Andrew pisze:nie dosc , ze kur wa sknera bo nawet fajki z dziewczyną na pół kupuje , to jeszcze go nawet na taxi nie stac jeden dzien w roku
Co komu do domu, jak dom nie jego?

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
lollirot pisze:<totalny niesmak>
"Mądrej głowie dość dwie słowie",zatem rozwijał wątku nie mam zamiaru,bo cenię inteligencję pewnej części forumowiczów. Jak zarwę weekendową noc, to następnego dnia do 12-tej,1-szej mam dzień wyrwany z życiorysu. Dlatego naprawdę wolę siąść poprzedniego dnia, po południu i posiedzieć do wieczora. Co w tym dziwnego?Olivia pisze:każdy, zdrowy na umyśle człowiek wie, że to w nocy są najlepsze imprezy.
Nikt ich już nie robi.
Jakoś z Błażejem i Tarantulą posiedzieliśmy analogiczny okres czasu i było całkiem miło. 
TedBundy pisze:nie wiem,nie chodzę już na imprezyNikt ich już nie robi.
ja juz nie
Dzindzer pisze:Moze nie ma Cie kto na prawdziwa impreze zaprosic, na taka gdzie nie chodzi o nawalenie sie i zaliczenie czyjejs dupy.
Nawet za domówkami ostatnio zupełnie nie tęsknię.
Dłuższego urlopu poza swym miastem mi tylko brakuje.natasza pisze:
Co komu do domu, jak dom nie jego?
TedBundy pisze:a propozycję słyszę dalej całkiem regularnie typu - weź,lokal masz,wezmę kilka szmir - itp kwiatuszki/ Przestałem mieć wielkie imprezowe potrzeby. DziwneNawet za domówkami ostatnio zupełnie nie tęsknię.
Dłuższego urlopu poza swym miastem mi tylko brakuje.

Andrew pisze:Tedi ... zasłaniasz sie inteligencją
Przede wszystkim - po co miałbym się nią zasłaniać? Andrew pisze:jesli ktos kreuje sie na dzentelmena w dodatku inteligentnego
Tak,czuję się dobrze w roli dżentemena Andrew pisze:a potem to obala swym podejsciem do znajomych
Ale co w tym dziwnego? To element kindersztuby, a nie chamstwa
Andrew pisze:widac masz znajomych , pytanie dlaczego nie masz tych lepszych tych z wyższej półki
Andrew pisze:mogę zarwac noc cała i nic mi nie bedzie , wiec nie wciskaj mi tu kitu o niekontakcie na drugi dzien
TedBundy pisze:czyżby siedzenie do późnej nocy zamiast paru godzin to afront w stosunku do kogokolwiek?
TedBundy pisze:Tak, goście by mnie strasznie wkur.wiali,gdyby nie wiedzieli kiedy wyjść

Andrew pisze:nie dosc , ze kur wa sknera bo nawet fajki z dziewczyną na pół kupuje , to jeszcze go nawet na taxi nie stac jeden dzien w roku . Bo ilez takich spotkan bedzie![]()
![]()
Andrew pisze:róbta spotkanie do godz 21 , kto chce ma do tego prawo , zobaczymy ile ludzi bedzie .
Andrew pisze:i nie Ch.. uj mnie obchodzi , bo obchodzi , jesli ktos kreuje sie na dzentelmena w dodatku inteligentnego , a potem to obala swym podejsciem do znajomych ! kapito![]()
TedBundy pisze:Przestałem mieć wielkie imprezowe potrzeby. DziwneNawet za domówkami ostatnio zupełnie nie tęsknię.
TedBundy pisze:czyżby siedzenie do późnej nocy zamiast paru godzin to afront w stosunku do kogokolwiek? Tak, goście by mnie strasznie wkur.wiali,gdyby nie wiedzieli kiedy wyjśćAle co w tym dziwnego? To element kindersztuby, a nie chamstwa

A tak wracając do tematu, to ja w sumie przecież zawsze mogę wskoczyć w pociąg i za półtorej godzinki jestem
Tylko akurat w tę sobotę mam już inne plany, ale tak na przyszłość piszę
Musisz!
lollirot pisze:a ja z nim!
[ Dodano: 2007-03-07, 20:36 ]
jak sanczo pansa <lol2>
lollirot pisze:uuu, czy po tym tekscie ktoś jeszcze chce się w nim spotkać? <totalny niesmak>

prawda
Nawet jak Rybnik był organizowany miesiac wczesniej , ci co najblizej mieli nie byli
jamaicanflower pisze:A dżentelmena na tym forum znałam jednego i był nim lorenzo.

Andrew pisze:Przypominam , ze to On organizuje owe spotkanie
Swoją drogą,niektórzy w ciekawych kategoriach ujmują chamstwo 
TedBundy pisze:Dobra
3 grudnia, niedziela, Katowice. Godz 16-17. Kto ma ochotę na chmielową zupkę?
TedBundy pisze:po piwku chętnie, ale w stolicy regionu, tylko i wyłącznie
TedBundy pisze:nudzisz,Andrew. Po censored mam się ruszać dalej? Teraz nie mam na to ani czasu ani ochoty.
A poważnie: jeżeli to spotkanie na Śląsku, to chyba oczywiste,że w grę wchodzą Katowice. Czy Wawa robi sobie spotkania w Łochowie czy Nadarzynie?
TedBundy pisze: Swoją drogą,niektórzy w ciekawych kategoriach ujmują chamstwo![]()
juz sie nie kłucmy , tylko ustalcie coś w koncu konstruktywnego <browar>
Andrew pisze:Ale cóż - czasem sie nie chce pomyslec![]()
Wyobraź sobie, że widzę Twoje racje (-> ostatnie zdanie), ale nie będę dublować treści postów wielu, którzy swe niezadowolenie zdążyli już przedstawić, bo potrafię zrozumieć też Teda Andrew pisze:a tu pierniczy sie o spotkaniu juz tyle czasu i wyszło z tego wielkie gówienko
Andrew pisze:nie dosc , ze kur wa sknera bo nawet fajki z dziewczyną na pół kupuje , to jeszcze go nawet na taxi nie stac jeden dzien w roku . Bo ilez takich spotkan bedzie![]()
![]()
Andrew pisze:TedBundy napisał/a:
Swoją drogą,niektórzy w ciekawych kategoriach ujmują chamstwo![]()
skoro mnie zacytowałeś powyzej , mniemam iz pijesz do mnie .Wskaż zatem - gdzie ja pisze o chamstwie.
Andrew pisze:A tedi - jak ma wazniejsze sprawy niz spotkanie forumowe ewentualne

lollirot pisze:weźcie się, kurna, umówcie jakoś, bo jak ludzie z zewnątrz mają wiedzieć, kiedy wpaść?

Andrew pisze:Nikomu głupoty nie zarzucam , ani jej nie sugeruje w zadnym mym poscie !
Fakt jest jeden - kazdy z nas mysli inaczej , inaczej odbiera pewne sprawy .

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 611 gości