biedronka00 pisze:któraś z Was tak miała?
Przez pierwsze 3 miesiace mialam takie pseudo skrzepy.
Moderator: modTeam
biedronka00 pisze:Od wczoraj zaczęłam brać nowe opakowanie Yasmin <po raz pierwszy> bo dostałam okres. Dziś wzięłam już drugą tabletkę, ale we krwi miesiączkowej zauważyłam skrzepy, które nie występowały wcześniej gdy brałam diane 35. Czy jest to powód do niepokoju, czy któraś z Was tak miała? czy powinnam iść do ginekologa z tym i odłożyć tabletki?
Robaczek pisze:hmm ja je dostałam po tym jak przytyłam po Harmonecie 8 kg. Ponoć te są stworzone dla kobiet które mają jakieś tam środki uboczne przy innych tabletkach.
Jestem w trakcie 2 opakowania, ale tak bardzo boli mnie brzuch kiedy je zazywam(jak miałam przerwę to nie bolało) że praktycznie nie mogę się do niego dotknac - i jest taki hmm nabrzmiały
Ja kupuję za ok 44zł
moon pisze:. Ale z astma i zylakami dal Ci tabletki anty? <boje_sie>
A sama jej nie powiedzialas?mika pisze:ja tez mam astmę. w ulotce czytałam ze należy zgłosić się do lekarza gdy wystąpi astma ale ja już mam.
o problemy z ciśnieniem też mnie nie pytała, a mama ma nadciśnienie.
i badan nie robi.mika pisze:jak pytałam się o przeciwwskazania do brania powiedziała mi że tylko zakrzepica i ew palenie po 35 roku życia.
moon pisze:I do tego lekarza Mika - byka walnelas
Ja bym do tekiego nie chodzila stanowczo.
senioritka88 pisze:Ja też własie mam zamiar brać Yasmin i mam nadzieje, że wszystko bedzie OK!! Moja ginekolog powiedziała, że biorąc tabletki niepowinno być żadnych skutków ubocznych, a jak są to trzeba zmienić tabletki...
Mam nadzieje, że niebęde musiała;)
Skoro bralas juz inne tabletki to chyba powinnas wiedziec ze rozne anomalie moge wystepowac lacznie z plamieniami [a raczej przede wszystkim z nimi!] i jesli bedzie sie to nasilac to nalezy isc do lekarza.ulotna_chwila87 pisze:nie wiem czy to jest normalne
A co masz napisane w ulotce?Wiem ze moze nie ma tam napisu:ulotna_chwila87 pisze:czy to ma jakikolwiek wpływ na skuteczność tabletek?
ja tez mam astmę. w ulotce czytałam ze należy zgłosić się do lekarza gdy wystąpi astma ale ja już mam.
o problemy z ciśnieniem też mnie nie pytała, a mama ma nadciśnienie.
jak pytałam się o przeciwwskazania do brania powiedziała mi że tylko zakrzepica i ew palenie po 35 roku życia.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 42 gości