Augusto pisze:bo nie potrrafią już samodzielnie myśleć
samodzielne myslenie według Ciebie to myslenie takie jak Twoje
Twoje myslenie tez nie jest wyjątkowe, a może Twoje właśnie wynika z włożenia ci go do głowy przez Twoje autorytety.
Jak chcesz komus cos zarzucac to zacznij od siebie Ty 0.33 inteligenta ( prosze nie dawać warna on tak sam o sobie kiedys napisał)
Tanebo nie masz argumentów to zarzucasz ludziom brak myslenia, bycie lewakiem czy inne wymysły mające na celu obrażenie ich lub pokazanie jaki Ty jesteś ponad. Jednak troszkę Ci nie wychodzi i kompromitujesz sie z tym.
TedBundy pisze:Poza tym, jak miałem niecałą dwudziestkę na karku, byłem identyczny
identyczny jak kto
TedBundy pisze:i pełne poparcie multi-kulti![]()
tylko co ten frazes oznacza
Ted a może zamiast najeżdzać na cudze kultury zacznij promowac włsna
TedBundy pisze:Nie ja zacząłem ten bezsensowny dyskurs i złośliwości z OneLove
Ted zrozum jedna rzecz jestes człowiekiem niegłupim i sam decydujesz co i jak piszesz. Jesli czujesz sie obrazony, zaczepiony nie musisz odpowiadać tym samym. Pilnuj własnego poziomu. Skoro uważasz, ze ona poziom obniza to sie nie dostosowuj do tego poziomu. Ja sie własnie ucze nie dawac sie ponieśc złym emocjom. To było do Teda czyli wtracenie dośc osobiste
Sir Charles pisze:tak samo jak głupotą jest twierdzenie, ze wszyscy ludzie są tacy sami
bo na pewnym poziomie sa, na takim dos podstawowym Jednak powiedzenie, ze każdy ogólnie jest taki sam jes wielki uproszczeniem i na mój nost bzdura.
Maverick pisze:Mi chodzi o to ze nie akceptuje ich kultury i sposobu bycia.
a jaka to jest ta kultura czarnych. Bo ja zawsze myslałam, ze oni tak jak biali maja różne kultury
Maverick pisze:hodzi mi o to ze jak naplyna tu Arabowie to wywroca wszystko do gory nogami swoja kultura
czyli co nasza taka słaba i mizerna, ze sie da zdominowac
A po co oni by mieli tak masowo przybywac tu
Maverick pisze:Czyli np arabska badz dzikich murzynow
ja bym prosiła cos wiecej na temat t5ej arabskiej i tej o dzikich murzynach, bo nie znam sie na tym, a widze, ze oceniasz czyli musisz duzo wiedzieć
Maverick pisze:Proponuje kryterium finansowe
czyli zdolnośc utzrymania sie w naszym kraju
jesli tak to ja tez za tym jestem

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A z jakiej racji szanować dzicz wrogą naszej kulturze? Która chce przebudować Europę na własnych zasadach,najlepiej według szariatu. To 5 kolumna. Swoją drogą dziwne. Tak gardłują o rasiźmie, tak biadolą że Europejczycy ich dyskryminują i nienawidzą, więc po jaką cholerę się tu pchają? 

Ciekawe czy on myśli tyle o was co wy o nim 
Jedyna stała w życiu to zmiana