O PĘKANIU PREZERWATYW, proszę o opinie
Moderator: modTeam
O PĘKANIU PREZERWATYW, proszę o opinie
zacznę tak...
Sam korzystam z moją dziewczyna z prezerwatyw (durex extra safe)
Zanim z dziewczyną zdecydowalismy się na uzywanie prezerwatyw, czytalismy wiele postów opini w sklepach internetowych i korzystalismy z innych źródeł wiedzy o skuteczności tej metody, zauwazylismy że część ludzi pisze o problemie związanym z pekaniem gumek.
Prosze sie nie dziwić że nowicjusze tacy jak my moga zacząc shizowac skoro ludzie pisza że pękają , zaczelismy sie zastanawiać, jak to mozliwe ze ludzią pekają gumy, skoro probowalismy je: (rozerwać, nalewać duzo wody + inne eksperymenty na wytrzymałosc a nasz extrasafe nie chciał pęknac ) nasz durex uległ dopiero nachalnym próba cięcia nozyczkami ;p.
razem z moją ukochaną doszlismy do wniosku że albo te 40% ludzi mówiących że im pekaja, są albo upośledzeni, albo nie potrafią czytać ulotki, albo mają takiego pecha że trafiają ciągle na wadliwą serie.
dzieki tym testom nachodzą mnie wnioski (może mylne)
- jesli założycie dobrze gume tznaczy nie uszkodzicie paznokciami, ścisniecie zbiorniczek
- wasz penis jest normalnych rozmiarów tzn( gumka was nie upija ale ścisle przylega)
- pochwa waszej ukochanej nie ma w środku szpilek ani nie jest wyłożona papierem ściernym
- i wasze gumki nie pochodzą z wadliwej serii
to po prostu nie ma żadnych racjonalnych przesłanek żeby wam coś pekło!!!!!
Prosze o opinie i ewentualne wyprowadzenie mnie z błedu
Czy ktoś jeszcze tak uważa?
Sam korzystam z moją dziewczyna z prezerwatyw (durex extra safe)
Zanim z dziewczyną zdecydowalismy się na uzywanie prezerwatyw, czytalismy wiele postów opini w sklepach internetowych i korzystalismy z innych źródeł wiedzy o skuteczności tej metody, zauwazylismy że część ludzi pisze o problemie związanym z pekaniem gumek.
Prosze sie nie dziwić że nowicjusze tacy jak my moga zacząc shizowac skoro ludzie pisza że pękają , zaczelismy sie zastanawiać, jak to mozliwe ze ludzią pekają gumy, skoro probowalismy je: (rozerwać, nalewać duzo wody + inne eksperymenty na wytrzymałosc a nasz extrasafe nie chciał pęknac ) nasz durex uległ dopiero nachalnym próba cięcia nozyczkami ;p.
razem z moją ukochaną doszlismy do wniosku że albo te 40% ludzi mówiących że im pekaja, są albo upośledzeni, albo nie potrafią czytać ulotki, albo mają takiego pecha że trafiają ciągle na wadliwą serie.
dzieki tym testom nachodzą mnie wnioski (może mylne)
- jesli założycie dobrze gume tznaczy nie uszkodzicie paznokciami, ścisniecie zbiorniczek
- wasz penis jest normalnych rozmiarów tzn( gumka was nie upija ale ścisle przylega)
- pochwa waszej ukochanej nie ma w środku szpilek ani nie jest wyłożona papierem ściernym
- i wasze gumki nie pochodzą z wadliwej serii
to po prostu nie ma żadnych racjonalnych przesłanek żeby wam coś pekło!!!!!
Prosze o opinie i ewentualne wyprowadzenie mnie z błedu
Czy ktoś jeszcze tak uważa?
- ksiezycowka
- Weteran
Re: O PĘKANIU PREZERWATYW, proszę o opinie
Lovelas pisze:razem z moją ukochaną doszlismy do wniosku że albo te 40% ludzi mówiących że im pekaja, są albo upośledzeni, albo nie potrafią czytać ulotki, albo mają takiego pecha że trafiają ciągle na wadliwą serie.
Wasze wnioski są wadliwe , coś po prostu zalozyliscie i znowu błednie tak jak wiele osób tutaj robi .
Nie macie pewnosci , iz te osoby które pisza o gumkach, piszą o durexach ! to po pierwsze . Gumek na rynku jest tyle , ze szok ! i te inne gumki pekają podczas sexu mimo prawidlowego ich zalozenia !
Unimil - tez potrafi peknąc .
Jednak durex - mnie nie zawiodł nigdy , choc ja gumek uzywam bardzo mało , ale i to"bardzo mało " pozwoliło mi na przestrzeni lat 25 uprawiania czynnego sexu , miec zdanie na temat pekania ich .
Durex kosztuje około 10 zł paczka czyli 3 gumki - to duzo dla maloletnich , dlatego siegaja po gumki na stacjach benzynowych i w kioskach , gdzie są o wiele tansze , a co za tym idzie - gorsze.
