Moja dziewczyna wątpi- nie wie do końca czy mnie kocha. Help

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
jbg
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jbg » 19 mar 2007, 22:08

Grzesiek20 pisze:Może w tym wszystkim chodzi o to żeby właśnie zatęsknić? W tedy poczuje się brak bliskiej osoby i uczucia dadzą znać o sobie... - jak myślicie?

Chodzi o to, by mieć swoje życie i by mieć czas na zrobienie czegoś samemu.
jak jedna osoba nie widzi sensu bycia razem, to związek nie ma podstaw do istnienia.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 19 mar 2007, 22:15

a ja myślę, że masz mądrą dziewczynę :) Może po prostu zacznij wsłuchiwać się w to, co ona Ci chce powiedzieć.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 19 mar 2007, 22:35

Grzesiek20 pisze:aby dać szanse tej miłości na ujawnieni się a wątpliwościom na odejście.

Albo odwrotnie: wątpliwościom na ujawnienie się, a miłości na odejście.
Nic dobrego Ci nie powiem. Jesteś, jaki jesteś. Widocznie za dużo tej słodkości.
Se bądź, jeśli tak chcesz <browar>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
OneLove
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: OneLove » 19 mar 2007, 22:41

Grzesiek20 pisze:jeśli kochasz to też chcesz być kochany

Ale powatrzanie w kółko "Kocham Cię" nie sprawi,że faktycznie bedzie Cię kochać,może to powtarzać tylko dlatego,że to na niej w jakiś spsób wymusisz.

Grzesiek20 pisze:jednak niezwykle rzadko robiła to sama

Dziwisz się? Skoro sam to powtarzałeś kilkanaście razy dziennie (jak sam piszesz) nie dając jej mozliwości powiedzenia samej wtedy kiedy ona tego będzie chciała.
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Nic, nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za
łapkę... - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 20 mar 2007, 08:06

Przeciez Wy juz nie jestescie razem , czy Ty tego nie widzisz ? to tylko twa kolezanka juz /
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Grzesiek20
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Grzesiek20 » 20 mar 2007, 11:09

Gdzieś już pisałem o ocenianiu i wystawianiu pochopnych wniosków. Nie prosiłem Was o to więc sobie podarujcie te zbędne oceny.... czas pokaże, a wy nie bawcie się we wróżki z kryształową kulą. Gdybym chciał się dowiedzieć tego od Was to założyłbym temat "Czy jeszcze jesteśmy razem"

Przeciez Wy juz nie jestescie razem , czy Ty tego nie widzisz ? to tylko twa kolezanka juz /

wybacz, ale to nie na miejscu...
FrankFarmer

Postautor: FrankFarmer » 20 mar 2007, 13:12

Ja myśle że Andrew faktycznie przesadził, ale z drugiej strony podtrzymuje to, co wczesniej napisałem. Że ona ma duże watpliwości. Zbyt duże. Czeka aż sie pojawi ktoś inny, a nie chcąc zostać sama bez chłopaka, mówi ci, że jej zalezy żeby być razem.
Grzesiek20
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Grzesiek20 » 20 mar 2007, 13:35

Andrew, przesadził- jak pisałem wróżek nie potrzebuję... a wątpliwości
może duże, może nie duże- wydaje mi się, że bardziej te drugie. Przynajmniej z jej rozmowy tak wynikało. Jeśli była szczera ( a tak myślę) to jest tak jak piszę a jeśli nie( w co wątpię) to Huston mamy problem... Czas pokaże... max 2 miesiące jeśli Wasz scenariusz, no a jeśli mój to wiadomo. W każdym razie jakieś ma skoro mi o nich powiedziała. Biorę też pod uwagę to, że nie chce być sama- nikt nie chce, ale po co kłamać i dalej męczyć się? Być może mimo wszystko zależy jej...

Nie koniecznie wątpliwości mogą być przyczyną rozstania... nikt nie wie co zrobi druga osoba...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 20 mar 2007, 14:00

Grzesiek20 pisze:wybacz, ale to nie na miejscu...
FrankFarmer pisze:Ja myśle że Andrew faktycznie przesadził
Grzesiek20 pisze:Andrew, przesadził- jak pisałem wróżek nie potrzebuję... a wątpliwości

nie zachowujcie sie tak jak by on napisała cos strasznie kontrowersyjnego i nie do przełkniecia. Napisal co mysli i tyle.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 mar 2007, 07:31

Grzesiek20 pisze: więc sobie podarujcie te zbędne oceny....

a w którym moim poscie dokonałem oceny Ciebie czy też Jej ?
Grzesiek20 pisze: nie bawcie się we wróżki z kryształową kulą.
[/quote]

gdybym był wrózką , albo chcial sie w nią pobawic , to napisal bym Ci , ze " nie martw sie , jakos to bedzie" tyle - ze ja wiem, ze to juz koniec ! zostaniecie (juz jestescie) kolegami , przyjaciułmi .Ciagniecie tego dalej na siłę z litosci , czy tam z czekogolwiek innego , zalu , przyzwyczajenia nie ma sensu jesli macie stanowic meza i zonę .Ale jak kto chce , ja sie też mylic moge , ale pisac co mysle wszak mogę , a pisze to na podstawie tego co tu przeczytalem . <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”