbym isc na nogach.. Jak dla mnie pedalski wyglad, w dodatku bialy..
st4r pisze:Chcialbym zobaczyc Twoje auto... bo kazdy potrafi krytykowac... ale zeby zrobic coś samemu... mieć koncepcje wygladu auta to juz nie...
st4r pisze:Ja uwazam ze auto jak najbardziej ok. Ladnie zrobione: fajny prog, chromowane dodatki, spoilerek, felga w kolorze chromowanym... Jednym słowem ładne.
Pegaz pisze:Nastepny fan części zamiennych..

Matt pisze:Owszem jest to silnik calibry:) Ale był on również stosowany w Kadett,Astra,Vectra http://astra.autokacik.pl/silniki.html#20150km dołanczam link wedle zyczenia
A ten silnik turbo nie był on w calibrze i Vectra 4x4?
TedBundy pisze:st4r pisze:Z ktorej strony Lexus jest podobny do Mercedesa? Przeciez Lexus to koncern Toyoty
dokładnie, leżę i kwiczęSwoją drogą Merc może Lexusowi buty czyścić
Piękny, reprezentacyjny samochód, taki np GS 430
Gosia... pisze:Oglądałam na TVN TUrbo zakup kontrolowany, facet chciał auto o dużym silniku i z bajerami typu podgrzewane siedzenia, skóra w środku, klima i takie tam do ok 35.000. Miał do wyboru merca, bmw, nissana i coś tam jeszcze. Właściciele się wypowiadali, że merc w mieście przy łagodnej jeżdzie min 15 l benzyny pali, ale to praktycznie niewykonalne, czyli ok 18 l trzeba liczyć. BMW podobnie.................... nie potrzebuję silnika 3,0
Gosia... pisze: akurat bym się nie zdziwiła, bo smart jest leciutki, nie potrzebuje mieć dużego silnika, by mknąć do przodu. Biorę na logikę, zgadza się Haro?
dla przykładu honda 2drzwi civic wazy około do 1200 kg , a seicento - 735kgst4r pisze:nkrety...
btw. Co to jest za auto VW Pantheon? Slyszalem o Phaeton'ie ;>
o zgrozo
tylna klapa - to samo
zakery... pisze:przeczyatlem clay tematy i wniskuje z tego ze jak chce miec ekonomiczne, malo awaryje autko i mam 5, 7 czy nawe 10 tys to w gre wchodzi tylko astra.
Haro pisze:Wlozylem w nie mase pracy. Mialem swoja wizje auta, ktora zrealizowalem. To nie jest wies tuning jaki mozesz ogladasz na ulicach ale konkret robiony za niemale pieniadze, chociaz nie o nie tutaj chodzi.
Jednostka napedowa tez po tuningu? W ogole to już common rail? czy "zwykły" klekot ?Haro pisze:Klime mam dzialajaca, ESP rowniez, komputer i wiele innych dodatkow. Na zdjeciach tego nie zobaczysz a rura? A jaka Twoim zdaniem powinna byc w diesel'u? Cienka jak dupka weza?
Haro pisze:Kocham to auto takim jest, a ze zostalo okrzykniete najladniejszym Peugeotem 206 w Walbrzychu? To dla mnie wiecej znaczy niz Twoje niewsiadanie do mojej pedalskiej fury Ale krytyke (chociaz z dupy wyjeta) przyjmuje
ABT pisze:jak dla mnie to ten wygląda przyzwoicie, siedzenia nawet kubłami zalatują
Jestes beznadziejny ABT pisze:W samochod wladowalem ponad 20 tys, teraz troche zal sprzedawac.
Haro pisze:Gowno kolego wiesz o tuningu. Wozisz dupe tirami i zacieszasz morde widzac auto w ktore ktos wlozyl na prawde sporo wysilku. Sam nie masz wlasnego, a cudzego pompe cisniesz? Auto z ktorego sie prawie posikales nalezy do mojego kolegi z klubu i troche nietaktem jest takie obgadywanie.
Haro pisze:Wiesz ile pracy trzeba wlozyc zeby taki dym (spray show) zrobic? Totalnie zalosne.
Dlaczego uważasz za totalnie żałosne?Haro pisze:Jestes beznadziejny Siedzenia nawet kublami zalatuja? Przeciez to jest wersja RC, takie fotele sa podstawa w tej wariacji 206.
Haro pisze:Odrobina szacunku dla pracy drugiego czlowieka. z Twoich tirow nikt sie w tak perfidny sposob nie nasmiewa.
dales link z którego dokładnie nic nie wynika poza tym , ze był montowany gdzies ! ( bo nie pisze , ze w astrze ) do wrzesnia 1991 roku ! zatem ? .......
ABT pisze:Wytłumacz, po co mi prywatny samochód, skoro mam firmowe, które moge wziąc kiedy mi pasuje?
ABT pisze:Swoją drogą Ty zarobiłeś na swój samochód ?
Hyhy pisze:Haro ile mniej wiecej kosztowalo Cie wszystko co teraz masz?
Haro pisze:Nie ma to jak jechac z rodzinka na oiknik Scania![]()
Haro pisze:Nie, sasiad.

Haro pisze:Haro
Andrew pisze:TedBundy napisał/a:
st4r napisał/a:
Z ktorej strony Lexus jest podobny do Mercedesa? Przeciez Lexus to koncern Toyoty
dokładnie, leżę i kwiczęSwoją drogą Merc może Lexusowi buty czyścić
Piękny, reprezentacyjny samochód, taki np GS 430
Tedziu jak Ty cos pierniczniesz to normalnie mnie zatyka , ze nic wykrzesic z siebie juz nie potrafie
buty czyscic ? dlaczego - konkerty prosze i nie osmieszaj sie takimi wyskokami bo podobnys wtewdy do Matiego
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Andrew pisze:NIE - bo ..... NIE !
, rozumieć też nie ?Andrew pisze:póki
TedBundy pisze:cóż poradzić, iż wyżej stawiam limuzyny Żółtych, niż Niemiaszków?
krackowiaczek pisze:niepotrzebnie cisnieniujesz, sa ludzie ktorych chromowanie lusterek i podswietlanie podwozia smieszy (i ja do nich naleze) nic na to nie poradzisz.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 376 gości