zgwałcony przez kobiete

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 01 kwie 2007, 14:17

Smerfetka;) pisze:dobrze się czujesz co Ty jakiś ksiądz jesteś, czy tak sie lubisz nabijać z ludzi cajmer powinieneś się cieszyć, że kobieta tak Ciebie pragnie a nie nad tym ubolewać

Dziewczyno, czy ty umiesz wyczuwać ironię?
Cóż, ja nigdy swojego nie "gwałciłam", ale pewnie i bym potrafiła więc niech chłopak się cieszy że trafił na taką, która nie umie bez niego długo wytrzymać.
cajmer

Postautor: cajmer » 02 kwie 2007, 09:36

Czyli tylko dzieki facetom w ogole dochodzi do zblizen : D
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 02 kwie 2007, 11:23

Smerfetka;) pisze:cajmer powinieneś się cieszyć, że kobieta tak Ciebie pragnie a nie nad tym ubolewać
Smerfetka, co Ty chrzanisz?!

Jeżeli ktoś lubi w łóżku czułość i żadnych ekscesów, ewentualnie nie znosi przesady i natarczywości, to namolnie ekspansywna panienka długo miejsca w łóżku nie zagrzeje. Zamarzy się mu normalna, zwyczajna dziewczyna, przy której to on będzie narzucał reguły.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 10 kwie 2007, 01:16

czytając temat myślałem, że Cie przywiązała do łóżka i przeleciała...a Ty się broniłeś ze wszystkich sił bo jesteś z inną...kurcze, Twoja dziewczyna się na Ciebie napaliła a Ty marudzisz...musiałeś być bardzo zmęczony chyba...może miała ochotę "tak" to zrobić, ale nie chciała Ci tego powiedzieć?...hmm...
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”