I dlatego sie skarżą na ich pekanie , bo one pekają <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
my jesteśmy młodzi 19 i 18 lat i nie wyobrażamy sobie kupić jakieś gumy niewiadomego pochodzenia za 1 zł.
Chyba lepiej zapłacic 8 zł za paczke markowych gumek niż potem sie bujać z niechciana ciążą. Jesli młodzi nie maja pieniedzy na markowe gumy niech robia to nie tak często ale kupią coś lepszego. To że sa młodzi i nie mają kasy to nie jest wytłumaczenie.
Chyba lepiej zapłacic 8 zł za paczke markowych gumek niż potem sie bujać z niechciana ciążą. Jesli młodzi nie maja pieniedzy na markowe gumy niech robia to nie tak często ale kupią coś lepszego. To że sa młodzi i nie mają kasy to nie jest wytłumaczenie.
Lovelas pisze:Prosze sie nie dziwić że nowicjusze tacy jak my moga zacząc shizowac skoro ludzie pisza że pękają , zaczelismy sie zastanawiać, jak to mozliwe ze ludzią pekają gumy, skoro probowalismy je: (rozerwać, nalewać duzo wody + inne eksperymenty na wytrzymałosc a nasz extrasafe nie chciał pęknac ) nasz durex uległ dopiero nachalnym próba cięcia nozyczkami ;p.
To wy jesteście z tej reklamy "Wiemy co tak naprawdę robicie z naszymi produktami, dlatego poddajemy je wyczerpującym testom na niezawodność" ?
- ksiezycowka
- Weteran
Ja ze 2 tygodnie temu 8 zł za durexy "elite" czy jakos tak ;PMarissa pisze:Hmm, a ja w wakacje w aptece, w Wawie, płaciłam 6.5-7.5 zł
Niekotre pekaja. Choc ja duzo z nimi nie mialam do czynienia az tak tez nigdy sie nie zawiodlam, ale ja zawsze albo unimile albo durexy i to najlepiej z apteki.eL pisze:gumki nie pekaja.
Cena durexów jest zróżnicowana w zależności od "modelu". Najtańsze są klasyczne/smakowe. Jeśli ktoś zużywa sporo gumek polecam kupić hurtową ilość na allegro np. http://allegro.pl/item177411141__durex_ ... 0_zl_.html czy http://allegro.pl/item176261358_wszystk ... _0zl_.html.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Maniak
eL pisze:nie ma bata, gumki nie pekaja. co prawda nie mam doswiadczenia 25-letniego, ale kilku-letnie i nigdy mi sie to niezdarzylo. nawet z tymi najtanszymi, chociaz o gumkach za 1 zl jeszcze nie slyszalem
Pekaja jak cholera. Jako, ze nie "wchodze do akcji" bez podwojnego zabezpieczenia to troche tych "nachujnikow" przerobilem i zdecydowanie najlepsze sa durex-extra safe. nic tanszego, bo ida jak baloniki na urodzinach zwawych 8latkow)
- ksiezycowka
- Weteran
dokładnie, ESafe to pomyłka przemysłu gumowego Grubość vide Bridgestone
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- Wujo Macias
- Maniak
hehe, jak tak czytałam te Wasze posty, że niby bez różnicy czy z kiosku czy nie, itp., to przypomiało mi się jak mama opowiadała mi że kiedyś jak mało dzieci się rodzilo to kioskarze niektórzy przebijali specjalnie prezerwatywy cieniutką igła i takie sprzedawali:) nie chciałabym dziś na takiego psychola trafić;)
- krackowiaczek
- Pasjonat
Pękają świetnie, wspaniale! Bo pękają po cichu... Nic tak nie pęka.
Mało tego, pękając tak bezgłośnie zmieniają życie. Obydwojga.
Huk jednak się pojawia. Wtedy, gdy zauważymy pęknięcie. Na początku cichy, potem głośniejszy, aż do skowytu.
Nic tak nie pęka.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Mysiorek pisze:Obydwojga.
Co nie jest regułą. Bywa również tak że owe pęknięcie wspomaga ciężki żywot naszej służby zdrowia
lucy pisze:to przypomiało mi się jak mama opowiadała mi że kiedyś jak mało dzieci się rodzilo to kioskarze niektórzy przebijali specjalnie prezerwatywy cieniutką igła i takie sprzedawali:) nie chciałabym dziś na takiego psychola trafić;)
Ooo kolejna urban legend ;]
Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
iąż na nowo się odnajdywać.
iąż na nowo się odnajdywać.
- Wujo Macias
- Maniak
Soul pisze:lucy pisze:to przypomiało mi się jak mama opowiadała mi że kiedyś jak mało dzieci się rodzilo to kioskarze niektórzy przebijali specjalnie prezerwatywy cieniutką igła i takie sprzedawali:) nie chciałabym dziś na takiego psychola trafić;)
Ooo kolejna urban legend ;]
Niekoniecznie. Moja starsza w mlodosci dorabiala w kiosku i sama byla swiadkiem jak starsza kobieta, ktora siedziala wiekszosc czasu odstawiala taka akcje.
Nie musiala to byc regula, niemniej ta akurat kioskarka miala powolanie widocznie.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”