Augusto pisze:Kaczka
Dla ciebie Pan Latająca Kaczka. Jestem pół krwi Maurem i jestem z tego dumny
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
wiesz,co bym powiedział![]()
TedBundy pisze:Jak ten biały,brytyjski śmieć miał czelność odnieść się w taki sposób do członka swojej rasy ?![]()
no właśnie wiem
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Augusto pisze:Kaczka
wiesz,co bym powiedział![]()
TedBundy pisze:Jak ten biały,brytyjski śmieć miał czelność odnieść się w taki sposób do członka swojej rasy ?![]()
Jedyna stała w życiu to zmiana
Ted... to ten co oberwal zachowal sie jak dupa wolowa. Bylo 1 na 1.TedBundy pisze:http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-2982887008896671581
szkoda słów![]()
Bambusów dwóch, ich prawie dziesięciu. A stoją jak te cioty, nie pomogli kumplowi. Co się porobiło w tym kraju. Przecież by tych negrów razem pięknie wkomponowali w chodnik

To dobrze,że się boicie Jakoś muszą leczyć swoje kompleksy.natasza pisze:Nie wierzę, że takie prostackie hasła, plakaty i filmy tu propagujecie. Tak bardzo lubicie dyskryminację? Śmiejecie się z Murzynów, podczas gdy Polaków ktoś równie dobrze mógłby nazwać białymi Murzynami w Anglii. Wychylcie swoje puste głowy i rozejrzyjcie się, że świat nietylko polega na zadumie we własnej osobie, własnym kraju i własnej rasie. O ile jesteście do tego zdolni, w co niestety wątpie. Rozumiem, że można stanąć w miejscu, nie rozwijać się, ale żeby się cofać?
TedBundy pisze:serce rośnie To dobrze,że się boicie Bójcie się. Bo to znaczy, że czystość tej ziemi jeszcze nie do końca jest stracona
Augusto pisze: cóż my nie ejsteśmy postepowi i mamy niesłuszne poglądy...
Hitler nie jest żadnym wzorem, ideałem czy czołowym NS
To żałosny, niemiecki szowinista, który splugawił doszczętnie kilka idei. BH C18 zdecydowanie potępił hitleryzm i w pełni się od niego odcina. Traktowanie Słowian jako podludzi,mordowanie białych narodów Europy to zbrodnia, a nie szczytna idea.
TedBundy pisze:Hitler nie jest żadnym wzorem, ideałem czy czołowym NS To żałosny, niemiecki szowinista, który splugawił doszczętnie kilka idei.
TedBundy pisze:Traktowanie Słowian jako podludzi,mordowanie białych narodów Europy to zbrodnia, a nie szczytna idea.
Nigdy więcej bratniej wojny

Od kiedy NOP to neonaziści?
Dżizas,co za debile....
Augusto pisze:rzymski salut to przedwojenny gest polskich narodowców
nie ted, narodowcy mieli przed wojna identyczny jakiego używał Adzio, obejrzył pogrzeb dmowskiego, krązy po necieTedBundy pisze:w pozycji, poziomej, wyprostowanej, z zaciśniętą pięścią. Wraz z hasłem "Sława Wielkiej Polsce",
TedBundy pisze:tak się zastanawiam od pewnego czasu, ile wśród środowiska narodowego czy white supremacy jest ludzi zamożnych, wykształconych, o sprecyzowanych przekonaniach
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 445 gości