Krwawienie poza miesiączką
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Mam problem. Biorę od pół roku Logest a dziś (4 dni przed miesiączką) wystąpiło u mnie lekkie krwawienie. Czy może mieć to związek ze stresem lub z tym, że przyjmuję antybiotyk na drobnoustroje w drogach oddechowych? Bardzo się denerwuję...Prosze o radę.
- gogusinski
- Entuzjasta
- Początkujący
- Weteran
moja dziewczyna bierze również pigułki i w sumie plamienia nie występują, ale po każdych mocniejszych lekach (głównie antybiotykach) dostaje 3-5 dni wczesniej okresu!
teraz ma go już 6 dzień, a powinien się dopiero zacząć, wcześniej się zmniejszył a teraz znów jest bardziej intensywny!
czy któraś z Was miała podobną sytuację??
moja dziewczyna bierze również pigułki i w sumie plamienia nie występują, ale po każdych mocniejszych lekach (głównie antybiotykach) dostaje 3-5 dni wczesniej okresu!
teraz ma go już 6 dzień, a powinien się dopiero zacząć, wcześniej się zmniejszył a teraz znów jest bardziej intensywny!
czy któraś z Was miała podobną sytuację??
Witam, dawno mnie nie bylo ale milo wrocic
Ja bym sie chciala podpiac do tematu bo dzis tez dostalam jakby lekkiego plamienia, tabsy zostaly mi 2 na dzis i jutro. Tabletki biore od ponad 2 lat, przez pierwszy rok okres dostawalam w sumie z zegarkiem w reku, pozniej jakies przesilenie wiosenne czy cus i sie popsulo.... zaczelam dostawac dzien pozniej, dwa, lub wczesniej ale nigdy przed zakonczeniem opakowania
W poniedzialek mykam do lekarza lecz wolalabym zeby ktos napisal czy takie sytuacje sie zdarzaja i nie sa niczym niepokojacym z gory dziekuje
EDIT: bole mam takie jak przy normalnej miesiaczce, wydzielina jest kolory brazowego ale taka jest od zawsze :roll:
Ja bym sie chciala podpiac do tematu bo dzis tez dostalam jakby lekkiego plamienia, tabsy zostaly mi 2 na dzis i jutro. Tabletki biore od ponad 2 lat, przez pierwszy rok okres dostawalam w sumie z zegarkiem w reku, pozniej jakies przesilenie wiosenne czy cus i sie popsulo.... zaczelam dostawac dzien pozniej, dwa, lub wczesniej ale nigdy przed zakonczeniem opakowania
W poniedzialek mykam do lekarza lecz wolalabym zeby ktos napisal czy takie sytuacje sie zdarzaja i nie sa niczym niepokojacym z gory dziekuje
EDIT: bole mam takie jak przy normalnej miesiaczce, wydzielina jest kolory brazowego ale taka jest od zawsze :roll:
Till the end of world my Sweetheart. Kocham Cię
Lekarz stwierdzil, iz nie mam sie czym przejmowac, bo ten miesiac mialam w sumie dosc obciazajacy organizm (dieta, bezsennosc, stres + zatrucie pokarmowe, ktorego skutkiem byly wymioty, fakt, ze ok 5 godzin po wzieciu tabsa ale ponoc nie wszystko moglo sie wchlonac) i mam obserwowac jak dalej bedzie przy nastepnym opakowaniu tabsow
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Till the end of world my Sweetheart. Kocham Cię
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”