Zresztą, nie mam miejsca wtedy do gotowania. Te śmieci ze zlewu zajmują tak wiele miejsca Ale już niedługo... Wykończe ich na płynach do zmywania
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Kiedyś miałam problemy z przesuszoną skórą (tzw. atopia) i ręce mi się poprawiły, jak smarowałam na noc albo specjalnie zrobionym kremem albo np neutrogena (tlusta), a na to takie cienkie bawelniane rekawiczki (w niektorych aptekach maja). Po jakims czasie bylo widac naprawde niezly rezultatCandy Killer pisze:rece mi sie tak przesuszyly ze kremy sobie juz z tym nie radza(robie na rehabilitacji na balneologii czyli ciagle w wodzie w sumie rece mam)
I ze wczoraj zapowiedzialam, ze na jutro wszystkie prace sprawdze 

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

moon pisze:posob wychowania - z domu!

W sumie to ja ni gdy nie czekam - zawsze mnie przymjuje bez kolejki. Ale i tak mnei to wkurza!Gosia... pisze:o juz wiem, przez kogo tyle czekam
M I tam mam tlumaczyla kalendarzyk juz jak mialam kilka lat [do tej pory liczyc tego nie umiem, ale ciii ]ale córeczki nikt k***a nie nauczył co to kalendarzyk i kiedy można się pieprzyć a kiedy nie...
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 601 gości